Burtici fericite de septembrie-octombrie (43)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

uve got mail (apropos, cum te cheama, ca mi-e greu sa iti scriu id-ul mereu scuzi) si eu imi cumpar cartile de la Adevarul si Jurnalul. DE citit inca nu m-am apucat dar eu vreau ca bb al meu sa citeasca.

SI din seria copilul meu nu va face niciodata... lista e groaznic de lunga la mine. In primul rand stau televizorul si calculatorul clar.

Roxx, mie una sa sti ca mi-e dor de tine, si de cris si de panda si de ramsan si de mariaanna si de toate cele care scriau si acum intra mai rarut. DAr nu ne suparam ca intelegem

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 18+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

fetelor noi o sa plecam acusica la munte asa ca va urez sarbatori fericite si linistite

Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 11+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna dimineata! Iar sunt prima la apel. De fapt m-am trezit de la 6 dar am spalat vase. Le invidiez pe cele care au masina de spalat vase.

Sa incepem listuta de mesaje:
uve_got_mail, e faina Panza de Paianjen. Te transpune intr-un Bucuresti care nu mai e de mult. Chiar asa, putem sa te alintam uve? Ca e mai usor pentru mintile noastre de gravidute ratacite.

Anco, trebuie sa-mi recunosc ignoranta. Ce e gorgonzola?

Roxxy, ma faci sa ma simt vinovata. Eu cu baietel si o tona de lucru pe care ar trebui sa o termin in vara asta, inca mai haladuiesc pe forum cand ar trebui sa fiu afara. Ce-i drept, baiatul meu iese singur la joaca cu copiii vecinilor. Asa ca m-am scos. Sa stii ca ti-am dus lipsa.

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si18+

Mergi la inceput

Si inca o chestie: cand il asteptam pe primul meu fiu, imi faceam o multime de vise despre cum va fi, despre ce va face si ce nu va face etc. Pot sa spun cu mana pe inima ca mai putin de 10% s-a implinit. E total diferit de ceea ce mi-am imaginat, mi-am dorit, mi-am planificat. Dar e de 1000 de ori mai frumos.
Asa ca asteptati-va la surprize.

Mergi la inceput

Na ca n-am fost prima! Maria m-a intrecut cu cateva secunde.
Drum bun si distractie placuta, Maria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dimineata
De la 7.15 mi-a dat Alex trezireaasa as mai fi dormit....
Maria,distractie placuta

Poze cu noi

http://mely-2007.hi5.com

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 19+, cu -Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Devylla
ce poze super reusite cu ceva anume....usor artistic...
Absolut nemaipomenit, pupam fata

Cea mai fericita 19 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mary, mie mi-a dat Andrei trezirea la 6. Nu stiu ce l-a apucat, dar era foarte fresh, a escaladat patutul lui si a venit voios la mine sa ne uitam pe carticele si sa facem puzzel-uri. M-a innebunit cu carticelele lui, de vreo saptamana numai asta vrea. Asa ca sunt chioara de somn, desi am baut o ceasca mare si tare de cafea!
Monica, multumim de estile despre Raluca. M-am bucurat tare mult cand am aflat ca e bine baietelul!!!!
Miha, ma bucur enorm ca ati terminat cu procesul! Cred ca e bucurie mare la voi in familie.
Fetelor, eu acum doua zile m-am intalnit cu Miha si l-am cunoscut pe Mateiut. Sic, sic, inaintea voastra! E un scump,cu un par cret-cret si vesel nevoie mare!
Roxy, si eu intru mai rar pe forum din acelasi motiv. Nu prea e de stat in casa cu astia mici. Bine macar ca e cald afara, ca nu stiu ce m-as fi facut altfel! Al meu a devastat deja dormitorul de cand s-a trezit, asa ca ma grabesc sa plec cu el la joaca.

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 18+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Bia, ce faci azi bun de mancare?
Eu nu am nici o inspiratie pentru Paste. Mancaruri din astea traditionale nu stiu sa fac si nici nu am de gand sa stau cu orele in bucatarie. SI sunt si suparata ca desi incerc sa mananc foarte echilibrat, tot ma ingras. Imi vine sa !

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 18+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Buna de dimineata si de la noi.

O zi faina sa aveti, eu azi fac ceva ce ma intristeaza foarte tare... dar trecem peste.

cris, cum nu sti sa gatesti mancare traditionaala? Eu imi creasem o imagine de mare gospodina despre tine Ne-ai imbiat la inceput cu diverse mancaruri si acum...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 18+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput