Burtici fericite de septembrie-octombrie (43)
Raspunsuri - Pagina 6
biaz29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Bia, ce faci azi bun de mancare? ![]() Eu nu am nici o inspiratie pentru Paste. Mancaruri din astea traditionale nu stiu sa fac si nici nu am de gand sa stau cu orele in bucatarie. SI sunt si suparata ca desi incerc sa mananc foarte echilibrat, tot ma ingras. Imi vine sa ! Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 18+ cu ( Emma Ioana )POZE |
Azi sunt si eu mai lipsita de inspiratie. Cred ca o sa fac o ciorba de legume si piure cu niste carnaciori de nuca. Si o sa trag repede un compot de afine daca reusesc sa ma tarasc pana in bucatarie. Ca mintea mea vrea, dar picioarele refuza.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
18+
monica_dicut spune:
Bia, nu vreau sa mor proasta
cum sunt carnatii de nuca??
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
18+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
cristina_ana spune:
Chiar asa, Bia, ce-s aia?![]()
Monica, pai eu nu sunt in nici un caz genul de gospodina cu sortulet in fata care sta toata ziua in bucatarie!!!
Eu gatesc doar daca am chef, daca nu cumpar mancare gatita din Cora (pentru sot, nu pentru copil), sau mananc in oras. Dar si cand ma apuca bucatareala, sa te tii! Dar imi place sa gatesc chestii noi, auzite de la altii sau retete de pe net, tot asa, mai deosebite. La sarmale, drob, cozonac, si alte asemenea traditionale nu ma bag. Mananc pe la altii!![]()
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
18+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
Roxxy80 spune:
Neata!
Nu ai de ce sa te simti vinovata. Baiatelelul tau e mai maricel, deja stie sa se descurce putin si singurel. Matei trece acum prin perioada aia in care ma striga de 20 de ori intr-un minut, nu sta deloc singurel. Dar creste el
....si vine fata
.
| citat din mesajul lui biaz29 Buna dimineata! Iar sunt prima la apel. De fapt m-am trezit de la 6 dar am spalat vase. Le invidiez pe cele care au masina de spalat vase. Sa incepem listuta de mesaje: uve_got_mail, e faina Panza de Paianjen. Te transpune intr-un Bucuresti care nu mai e de mult. Chiar asa, putem sa te alintam uve? Ca e mai usor pentru mintile noastre de gravidute ratacite. Anco, trebuie sa-mi recunosc ignoranta. Ce e gorgonzola? Roxxy, ma faci sa ma simt vinovata. Eu cu baietel si o tona de lucru pe care ar trebui sa o termin in vara asta, inca mai haladuiesc pe forum cand ar trebui sa fiu afara. Ce-i drept, baiatul meu iese singur la joaca cu copiii vecinilor. Asa ca m-am scos. Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si 18+ |
Roxana, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 18+
raluk16 spune:
Buna dimineata!
Roxxy 
Fetelor, si eu sunt foarte des in lipsa de idei, deci poate ar trebui sa spunem din cand in cand ce papam, poate inspiram pe cineva.
Azi dimineata am papat cereale integrale cu lapte de migdale (alternez in zilele de post asta de migdale cu cel de nuci, ca n-am voie soia la tiroida, desi stiam face un lapte delicios de soia). La amiaza nu mai am ciorbita de legume si nu stiu daca voi gati. Dar am fasole frecata. Si la cina am niste paste integrale delicoase cu sos de rosii, vinete cuburi, ceapa, usturoi, busuioc, oregano...
Adica sper sa ramana asta meniul, ca aseara imi era greata, aveam acid si in acelasi timp imi era foame. Si cautand ceva in magazin sa imi mai potolesc stomacul, am dat cu ochii de o sticla de sprite. Nu cred ca am baut vreodata, nu tin minte. Oricum, sigur nu mi-a placut niciodata, chiar daca oi fi gustat. Am simtit ca daca nu beau un sprite rece, imi pica stomacul de la locul lui. A fost asa de bun si mi-a picat asa bine.........
Toata familia mea a ras de mine. N-am baut niciodata sucuri, ca nu-mi placeau. Nu pot suporta nici macar apa minerala, ca ma pisca
. Bizar...
13+
Roxxy80 spune:
Fetelor, va multumesc pt cuvintele frumoase
.
Monica, nu vreau sa fii trista azi. Vine Pastele, ai un bebe sanatos si voios in burtica, un sot iubitor, deci incearca sa zambesti.
Fetelor, cel mai mare dusman declarat al meu este bucataria
. Am inceput sa creez o relatie cu ea (ca dee, nu e bine sa ai dusmani
) cand a facut Matei 4 luni si a fost nevoie sa folosesc storcatorul. Ulterior am invatat sa folosesc steam-erul, pt a fierbe legume la abur, mixerul. Deci eu intru in bucatarie doar ca sa-i fac lui Matei mancarica. In rest, de Paste si Craciun fac cate o salata de boeuf, cate un tort (cu blat cumparat)si diverse alte chestii usoare. Restul anului gateste sotul
.
tare va admir pe voi femeile care stiti si va place sa gatiti. 
Roxana, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 18+
selen80 spune:
Neatza!
Miha, super veste! Stii cum e, lucrurile bune se lasa asteptate, cred ca de aceea ai avut o sarcina mai lunga cu Matei
Felicitari, si acum asteptam sa vedem si noi pozici cu cretzulinul scump, ca ne-a facut pofta Cris 
Uve_got_mail, suntem mai multe de prin CT pe aici, si
Santorini, si subsemnata, asa ca te asteptam cu drag! si pe restul fetelor cu chef de plaj si plimbari la malul marii
Roxxy, te intelegem perfect, stai linistita..doar sa ne mai dai cate un semn din cand in cand sa stim ca sunteti bine...
Sincer, la cat m-am bucurat eu ca am net acasa, parca nu mai am nici un chef sa deschid laptopul dupa ce stau 8-9 ore cu ochii in ecran la birou....deci chiar e normal sa preferi sa petreci timpul cu nazdravanul tau ![]()
Anco, multumim de info! Oricum sper ca toate fetele au evitat si pana acum branzaturile moi, gen gorgonzola...eu recunosc ca m-am scapat o data, fara sa-mi dau seama, am mancat putina pizza quatro formaggi, dar nu stiu sigur daca chiar pun aia gorgonzola in pizza.....
Ce pricepute sunteti fetelor la baclavale! mie nu prea imi plac, si nici sotzului, deci nu fac...de obicei cand e ziua unuia dintre noi, sau vreo sarbatoare, toti colegii asteapta sa le ducem baclavale, dar eu dau comanda la niste turcoaice mai in varsta, mai pricepute sa-mi faca o tava-doua
cu foi de casa, bineinteles....care sutn destul de greu de facut asa subtiri cum le fac ele...trebuie sa ai indemanare la intins aluaturi...
oricum, eu stiu ca siropul se poate pune si dupa ce se fac la cuptor, nu neaparat in timpul coacerii....
Ieri seara am inceput la un mom dat sa-mi simt si eu uterul greu de tot....eram la cumparaturi, si probabil toata aglomeratia aia m-a obosit....plus ca simteam ca parca imi crestea burta enorm chiar in momentele alea, si mi se intindea pielea din toate partile
stiu ca era doar o senzatie, dar a fost destul de nasol...
o zi scurta doresc fetelor care sunt in campul muncii si azi! si o zi frumoasa tuturor!
19+ cu ursuletzul nostru
nunta
9 luni
biaz29 spune:
Carnaciorii cu nuca sunt un fel de chiftelute in forma de carnaciori. ![]()
Se fac cu nuca macinata, pesmet, gris, cascaval, ou si nu mai stiu ce. Am reteta scrisa si o sa o caut sa vi-o scriu daca intereseaza pe cineva. Niciodata n-am retinut-o. De cate ori ii fac trebuie sa o tin la vedere si sa ma tot uit. In reteta scrie ca se prajesc doar putin si dupa aia se pun la cuptor in tava cu apa cat cuprinde. Eu ii pun direct la cuptor.
Intre timp m-am razgandit si am trecut la chiftelute de ciuperci ca nu dureaza asa mult sa le fac. Asta ca sa vedeti cat sunt eu de prietena cu bucataria. ![]()
18+
biaz29 spune:
| citat din mesajul lui raluk16 Buna dimineata! Roxxy ![]() Fetelor, si eu sunt foarte des in lipsa de idei, deci poate ar trebui sa spunem din cand in cand ce papam, poate inspiram pe cineva. Azi dimineata am papat cereale integrale cu lapte de migdale (alternez in zilele de post asta de migdale cu cel de nuci, ca n-am voie soia la tiroida, desi stiam face un lapte delicios de soia). La amiaza nu mai am ciorbita de legume si nu stiu daca voi gati. Dar am fasole frecata. Si la cina am niste paste integrale delicoase cu sos de rosii, vinete cuburi, ceapa, usturoi, busuioc, oregano... Adica sper sa ramana asta meniul, ca aseara imi era greata, aveam acid si in acelasi timp imi era foame. Si cautand ceva in magazin sa imi mai potolesc stomacul, am dat cu ochii de o sticla de sprite. Nu cred ca am baut vreodata, nu tin minte. Oricum, sigur nu mi-a placut niciodata, chiar daca oi fi gustat. Am simtit ca daca nu beau un sprite rece, imi pica stomacul de la locul lui. A fost asa de bun si mi-a picat asa bine......... ![]() 13+ |
Vreau si eu lapte de migdale!!! Dar mi se pare foarte costisitor. Mai bine pap migdalele asa. Ca imi plac tare mult.

Eu mai fac lapte din fulgi de ovaz. E usor si baietelului meu ii place mult.
In ceea ce priveste poftele asta si pe mine ma lasa fara replica.

Acum cateva zile m-am plans ca am mancat inghetata. Sa-l fi vazut pe nazdravanul meu ce ochi a facut la mine cum mancam ca haplea. I-am dat si lui, evident, si dupa ce a gustat s-a strambat si a cerut biscuiti.
Iar eu... da-i inainte. Si mi-e pofta de un suc care cred ca inca nu s-a inventat.
18+
biaz29 spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Bia, nu vreau sa mor proasta cum sunt carnatii de nuca??ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 18+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Lasa, Monica, ca o sa mor eu in starea aia ca nu stiu ce e gorgonzola.
18+

Le invidiez pe cele care au masina de spalat vase.