Burtici fericite de septembrie-octombrie (43)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Am suant si eu ginecoloaga si mi-a dat paracetamol, vitamina c, olinth si repaus la pat.
Intre timp mama a mai fost la un dermatolog si i-a zis ca nu e zona zoster e nu stiu ce dermatita provocata de ceva cu care a intrat in contact. Eu ce sa mai cred?!
Mi-am trimis sonda dupa pastile si eu fug in pat. Revin maine ca daca ma prinde pe langa pc...
Am facut si febra 37.6
Iulia 15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Fetele care il simt mai bine pe BB in burtica.....este posibil sa-l simt in locuri diferite?? adik...scuzati ignoranta...dar cam in cat spatiu se "manifesta" el??
eu pana acum ce am simtit a fost undeva in stanga, imediat sub buric...azi insa il simt in centru....e posibil asa ceva sau nu e el??

20+ cu ursuletzul nostru

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Selen si eu il simt cand in partea stanga cand in partea dreapta... Asa ca stai linistita ca se poate....si il simt mai bine imediat dupa ce mananc o inghetata sau capsuni...

17 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

Maria,eu sunt cum vrei tu,dar e normal sa-mi pun probleme,da,proasta,ca trebuia la inceputul sarcinii,cind a avut tata.Eu am stat linistita,am trait ca o snoaba,zapacita,prosta,nu stiu cum sa mai zic si acu aflai ca da belele.Tu stai cu unchiul in casa?Eu stau cu tata-care saracu a intrebat la doctor daca se ia,a primit raspuns ca nu,dar nu a intrebat ce pericol e daca are fata in casa gravida.Acum eu sunt panicata rau,ca nu as vrea bebe cu malformatii,fereasca Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

nu face nimeni capitol nou ?

am ajuns acasa
am fost si la mani-pedi si ma simt asa bine cu noile mele unghii rosiiiii de mor
ma duc sa pap ceva si revin
sper sa fie si capitol nou

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )

20+ cu razvan andrei

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Fetele care il simt mai bine pe BB in burtica.....este posibil sa-l simt in locuri diferite?? adik...scuzati ignoranta...dar cam in cat spatiu se "manifesta" el??
eu pana acum ce am simtit a fost undeva in stanga, imediat sub buric...azi insa il simt in centru....e posibil asa ceva sau nu e el??

20+ cu ursuletzul nostru

nunta

9 luni

Hristos a inviat!!

Selen am påtit si eu la fel..a fost trecerea foarte scurta simteam mereu jos in stanga mai mult dar si in dreapta asa ''ciocanituri'' asta eu stiu prin såpt 17 -18 ..Apoi au devenit mai intense ...dar tot acolo poate un pic mai sus..Dar de o såpt adica prin såpt 20 am inceput sa simt in jurul buricului si in dreapta si in stanga....ce mai peste tot.

Ieri am vazut burtica practic cum se ridica in jurul burticului..se simte ca sunt lovituri mai puternice decat cele obisnuite...Si asa ce se misca mai mereu..la inceput cand stateam intinsa se simtea acum din orice pozitie si oricand( numai cand dorm nu il simt...oi fi nesimtita sau doarme si el cu må-sa

Panda ma bucur ca ai revenit si ca esti bine acum....

Eu am inceput sa numar zilele pana termin cu munca... så mai fie vreo 40 dintre care cred ca vreo 16 lucratoare decat

Vå pup

Iulika, cea mai fericitå 21+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui unombun

Maria,eu sunt cum vrei tu,dar e normal sa-mi pun probleme,da,proasta,ca trebuia la inceputul sarcinii,cind a avut tata.Eu am stat linistita,am trait ca o snoaba,zapacita,prosta,nu stiu cum sa mai zic si acu aflai ca da belele.Tu stai cu unchiul in casa?Eu stau cu tata-care saracu a intrebat la doctor daca se ia,a primit raspuns ca nu,dar nu a intrebat ce pericol e daca are fata in casa gravida.Acum eu sunt panicata rau,ca nu as vrea bebe cu malformatii,fereasca Dumnezeu.

nu mai te supara degeaba . suna si tu la medicul tau si intreaba. ca sa te linistesti. eu nu cred ca ai de ce sa te superi, dar pentru linistea ta mai bine intrebi tu. Uite maine o sa sun si eu sa intreb.

Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 11+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Pentru a obtine greencard-ul am aflat ca trebuie sa vii cu dovezi medicale ca ai avut toate bolile copilariei. Au muncit ai mei din greu sa-si aminteasca pe unde am fost eu la gradinita, etc, pana la urma mi-au trimis fisa completa, o frumusete. La care dr. american s-a uitat peste umar si a zis ca nu conteaza, dupa 30 ani nu mai esti imun la multe din ele si ai sanse foarte mari s-o iei de la capat. Asa ca mi-au facut 2 injectii cu vaccinuri pentru toate bolile copilariei. A durut infiorator. Interesant e ca aproape aceleasi vaccinuri le-a facut si baiatul meu inainte cu 2 zile, dar el nu parea sa fie deranjat.

Baby se simte peste tot, al meu e ca un peste in acvariu .Jos la pelvis, deasupra buricului, pe laterale cand stau pe-o parte si imi atinge patul usor burta Saptamana trecuta cred ca s-a intins pentru ca l-am simtit simultan in 2 parti ale burtii.
La fel ca si fratele lui/ei, cand conduc ma loveste pe toata lungimea centurii care imi atinge burta.
Ieri le ziceam unor mamici ca banui 90% ca e baiat pentru ca e foarte activ, 2 din ele au izbucnit in ras si mi-au spus ca nu stiu nimic Ele au fete.

Joi am ecografia de 20 saptamani, atunci vom afla sexul lui baby.

Diana 19 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Fetelor, eu il simt pe Samburica al meu destul de bine...adica nu mai dubii ca este el si nu altceva

Acum de Paste mie mi-au am disparut greturile, adica mai am o senzatie aiurea, dar destul de rarSi ori ca am mancat eu mult, ori ca mi-a crescut burtica...ideea e ca nu ma mai tin jeansii si trebuie neaparat sa imi cumpar ceva. Bluzite, tricouri largi am, dar nu asta e problema...plus ca am inteles ca sunt destul de scumpe hainele speciale pentru burtoase...azi am fost cu o colega in Miniprix la Romana si mi-am gasit pantaloni de trening, super ieftini-19 ron; jeansi nu am gasit...pe urma am fost in Terranova si se pare ca se poarta fustele si pantalonii din in cu banda de jerse, deci se poate cumpara si de acolo ceva...dar pana se incalzeste cum trebuie, eu ce imbrac???

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Fetelor , spuneti-mi si mie ce valori ati avut la triplul test ? Cele care au facut la Genetic Lab . Vreau sa compar ...
Mie mi-au dat 2 foi , pe una este rezultatul dupa ultimul ciclu , iar pe cealalta , dupa ecografie . Rezultatul dupa UM a iesit ok , dar nu si cel dupa eco-morfo , unde a iesit risc crescut .
Abia joi sau vineri ajung la dr meu .

16 +

Mergi la inceput