Burtici fericite de septembrie-octombrie (43)
Raspunsuri - Pagina 23
anco spune:
hristos a inviat!
salutari la toata lumea de pe aici.
kiki cri, iti multumesc ca te intrebai de mine, sunt bine, nu ma plang prea tare.
bia, scuze ca nu ti-am raspuns ce e gorgonzola pentru ca iesisem de pe net, dar am vazut ca te-ai lamurit intre timp.
fetelor, mie mi se umfla gleznele in cate o zi si ma tin asa toata ziua.
kiki cri, tu nu ai inceput sa-ti faci probleme in legatura cu bebeii?in sensul ca daca sa cumperi un patut sau doua si chestii de-astea?
19+ cu 

katteryna spune:
Buna burtici!
Am fost si eu la mani-pedi astazi si m-as duce si maine de s-ar putea!
Niciodata nu m-am simtit asa de bine ca acum de cand sunt gravi!
Panda ma bucur ca ai revenit si ca esti bine
Moni Iulia sa nu folosesti Olynth in exces.Din cate stiu nu e chiar indicat in sarcina, dar daca ti l-a recomandat medicul... Sa te faci bine cat mai repede
Anaconda imi pare rau ca nu te pot ajuta cu o comparatie dar stai linistita cu rezultatul asta care te lasa in ceata.Adica, dupa un criteriu e bine, dupa altul e risc crescut si in final care e rezultatul???
Mai vroiam sa raspund cuiva dar am uitat
Si nu minteam
Rau e doamne cu un neuron zbanghiu!
20+ cu floricica
( RAISA MARIA
)
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1
raluk16 spune:
Hristos a inviat! Sper ca ati avut sarbatori frumoase!
Bia, ai luat no-spa? Cum mai esti?
Eu am avut ieri intepaturi scurte dar dese in uter, am inteles ca sunt de la intinderea ligamentelor. Cand mi-am mai intrebat doctorul de ele, a zis ca orice dureri sunt normale, daca nu seamana cu cele de ciclu. Acelea nu sunt bune si daca am asa ceva, sa-l sun de urgenta.
13+
iuliapapusa spune:
Buna burticute.Si eu il simt pe bebe in mai multe parti, loveste de mai multe ori iar locul in care se misca este vizibil.Azi l-am simtit in acelasi timp in doua locuri, in ambele parti.Probabil misca amandoua piciorusele
.Insa acum mai e ceva care ma framanta, offf
cand fac scaun ma doare ingrozitor la mijlocul burtii in partea de jos.A mai patit careva?Mie imi este teama si ca mi s-a deschis putin colul.Poate ma ajuta cineva.Va pup pe toate
dulce.
+17
miha74 spune:
seara buna si de la noi si Hristos a inviat!
am petrecut foarte frumos de aceste sarbatori, si ma bucur ca nu am facut excese, adica am mancat chiar light
panda- - ma bucur ca ne-ai scris si ca totul este in regula cu bblina ta. 
Vroiam si eu sa abordez acest subiect, dar am zis sa treaca sarbatorile. Eu o am pe fina mea cu o sarcina cu 3 saptamani mai mare ca mine, si a fost la eco de 20 de spatamani si i-a vazut tot asa 2 chisturi de plex coroid drept....era terminata. Ce pot eu sa va spun, este ca si Matei al meu a avut asa ceva, sau cel putin asa reiesea din fisa lui medicala, el nascandu-se si cu un scor Apgar 4... iar la 5 luni jumatate cand noi i-am facut ecografie transfontanelara se retresasera complet, iar Matei este PERFECT.
fina mea maine se interneaza sa ii mai faca o ecografie si posibil amniocenteza, nu se stie sigur...oricum va voi tine la curent.
Miha, mami fericita de
Matei (16.01.2008) ,
Laura (30.09.1997) si
18+ de 
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
alexbia18 spune:
hristos a inviat!!si buna la toate viitoarele mamici dar si la cele care au nascut deja...eu tocmai m`am inscris pt k abea am aflat de site....si ma bucur sa va spun k am 4 luni si o saptamana,si la cum am calculat kam pe la inceputul lui septembrie ar trebui sa nasc...