Burtici fericite de septembrie-octombrie (43)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Monica ce inseamna la 22 saptamani si 1 zi? nu picam in aceeasi zi la Iosup? Pe 15 mai? Mergi la Fortis? la ce ora? Poate nu esti nici in aceeasi zi da' n-are nimic ca tot ti-am pus 3 mii de intrebari

Clau 17+ si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Buna Adela, la doctor am fost cand a descoperit ca am colul deschis.Mi-a dat no-spa si mi-a zis repaos total pana la urmatorul control 17 05 2009.Si sa ma duc la el mai devreme decat daca am dureri mai mari sau altceva ce ar putea fi in neregula.Insa vad ca durerile m-au lasat de tot.O sa stau lin si trece.Sunt sigura.

+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Alex, de la 22 de sapt incolo se poate face morfo, eu am programare la 24 de sapt si 6 zile, deci de fapt 25 de sapt, si mi-au spus mai multi ca e ok, ca pana la 26 de sapt sa tot faci

Dr. oricum vede ce e de vazut, din cate am inteles multe persoane vor putin mai devreme pt ca "da" BB mai bien la poza, adik il prinde pe tot intr-un cadru, pe cand mai tarziu, cand e mai maricel, il prinde doar pe "bucati"....

20+ cu ursuletzul nostru

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

clau, nu, pe 13 aveam la Iosup dar poate totusi punem si noi de-o intalnire pana la urma

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 18+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Hristos a inviat, mamici si burtici!!
A trecut si Pastele asta, am papat biiiine, am lenevit si m-am transformat intr-o somnoroasa. Apoi, printre altele, am simtit si un cutremur . Am sarit din pat ca arsa!!
Daca se vorbeste de dureri, sa ma plang si eu: pe mine ma dor oasele bazinului, la spate (nu stiu daca am zis bine ). Cand ma intorc in pat, sau chiar si stand jos, dar nu asa tare. CINE A MAI PATIT?
In rest, creste burta mea ca painea calda...se umfla .
Aseara am probat blugii vechi, sa vad daca intra, si eram la limita . Deci, sunt balenica in de venire!!
Apropo de contractii: am mai intrebat o data, cum le recunoasteti? Eu am o jena la burta, dar eu zic ca poate fi si de la balonare....Care sunt contractiile?
Uff, ce lipsa de chef am!
Va

Gianina 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Apropo de contractii: am mai intrebat o data, cum le recunoasteti? Eu am o jena la burta, dar eu zic ca poate fi si de la balonare....Care sunt contractiile?
Uff, ce lipsa de chef am!
Va

Gianina 17+

Cand ai contractii iti simti uterul (doar uterul, nu tot abdomenul) ca o minge tare si incordata. In plus, e si putin dureros, desi nu intotdeauna.

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Hristos a inviat!
Fetele, ajutati-ma si pe mine ca-mi vine sa ma urc pe pereti.
Cum tratez si eu raceala?Mi-a dat medicul de familie paracetamol 3/zi si apa de mare pt nas. Momentan n-am facut febra asa ca n-am luat nimic. Ma tratez cu ceai cu miere si lamaie si multe citrice.Ce as putea face in caz de febra?
M-am intors din "minivacanta" cu o neplacuta raceala si cu mama suspecta de zona zoster. Aseara am stat 3 ore la Matei Bals ca sa-mi spuna daca ma afecteaza cumva bubitele mamei. Dupa ce ca ma ustura pe nas si ma pandea o raceala m-au mai tinut si afara in tot acest timp ca erau multi infectiosi la coada. Raspunsul? In principiu nu, dar sa revin azi pe zi pt un set de analize. Binenteles ca nu m-am dus. In primul rand pt ca acolo te duci cu o boala si pleci cu mai multe si-n al doilea pt ca am racit.

Iulia 15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

moniiulia,ma bagasi la pareri.Cind a fost sarcina mea mica,de citeva saptamini,tata,cu care stau in casa,a facut zona zoster.Cum eu stiam ca nu se ia,am stat cumintica.Acum ce sa inteleg,ca e o problema??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Moni si eu cand am fost racita am urmat acelas tratament, adica ceai de macese, fructe de padure,tei etc. cu multa lamaie si miere. Pentru nas spray cu apa de mare si doar cand mi s-a infundat ff rau am diluat Olinth pt copii cu apa de mare. In cazul in care faci febra e bun paracetamolul (dar simplu!) pe care ti l-a indicat medicul de familie. La mine nu a fost cazul ca nu am facut febre. Multa sanatate! O sa dureze cam 7-8 zile pana iti trece!

18+ cu
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Moni_iulia, cand am fost racita tot cu paracetamol m-am tratat. Din fericire, nu am facut febra.
Insa eu mi-am luat imediat concediu medical si am stat nemiscata in casa vreo 4-5 zile.
Multa sanatate si sa nu faci febra!

18+ cu

Mergi la inceput