Burtici fericite de septembrie-octombrie (43)
Raspunsuri - Pagina 19
monica_dicut spune:
Buna dmineata si HRISTOS A INVIAT!!
panda, ma bucur ca ai revenit si sunt sigura ca pitica din burtica e bine. Daca vrei ecografist eu mai am disponibil pe 8 mai la Pop o eco si pe 13 la Iosup, daca vrei una din ele cu mare placere 
In rest... mancare mancare mancare si iar mancare. Ma dor toate cele, sunt constipata
de numa. Azi dmineata am dat-o pe kiwi. Azi-noapte nu am putut dormi, am avut iar atacuri de panica, ameteli, nu stiu ce o fica m-am saturat. Era lumina afara cand am reusit sa inchid ochii...
Arsuri eu iau REnnie, vad ca inca nu au aparut, data trecuta au aparut tarziu prin luna a7a parca. Durerile de os pubian la fel. Acum vad ca ma cam dor oasele. DAta trecuta cand ma intorceam de pe o parte pe alta tin minte ca simteam ca ma rup in doua si mai ales ca dansa mi se rupe in doua.
In rest, pupici la toata lumea
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
18+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
crissbebe spune:
Buna ziua burticutelor si de la mine si HRISTOS A INVIAT!
deci din nou la munk

de ce oare nu putem sta de acum acasa? 
Noi suntem bine doar cu niste dureri de coloana cand ma indrept...adevarul e ca a si crescut burtica cam mult
ptr 17 saptamani![]()
Apropo ieri am implinit si noi 17 sapt deci ar fi cazul sa schimbam semnatura
Va urez o saptamana placuta si fara neplaceri 

17 + cu
panda77 spune:
Bia,
!
Monica, vad ca tu esti specializata pe acte generoase si pe sustinerea celor care au nevoie...
sunt sigura ca toate faptele tale bune ti se vor intoarce inzecit! Multumesc mult pentru oferta ta, ma gandesc putin si-ti dau PM. 
Panda,
17+ cu 
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
unombun spune:
monica,cind mi-o ia inima la goana,de panica,noaptea,eu fac rugaciunea "Doamne Isuse Hristoase,Fiul lui Dumnezeu,milueste-ma pe mine,pacatoasa",ca doar e rugaciunea inimii si sigur linisteste panica,asa o fac,macar 30 minute,in pat.Pentru constipatie ,pere si spanac la cutie
monica_dicut spune:
panda, nicidecum
Doar ca am mai spus, eu mi le-am facut preventiv urmand a ma hotari dupa la care merg si e pacat daca le am sa renunt la ele si sa nu mearga cineva cunoscut si drag mie ![]()
am rezolvat si problema cu
cu doua kiwi pe stomacul gol apoi dupa juma de ora o cana cu lapte... huh...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
18+ cu
O noua viata
adela2006 spune:
am scris un mesaj lung lung despre pusul la olita ptr roxxy80 si diamar78 si nu stiu pe ce am apasat ca l-am pierdut 

acum nu mai am timp sa-l reiau , o sa intru mai pe seara de acasa
lutoniana cum esti ? cum e soacra ta ? s-a intors al tau sot ? 
andraiulia bine ai venit vad ca ti-au spus fetele cum e cu cele 12 mesaje
iuliapapusa ai fost la doctor cu problema ta cu colul ? 
biaz eu stiam de 3 no-spa pe zi 
monica-dicut subscriu la cele zise de panda 

panda eu am vrut foarte mult sa-i pun numele andrei , am fost in parc si m-am socat putin ptr ca majoritatea baietilor erau andrei
si nu am vrut sa fie ca la alexia ca strig dupa ea si se intoarce trei sfert din parc
, al meu voia foarte mult sa-i puna el numele la baiat ( avand in vedere ca la alexia l-am ales eu
) si asa a iesit razvan andrei , nume care chiar imi place 
ma duc sa mai muncesc di eu ca doar sunt la lucru nu ?
vorbim deseara 
va pupaceste adela
de
alexia maria( 13.01.2007 )
20+ cu
razvan andrei
POZELE NOASTRE
alex25 spune:
Monica, m-ar intersa pe mine programarea de pe 13 la Iosup, in cate sapt ar trebui sa fiu pentru morfo de trim II?
In ce sapt este cel mai indicat? Eu am programare tot la el dar la 22 sapt si 3 zile, ma gandesc sa nu fie prea tarziu....HELP!
16+ se pare ca fluturasul va fi 
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
adela2006 spune:
alex eco morfologica de triestru 2 e la 22 saptamani , acum ca e 22 si 3 zile nu cred ca conteaza , deci eu zic ca e bina programarea ta 
va pupaceste adela
de
alexia maria( 13.01.2007 )
20+ cu
razvan andrei
POZELE NOASTRE
monica_dicut spune:
alex, din pacate mai am doua dintre care una pentru mine si una daca o vrea Panda pentru ca are nevoie (daca nu va vrea ea una din ele atunci o cedez altcuiva). Parerea mea este ca la 22 s si 3 zile e f bine. Eu am la 22 s si 1 zi la Iosup deci este super ok.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Monica
18+ cu
O noua viata
alex25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut alex, din pacate mai am doua dintre care una pentru mine si una daca o vrea Panda pentru ca are nevoie (daca nu va vrea ea una din ele atunci o cedez altcuiva). Parerea mea este ca la 22 s si 3 zile e f bine. Eu am la 22 s si 1 zi la Iosup deci este super ok. ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 18+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Sincer imi cer scuze ca am indraznit, mai mult era intrebarea daca la 22 s si cateva zile ar fi prea tarziu. Multumesc din suflet pentru raspunsuri, bine ca m-am lamurit!

16+ se pare ca fluturasul va fi 
Da Doamne sa ne nastem sanatosi