Burtici fericite de septembrie-octombrie (43)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Coras, si eu am dureri de os pubian (cum suna!) data trecuta am avut de pe la 6-7 luni incolo, acum vad ca mai devreme. Da, nu cedeaza cu no-spa si nici periculoase nu sunt. sa vezi mai incolo ce frumos cand nu te mai poti incalta, imbraca cu pantaloni, iesi din cada, pune sosete , glumesc, toate activitatile care te pun sa stai intr-uin picior sunt solicitante, nu? asta pentru ca oasele bazinului si osul acela inclusiv sunt sub o presiune pe care nu o cunosc. cateodata cand stau in pat pe o parte, sau oricum timp mai indelungat, cand ma misc zici ca ma rup in doua. Si e doar inceputul. astea sa fie toate problemele! Nu te ingrijora ca dispar complet dupa ce nasti.

Arsuri si eu am avut dar doar in luan 8 sau 9. Sora mea insa a avut de la inceput aproape. Asta e, e din cauza sarcinii care apasa pe inelul acela care in mod normal sta inchis si nu lasa continutul stomacului sa vina inapoi si oricum inelul e mai slabit din cauze hormonale, plus cu marirea sarcinii, asta este. Rennie e f bun, si dicarbocalm si lapte, si sa stai mai sus un pic, nu chiar la orizontala.

Pupici

Clau 17+ si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Buna dimineata si Hristos a inviat!

Gata cu vacanta, din nou serviciu!

Panda, bine ai revenit si cel mai bine este ca te-ai linistit si ai toata increderea ca bebele este bine!

Coras, dupa 16s, eu am avut dureri in partea dreapta, am inteles ca se intind ligamentele. Mie mi-au trecut dupa ce am luat 3 no-spa pe zi timp de 10 zile!

Unombun , cred ca ar trebui sa observi ce alimente iti provoaca arsuri! Eu am avut arsuri cateva zile din cauza fresh-ului de portocale, insa cum am eliminat portocalele, nu am mai avut.

Pupam toate fetele!

18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Cristos a inviat!
Si eu m-am intors la serviciu! Ce bine a fost in minivacanta, chiar daca am obosit un pic cu pregatirile!
panda bine ai revenit si o imi pare rau de emotiile prin care ai trecut!
selen multa sanatate si ai grija de tine, bea multe ceaiuri cu lamaie, ca pe mine m-au ajutat! Sa ne spui cand iti trece. happy uka testele astea sunt o loterie statistica dupa parerea mea! oricum din ce am vazut toatele fetele carora le-a iesit prost DT sau TT si au facut amnio au avut bebe sanatos. Asa ca eu zic ca ai luat o decizie buna si bebe e sanatos
Cat despre vitamine dr meu nu mi-a dat nimic in afara de acid folic, pentru ca analizele mi-au iesit bune!

18+ cu
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

tt,asa cum era afisat la clinica,se face intre sapt.14-22,eco morfo-intre 16-22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

panda ca sa vezi ce coincidenta m-am obisnuit cu numele si a inceput chiar sa-mi placa

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )

20+ cu razvan andrei

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Emy, santorini, va multumesc frumos pentru urari si intampinare, va !

De ce, Adela, au fost nume impuse ?

Panda, 17+ cu
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna dimineata, fetelor. Sper ca ati avut zile frumoase, ca ati sarbatorit bine si ca v-ati bucurat de toate.
Incerc sa raspund rapid la unele dintre mesaje de care imi mai amintesc si imi cer scuze de la inceput de la fetele pe care le-am uitat.

Roxxy, referitor la Matei, si olita, eu cred ca cel mai bine functioneaza puterea exemplului. Olita sta la baie, lanaga vasul de la wc. Cand merge mama sau tata la baie, merge si puiul si asa invata. Orice reusita e aplaudata si rasplatita, orice refuz e ignorat, ca si cum nu s-ar fi inamplat nimic. Incetul cu incetul va invata sa imite si va dori sa fie rasplatit. Nu-l certa pentru ca si cearta inseamna ca-i acorzi atentie si de multe ori asta e o recompensa in sine pentru copii.
La a doua problema, trebuie sa fii foarte blanda, dar ferma. Avand in vedere varsta lui, trebuie mai intai sa-l impiedici sa smulga jucaria. Adica sa-l opresti atunci cand vezi ca fuge spre un copil sa faca asta si sa-i repeti: "Nu, noi nu facem asa!". Pe urma, e util sa-l inveti ca daca face asa, consecintele sunt nefericite pentru el. Ii explici ca daca le ia jucariile celorlalti si ii supara, va trebui sa plecati din parc si sa mergeti acasa. Si dupa aia te tii de cuvant! (asta e partea cea mai grea ) Cu siguranta dupa 2-3 ori in care, in momentul in care l-ai vazut ca face asta, ai impachetat tot si ati plecat acasa, isi va da seama ca nu glumesti si va renunta.

In ceea ce priveste chestia cu calciul, contrar opiniei generale vehiculate si in reclame, eu stiu ca lactatele in cantitati mari scot calciul din organism datorita continutului ridicat in proteine care are nevoie de cantitati mari de calciu pentru a fi metabolizate. Incearca sa mananci multe chestii verzi si seminte de susan, kiwi, smochine. Sunt surse bune de calciu.

Panda, bine ai revenit printre noi! Sunt sigura ca scumpelul sau scumpica te e bine!

unombun, arsurile din ultimul trimestru se datoreaza faptului ca uterul apasa stomacul si sfincterul esofagian se deschide. In prima parte a sarcinii, ele se datoreaza in principal concentratiei de hormoni care determina o relazare a musculaturii netede a corpului. De aceea, din nefericire, nu poti face mare lucru sa previi refluxul gastro-esofagian. Poti incerca sa mananci mai putin, sa eviti mesele de seara, grasimile si condimentele, pentru a-ti diminua simptomele, dar pana vei naste nu vor disparea, din nefericire. Poti sa iei ceea ce au mai zis si fetele: Dicarbocalm, Rennie. Nu sunt deloc daunatoare sarcinii.

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coras spune:

multumesc fetelor pentru raspunsuri, ma ingrijorasem imi e frica de col sa nu se deschida,ca am avut ceva dureri ca la ciclu zilele trcute care insa au cedat la no-spa.
Oricum durerea o am de dimineata pna seara si asa e cand stau pe un picir mor, ma rup in 2....
Arsuri am de la 12 sapt constant orice remediu e bine venit ce fac eu acum...le mai ameliorez nu dispar...deci de cu seara pun la macerat intr-un pahar cu apa o lingura de tarate de grau si beau apa dimi pe stomacul gol, sug cam 2 rennie pe zi si seara cand sunt in plina expansiune le sting cu lapte dulce RECE cate o gurita mica nu o cana o data o cana o beau toata seara pana adorm pe un purcoi de perne.....

16+
in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia stai la mama in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

HRISTOS A INVIAT!

multi pupici si de la noi
sanatate la bebici!

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Fetelor, eu am inceput sa am unele contractii usor dureroase de trei zile. Nu dureaza prea mult, dar ma ingrijoareaza. Stiu ca mai zicea cineva ca a avut ceva similar. Ce ati facut?

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si18+

Mergi la inceput