Burtici fericite de septembrie-octombrie (43)
Raspunsuri - Pagina 17
Ellenuta spune:
panda prin ce emotii ai trecut! tin pumnii sa fie totul bine cu samburica sau samburelul!
unombun eu nu am arsuri deocamdata, am avut cateva zile in sarcina cu eva, pe la 30 si ceva de saptamani. acum, de Paste am mancat mai de toate ..
dar voi reveni la regimelul de salate si fructe cat de curand .. ma gandesc sa eviti citricele, vinetele, din astea care dau arsuri la stomac .. si seara dupa 6 sa nu mai mananci nimic ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
15+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
adela2006 spune:
panda bine ai revenit sa sti ca ti s-a simtit lipsa pe aci
bine ca s-a terminat cu bine ( sau pe aproape ) eu zic sa cauti un ecografit bun ptr linistea ta , si cum noua nu ne spui ce nume ai ales ? ![]()
unombun te inteleg bine cu arsurile , la aexia nu am avut decat tarziu si treceau cu un pahar cu lapte ( chestie valabila si acum )ei bine acum au inceput deja si ma dispera starea asta aiurea , trece tot cu lapte , am prietene la care le trecea cu biscuiti , medicamente poti lua dicarbocalm , rennie 
mai citesc , mai revin ![]()
adela
de
alexia maria( 13.01.2007 )
20+ cu
razvan andrei
panda77 spune:
coras, e greu de spus cum e cu senzatiile, pentru ca fiecare le resimte diferit. Esti sigura ca e pubisul, nu perineul sau altceva? Ma gandesc ca e posibil sa se dilate bazinul si astfel sa-ti afecteze si osul pubisului. Sincer ma depaseste putin, dar dureri in zona aia mi se par normale, nu vad motive de ingrijorare. 
Panda,
17+ cu 
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
adela2006 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui coras buna fetelor, Cristos a Inviat!!! va mai intreb o data ca nu mi-a raspuns nimeni pe mine de 2 sapt ma dor oasele pubisului jos de tot initial am zis ca e de la sarcina dupa aia am zis ca am cistita am facut analize si nu am infectie deci ramane sarcina, durerea e surda si continua nu cedeaza la no-spa nu stiu ce sa fac pana sambata cand merg la dr, voi ati patit asa ceva? 16+in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia stai la mama in burtica! |
EU !!! EU !!!
chiar voiam sa intreb si eu dar nu stiam cum sa formulez intrtebarea
mai ales daca stau o perioada pe scaun ( adica mare parte la lucru )
cand ma ridic pur si simplu nu pot sa ma misc de durere
ma mai trezesc si noaptea de durere cum dorm pe o parte
habar nu am cu ce ar trece , sunt curioasa si eu sa vad ce mai spun si alte fete
tin minte ca am avut asa dureri si cu alexia dar era sarcina mare nu ca acum
de fapt acum toate se intampla mai repede si arsurile si durerile tot
adela
de
alexia maria( 13.01.2007 )
20+ cu
razvan andrei
panda77 spune:
Ellenuta, multumesc! 
Adela, m-ai omorat! Cele doua nume pe care le-ai ales pentru bebitz sunt chiar numele sotului meu
. Cine stie, poate o sa aiba norocul si sarmul lui, ca e genul de om vesel si sociabil, care-si inveseleste interlocutorii cu glumele lui.
Cat despre numele de fetita, mai astept putin pana le dau in vileag, ca vreau sa fiu sigura ca e ea si nu ma trezesc ca mi se transforma in baiat. 
Panda,
17+ cu 
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
alex25 spune:
Am si eu o intrebare....pana la cate sapt se poate face TT?
16+ se pare ca fluturasul va fi 
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
panda77 spune:
| citat din mesajul lui alex25 Am si eu o intrebare....pana la cate sapt se poate face TT? ![]() |
Cred ca se face intre saptamanile 15-18 de sarcina.
Panda,
17+ cu 
alex25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui panda77
Cred ca se face intre saptamanile 15-18 de sarcina. Panda, 17+ cu ![]() si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 |
Merci mult de info!
Ma gandeam ca eu joi o sa fiu deja in 17 saptamani ( abia atunci ma poate primi dr mea la control si trimitere ptr TT), iar rezultatul dureaza minim o saptamana - si parca amniocenteza se poate face pana in sapt 18, nu? Ma gandesc ca daca o fi cazu.....v-am spus, paranoia!

Sper sa fie bine, nici nu stiu....
panda77 spune:
Alex, din cate stiam amnio se face pana in sapt 20 de sarcina, asa ca timp ar fi...dar n-o sa fie cazul. 
Panda,
17+ cu 
alex25 spune:
| citat din mesajul lui panda77 Alex, din cate stiam amnio se face pana in sapt 20 de sarcina, asa ca timp ar fi...dar n-o sa fie cazul. ![]() Panda, 17+ cu ![]() si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 |

si eu stiu ca nu o sa fie cazul, dar mintea mea odihnita.....