Burtici fericite de septembrie-octombrie (43)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

fetele dragi, am intrat in mare fuga sa va urez :

PASTE FERICIT!!!! si sa petreceti sarbatorile alaturi de cei dragi cu multa bucurie in sufletele.

Eu de ieri muncesc la bucatareala, ce e drept cu viteza melcului..., dar pana diseara voi reusi sa fac aproape tot ce mi-am propus.

Va pup dulce si ma duc sa verific totrul de branza de vaci
Btw, am de recuperat 2 capitole , ma ocup maine dupa ce indop musafirii

16+

in curand mamy de bb scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

PASTE FERICIT!!!

19+ cu floricica ( RAISA MARIA )
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Buna fetele, imi pare rau ca nu am mai intrat dar imi este rau.Am fost la control si mi-a spus ca mi s-a deschis putin colonul parca asa se numeste nu stiu sigur.Nu stiu ce inseamna as vrea sa-mi spuneti si mie cat mai urgent ce inseamna de ce s-a intamplat( doctorul a spus ca poate fi din cauza ca doctora de fam mi-a dat sa iau calciu 2 luni si nu trebuia) ce cauze ar putea avea asupra sarcinii si ce sa fac sa se inchida.Doresc ras cat se poate mai repede pt ca sunt foarte speriata.Va doresc un Paste Fericit si tot ce va doriti.Va pup dulce.

+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Iulia, ti s-a deschis colul, nu colonul. Probabil s-a intamplat pentru ca ai avut contractii (dureri de burta). Intr-adevar, calciul da contractii, si de aceea nu este indicat in sarcina. Daca mai ai dureri de burta, ia no-spa si incearca sa stai numai in pat. Eu zic sa gasesti un medic bun, pentru ca eu cred ca ai nevoie de cerclaj. Adica o sa iti coasa colul. Nu te speria, ca nu e grav. Poate nici nu ai nevoi de asa ceva, stiu ca se poate inchide de la sine. Dar e neaparata nevoie sa ai un medic bun, care sa stie sa gestioneze situatia!
Fetelor, va urez si eu un Paste Fericit si linistit alaturi de cei dragi!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 18+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Iulia, daca mai ai contractii cu dureri mari de burta, exista un medicament numit ginipral, care e pentru asa ceva si e mult mai eficient decat no-spa-ul. Offf, stiu ca nu se iau medicamentele fara prescriptia medicului, dar nici sa te lasa asa nu mi se pare normal. Eu cred ca ar fi trebuit sa stai in spital, sa te urmareasca indeaproape.

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 18+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

In noaptea invierii,cand clopotele bat,cu lumanari in mana si sufletul curat, sa spunem impreuna HRISTOS A INVIAT !!!
PASTE FERICIT fetelor voua si familiilor voastre Va pe toate si ne mai auzim

16 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

multumesc pentru felicitari! Intr-adevar suntem foarte fericiti.

iulia papusa- de acord cu cele spuse de cristina, si as mai adauga sa stai cumintica in pat pana te mai vede un medic

crsitina- nu am mai apucat sa scriu, dar ne-am simtit tare bine cu voi in parc si cu siguranta vom mai veni.

eu gata am terminat cu pregatirile...am facut chiar si un tort ...lucru care nu l-am mai facut de ani de zile.
din pacate eu nu voi merge la slujba de inviere, dar tati va merge cu Laura, asa ca vom avea reprezentanti

maine, petrecem cu familia reunita, adica si ai mei si ai sotului, undeva la 15 km de Bucuresti. trebuie sa petrecm cum se cuvine...ca doar avem motive.

va doresc sa aveti un Paste FERICIT si multa liniste!

cu mult drag

Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 18+ de
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Gata si eu cu pregatirile. Sunt obosita, obosita. Nici noi nu mergem la Inviere pt ca nu puteam sa-l tin treaz pe Matei pana la ora aceea.

Iulia, mare, mare grija ca nu e de glumit cand e vorba de col deschis (riscul e sa pierzi sarcina). Nu vreau sa te sperii, dar chiar e obligatoriu sa stai numai in pat. Nici eu nu inteleg cum de nu te-a internat sau recomandat un tratament adecvat. Daca vei sta linistita in pat, ai sanse sa ti se inchida colul .

Burticilor (ma adresez burticilor aflate la prima sarcina), in sarcina trebuie sa luati doar medicamentele recomandate de dr ginecolog care va urmareste sarcina, in nici un caz ce spune dr de familie. Pe mine ma mira ca femeia aia i-a recomandat Iuliei calciu, cand se stie ca acesta provoaca contractii.

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

iubitele mele burtici,

va doresc un Paste Fericit, o primavara frumoas,a bebei sanatosi si copii cuminti. Eu am fost mai lenesa la Pastele asta, adik doar oua vopsite si ne pregatim de un gratar cu pritenii. deci mancarea se face azi :) in loc de cozonac, apple tart.

am facut curat luna in toata casa, el a tuns iarba in gradina ieri si azi nu mai pot de spate. dar sunt multumita si optimista :)
PASTE FERICIT!

MangaGirl :-) 16+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Hristos a Inviat!
deci nu pot sa cred.....dr. meu ginecolog mi-a recomandat ultima data cand am fost la el calciu cu D3n-am intrebat de ce....l-am luat dupa cateva zile,dar o perioada scurta,nici o saptamana...si acum ca stau bine si ma gandesc aproape in fiecare zi aveam dureri de burtade cand nu l-am mai luat,nu am mai prea avut,decat cand faceam efort. OOffff....

Poze cu noi

http://mely-2007.hi5.com

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 19+, cu -Alexandra

Mergi la inceput