Burtici fericite de septembrie-octombrie (43)
Raspunsuri - Pagina 11
Iulika29 spune:
Buna fetelor!!
Acum am intrat si eu putin..de dimineata sunt in priza curatenie si spålat si ...cozonac.Am zis ca nu fac nimik de paste dar nu am putut si m-am bagat la cozonac si sunt mandra ca au iesit asa buni..
Miha ma bucur tare mult pt tine..Ce fericitå tb sa fii..

Fetelor eu va urez un Paste fericit
..Maine poate ajung si eu la o biserica ortodoxa pe aici tare mi-as dori.
Vå pup
Iulika, cea mai fericitå
20+cu
Bruce Nicholas
ButterflySim spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui selen80 Dragele mele, am observat ca lipsesc multe fete la apel..fete care erau active intr-un timp...oare ce o fi cu ele? Era Ninia, ButterflySimm, Luhtien, Coras, Pazza, 1sweetangel, asta doar ce-mi vine in cap acum....nici pe Mimika n-am mai vazut-o demult pe aici...pe Panda.... 19+ cu ursuletzul nostrununta 9 luni |
Dragele mele,
vad ca nu m-ati uitat
. Acum am intrat sa va dau vesti despre mine si sa vad ce mai faceti. Eu am disparut deoarece am avut mici probleme (sangerari)
si am stat mai mult in pat am dormit mult
, am papat mult Sunt foarte fericita
suntem bine si eu si beba
. Please va rog sa ma updatati pe scurt cu info despre voi cam greu sa iau din urma 3 saptamani.
pupici
16+ Viitoare mamica de
BrigitteSimm
Logica te va duce din punctul A in punctul B. Imaginatia te va duce oriunde vrei tu.
Povestea noastra http://butterflysim.hi5.com
ButterflySim spune:
Dragutelor va doresc la toate spor la cozonaci si Paste fericit alaturi de cei dragi.
16+
Viitoare mamica de
Brigitte
Simm
Logica te va duce din punctul A in punctul B. Imaginatia te va duce oriunde vrei tu.
Povestea noastra http://butterflysim.hi5.com
devylla spune:
Dragelor am intrat sa va doresc un Paste Fericit!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
adela2006 spune:
va doresc un Paste fericit alaturi de cei dragi !!!!
va pup si va imbratisez pe toate 

adela
de
alexia maria( 13.01.2007 )
20+ cu
razvan andrei
Roxxy80 spune:
Dragele mele burtici,
Sa aveti un Paste fericit, multa liniste sufleteasca, sa va odihniti, sa va veseliti si sa ne revedem cu bine zilele urmatoare 

Roxana, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 18+
mary_07 spune:

Paste Fericit alaturi de cei dragi!!!

Poze cu noi
http://mely-2007.hi5.com
Melania,
de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
19+, cu
-Alexandra
uve_got_mail spune:
Buna,
am intrat sa va urez si eu un Paste fericit si imbelsugat, sa fiti fericite si iubite de cei dragi si nu numai si sa ni se indeplineasca dorinta de a avea
sanatos si la termen!
14+
uve_got_mail spune:
Numele meu este Mihaela, dar pentru ca sunt multe fete cu numele asta mi-am ales uve_got_mail si da puteti sa imi spuneti Uve...apropos de nick vine de la filmul meu preferat cu Meg Ryan si Tom Hanks
Noi am plecat acasa la parinti, suntem amandoi din aceeasi localitate si deja azi am mancat sarmale la unii si friptura la altii
...si nu mi-a fost rau![]()
Am lasat ouale, drobul si alte bunatati pentru maine, in seara asta mergem cu prietenii sa luam lumina si sper sa ne simtim foarte bine
Pe voi a inceput sa va gadile burtica...sau am mancat eu mult
?
Si legat de treaba cu olita, am inteles ca cea mai buna perioada de invatat bebele sa o foloseasca este vara, sau cand poate copilul sa stea in funduletul gol prin casa; asta o tot aud de la colegele cu bebei
14+
Ellenuta spune:

PASTE FERICIT! SARBATORI FRUMOASE SI CU MULTA LUMINA ALATURI DE CEI DRAGI!

Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
15+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun