Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

bay, nu sunteti normale ....am deschis cap...am stat 5 min. sa raspund la un mesaj .....si voi ati si bagat 4 reply-uri! Foarte tare, ce sa mai!

asa, ce vroiam sa va zic...ah, da...ca am mancat o ciorba de fasui ...da' am luat plasa ca e far'de carne....asa ca vreau nu vrea, am mancat de post

Miramar, bine ca mi-aia dus aminte, sa sun si eu la programare pt trombo-ma-sa aia de analiza pe care tot zic ca o fac si nu am mai ajus...si pentru retetarea toxoplasmozei IgM..da' zau daca inteleg si eu...ca la mine mi-a iesit 0,16 ...negativ e pentru <0,8, pozitiv pentru >=1 si echivoc intre 0,8-1 .....deci eu m-as incadra la negativ. de ce mi-a dat sa o repet??..si cica lunar...

krelia 9+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Aoleu e clar difera de la un laborator la altul. La mine nici nu scrie nici la IgG nici la IgM cat a iesit. La amandoua sunt in dreptul "in limitele normalitatii" si scrie <3

Eu le-am facut la Biomedica, tu unde le-ai facut?

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

krelia - miki e a maica-mii, e o grasa si o mancacioasa...

eh, poftim...sa mai zici ca cin'se aseamana....nu s'aduna....nu putea sa-mi placa si mie una slabanoaga si nemancacioasa?
oricum, toate 4 sunt mumoase, da' Miki parca-mi place mie mai mult...las ca-i bine...asa, fiecare isi alege pisa ei..laura il vrea pe tigrutz, eu pe Miki...hai, ca lista e deschisa..cine mai dorest..cine mai pofteste?

krelia 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

krelia - cred ca pe celelalte nu le ia nimeni, ca-s uratele, insa eu tot le iubesc Fulgushor deschide usa, sare pe clanta, e cel mai destept...

cred ca o tai si eu acus acasa. maine nu mai vin, dar sper sa mai intru de acasa...
va pup

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

da, sunt convinsa ca difera, sa stii!
eu m-am convins de asta acu vreo 2 ani cand m-am ciuruit 2 anotimpuri la rand, pentru ASLO mare....analize facute la 2 clinici separate. Una ba avea limite normale 200...si alta 250...bine..eu aveam 512 deci oricum nu eram in nicio limita .....numa' fundu' meu, saracu' a ajuns la limita si a zis stop

analizele le-am facut la Sanador, dar acum, pt repetarea IGm-ului toxoplasma, vreau sa ma duc la Medlife, ca tot o sa fac acolo screeningu ala de treombofilie si macar sa nu-mi ia sange de enshpe ori....

Citat:
citat din mesajul lui Miramar

Citat:
citat din mesajul lui krelia

bay, nu sunteti normale ....am deschis cap...am stat 5 min. sa raspund la un mesaj .....si voi ati si bagat 4 reply-uri! Foarte tare, ce sa mai!

asa, ce vroiam sa va zic...ah, da...ca am mancat o ciorba de fasui ...da' am luat plasa ca e far'de carne....asa ca vreau nu vrea, am mancat de post

Miramar, bine ca mi-aia dus aminte, sa sun si eu la programare pt trombo-ma-sa aia de analiza pe care tot zic ca o fac si nu am mai ajus...si pentru retetarea toxoplasmozei IgM..da' zau daca inteleg si eu...ca la mine mi-a iesit 0,16 ...negativ e pentru <0,8, pozitiv pentru >=1 si echivoc intre 0,8-1 .....deci eu m-as incadra la negativ. de ce mi-a dat sa o repet??..si cica lunar...

krelia 9+

Aoleu e clar difera de la un laborator la altul. La mine nici nu scrie nici la IgG nici la IgM cat a iesit. La amandoua sunt in dreptul "in limitele normalitatii" si scrie <3

Eu le-am facut la Biomedica, tu unde le-ai facut?

9+

krelia 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

gagici, eu plec acasa...azi trebe sa-mi fac cozonacul, dar daca tot asa ma simt cum nu stiu cum il voi face...offff
va pupacesc pe toate

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

7

strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Gugulik bine ai venit la noi!!! Te-am trecut in listuta , dar ceva nu corespunde , ori UM ai gresit , ori DPN-UL care ar fi in luna a 10 nu a 11-a
Cryss oana si tu esti trecuta in listuta!!

9+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Buna burticutelor!
Krelia ne ajuti te rog cu un capitol nou la aspirante optimiste?
Iti multumim!!!

http://tt.lilypie.com/DXpHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Off..ce norocoasa esti adriana..sa poti pleca asa devreme..

Laura, 9+
poze

Mergi la inceput

monis, nu puteai sa zici si tu treaba asta ieri, inaintee sa dau si io iar banii pe 3 cutii?
eh, bine ca mi-ai zis...o sa o tzarai si eu pe dr mea de familie sa vedem ce-mi spune...
da' stiti ce ma enerveaza cel mai tare...ca mimozele alea de al farmacie tac si nu zic nimic...macar sa intrebe..aveti reteta, le vreti compensate....da' de fapt, ce vorbesc eu prostii, ca doar nu e in interesul lor sa ia mai putin bani...

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Buna

Am vorbit la doctorul de familie si Utrogestanul este INCA pe lista de compensate. Asa ca, pentru cele care folositi, puteti beneficia de compensare - daca aveti reteta originala de la gineco va da dr. de familie. Sper sa va ajute aceasta informatie - eu nu m-am trezit la timp si am dat o gramada de bani pe pastile pana acum...

monis 11+

krelia 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alunelsialbinutza spune:

Krelia ... eu am avut ASLO 1250 si am facut Moldamin 3 ani, dupa care nu am mai racit 10 ani. Dupa prima nastere s-a dus pe apa sambetei toata imunitatea pe care mi-o castigasem in astia 10 ani si racesc iar din 2 in 2 saptamani. Inca nu a crescut aslo, am 260.
Era o adevarata poezie. Nu apuca sa iti treaca ... stanga ca o luai de la capat cu ... dreapta

Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si 9+
poveste Bradut
bebe surpriza

Mergi la inceput