Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(12)
Raspunsuri - Pagina 5
krelia spune:
fititz, esti sigura ca () cu mine vrei sa vorbesti?
eu te-as ajuta...dar nu cunosc detalii...si in plus, nici nu am prea dat pe acolo...am sarit direct aici, la odisee...
tu esti la aspirante, sau ai venit al odisee?
(nu de alta, da' zau daca ma prind...si culmea, am baut laptic de dimieanta )
Citat: |
citat din mesajul lui tanamera Buna burticutelor! Krelia ne ajuti te rog cu un capitol nou la aspirante optimiste? Iti multumim!!! http://tt.lilypie.com/DXpHp2.png |
krelia 9+
tzutzupida noastra creste si pozeaza
monis5 spune:
[quote]citat din mesajul lui krelia
monis, nu puteai sa zici si tu treaba asta ieri, inaintee sa dau si io iar banii pe 3 cutii?
eh, bine ca mi-ai zis...o sa o tzarai si eu pe dr mea de familie sa vedem ce-mi spune...
da' stiti ce ma enerveaza cel mai tare...ca mimozele alea de al farmacie tac si nu zic nimic...macar sa intrebe..aveti reteta, le vreti compensate....da' de fapt, ce vorbesc eu prostii, ca doar nu e in interesul lor sa ia mai putin bani...
Imi pare tare rau Krelia, dar doar aseara am citit si eu si mi-a venit ideea, de cand sunt gravida parca m-am imbecilizat - m-am dus din prima la farmacie si am carat bani la aia, fara macar sa ma intreb (desi pe vremea cand am lucrat eu in sistemul sanitar era TOTUL gratis pentru gravide...). Azi cand am aflat, am incercat sa-ti dau PM ca eu sunt inca moderata... Invatatura de minte sa intreb mai des ce gratuitati mai avem, desi umbla vorba sa dispara mai toate. Ati auzit ca in curand toti asiguratii vor avea dreptul la max 3 analize de sange gratuite?!?!
monis 11+
krelia spune:
Alina, eu de cand ma stiu raceam una-doua...nu tu inghetata, nu tu rece, ca gata, amigdalita...pana m-a luat dr de fam. gata, facem retarpen (priam oara) si moldamin(a doua oara)...ce frate ca erau weekendurile mele ratate complet...basca ca ma miscam in reluare si nu faceam nimic...si pana la urma, tot dr mea a zis..auzi, lasa-l dracu de aslo ca ultimul caz de reumatism depistat strict din cauza aslo-ului mare s-a inregistrat in 1940...asa ca, pa si pusi...pai ce naiba, altceva nu mai fac decat injectii?
adevaru' e dadusem si peste o tanti cu o mana super usoara..asa ca, fetelor...daca aveti nevoie de intzepatoare...vi-o recomand cu caldura ...ma rog, sa speram ca nu e cazul..ca totusi, astfel de recomandari..mai rarutz
Citat: |
citat din mesajul lui alunelsialbinutza Krelia ... eu am avut ASLO 1250 si am facut Moldamin 3 ani, dupa care nu am mai racit 10 ani. Dupa prima nastere s-a dus pe apa sambetei toata imunitatea pe care mi-o castigasem in astia 10 ani si racesc iar din 2 in 2 saptamani. Inca nu a crescut aslo, am 260. Era o adevarata poezie. Nu apuca sa iti treaca ... stanga ca o luai de la capat cu ... dreapta Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004) si 9+ poveste Bradut bebe surpriza |
krelia 9+
krelia spune:
ia ca am sunat-o pe nebuna mea...da' era la circa financiara..ma suna cand iese de acolo.
vreau s-o intreb de utrogestan, centrum materna si elevit parca mai era, nu?
altceva...vreti s-o mai intreb? ...adek, de alte mecamente, vreau sa zic
krelia 9+
alunelsialbinutza spune:
Retarpen-ul e parfum de roze, dar nu se gasea pe vremea mea
Io cu ASLO 1250 ... eram periculoasa tare ... liceul il faceam prin absente, astea in afara de cele zilnice obisnuite, ca daca tot ma obisnuisem...
Dupa ce am terminat cu Moldaminul am trecut serios pe inghetata indiferent de anotimp. Bag in mine la inghetata ... e singurul obicei la care nu am renuntat. Bineinteles in afara de fumat
Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si 9+
poveste Bradut
bebe surpriza
Pirelia spune:
Fetelor plec, deja intru in mini-vacanta. Nu mai apar la munca pana miercuri dimineata. Sper sa va gasesc pe toate sanatoase, fara greturi, binedispuse si fara excese alimentare de sarbatori.
Urez La Multi Ani! celor ce se sarbatoresc in acest week-end: S-alinutza, Edelyia, Betty78. Sa aveti parte de tot ce va doriti si sa fiti inconjurate de cei dragi.
Chiar asa, cu utrogestanul nu puteam afla si noi mai devreme? Acum 2 zile l-am cumparat si eu (2 flacoane).
Paste Fericit! tuturor.
Viitoare mamica in culmea fericirii 5+ (7+)
myrella_21 spune:
alina ....sari cu un colac de salvare....a fost sotul meu si a intrebat la biroul unde se calculeaza maternitatea astea cu 85 5 vreau sa zic....
si a zis asa ca daca cei de la firma dau un concediu fara plata o perioada angajatii acolo se considera ca nu ai luat nici un ban si nu s-a cotizat la stat deci nu poti sa iei bani in maternitate pe perioada aceea....daca te da in somaj atunci da ca se considera contributie....
tot nu m-ati lamurit cei 8 mil le ia oricine din tara asta?? sau doar cei care au muncit ?
8+
alunelsialbinutza spune:
Voi va faceti AFP, Triplu test sau Dry Test?
Cica Dry Test e cel mai complex si se face in maxim 48 de ore de la morfofetala de trim I. Cica costa 500 lei la Medsana.
Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si 9+
poveste Bradut
bebe surpriza
Pirelia spune:
Mirela cei 800 de lei ii iau doar mamacile care au lucrat cel putin 12 luni inainte de nastere. Mamicile nesalariate nu beneficiaza decat de cei 200 de lei alocatia copilului.
Viitoare mamica in culmea fericirii 5+ (7+)