Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(12)
Raspunsuri - Pagina 19
andrutza spune:
Myrella, si eu cred ca cel mai bine este sa intrebi doctorul cat mai repede, chiar si medicul de familie, nu neaparat ginecologul. Doctorul meu, cand i-am spus ca mi-e rau toata ziua, mi-a zis sa il sun neaparat daca vomit, ceea ce din fericire nu s-a intamplat, desi de multe ori imi doream, dar nu puteam...
Dymomo, si eu sunt de parere ca nu trebuie sa ne stresam deloc, cred ca e cel mai bine si pentru copiii nostri ca sa se dezvolte corect si sa fie sanatosi. De probleme sa se ocupe doctorii, ca asta e treaba lor. nu?
Va pup pe toate
, ma intorc in pat sa zac, ca e asa de bine....
Andrutza
10+ si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)
Madyna spune:
Myrella, uite am gasit un subiect unde o graviduzza descria aceleasi simptome ca si tine..
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53467
alunelsialbinutza spune:
Hristos a inviat!
Ce liniste pe aici...
sau sunteti inca plecate?
Eu raportez o mare lene dupa sarbatori. Am mancat ca vaca si m-am bucurat de putinul timp petrecut cu baietii mei, drept urmare eu si Bradut am racit

Azi am fost sa imi fac si eu analizele, ca o lalaisem cam mult. Mi-a luat la sange... si din vena si din deget si din ureche (pentru viteza de coagulare). Zici ca voia sa imi bage altul la loc, asa mult mi-a luat.
Eu nu am ajuns la dr, caci nu era prin zona vineri, dar m-am mai calmat. O sa ma programez pentru maine sau poimaine.
Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si
9+
poveste Bradut
bebe surpriza
adisore spune:
Hristos a inviat!
Ce liniste a fost zilele astea pe aici
! Noi am fost duminica pe la parinti si apoi pe la socrii, iar ieri am satat acasa pt ca a fost cam urat afara. In sambata plecam la munte
. Abia astept sa ne mai relaxam si noi putintel. Nu stiu ce a foost cu mine dar nu prea am putut sa mananc zilele astea fata de alti ani, ba chiar spre seara de 2 zile au cam inceput sa ma incerce greturi usoare pe care spre usurarea mea le-am tratat cu apa plata cu lamaie.
In asteptarea puiului meu!!!
5+
http://bd.lilypie.com/EONEp3.png
Puiutul
smaranditza spune:
Adevarat a inviat!
Fie ca, Cristosul inviat sa va umple inimile de pace, bucurie si dragoste! Multa sanatate va doresc voua si puiutilor din burtici!
A fost fain de sarbatori, insa eu...a trebuit sa hranesc ratzele zilnic...cum sa stea pe foame exact de Pasti, nu?
Sper ca ratzele voastre au avut "post negru" de sarbatori
, si v-ati putut bucura de toate bunatatile ce au fost pe mese.
Madyna, bine ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos! 
9+
monis5 spune:
Bun regasit
Hristos A Inviat!
Acum m-am intors din mini vacanta si am vazut toate mesajele din ultimele zile... si bune si rele
Menics, suntem toate alaturi de tine si te asteptam din nou la odisee
Eu am programare la morfo abia pe 4 mai... incerc sa ma stapanesc sa nu ma duc pana atunci la alt echo, pana la urma toate sunt de la Dumnezeu si nu avem cum sa le schimbam prea mult...
Cine imi spune si mie daca si-a facut toate-toate analizele puse de doctor pe lista aia imensa... eu nu mi-am facut cele 2 de hepatita si nici culturi din col... mi-e asa o scarba...

monis
11+
Ramonika spune:
neata fetelor,
eu si cu sotiorul meu implinim azi 2 ani de la casatorie 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonika neata fetelor, eu si cu sotiorul meu implinim azi 2 ani de la casatorie ![]() Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki![]() Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com |
Felicitari si la mai mare!
monis
11+
kitzy spune:
Neata!
Ramo felicitari!!!!!!!!! Si la cat mai multi ani!!!!!!!
Si noi in iunie implinim 12 ani de cand suntem impreuna si in septembrie 4 ani de casatorie
si tot in septembrie schimb si prefixul
Of, gata cu varsta de 20 de ani 
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca
de
Diana (24.04.2008) si
4+
monis5 spune:
Eeeei, nu e nimeni la serviciu azi? Tot in vacanta? Adevarul e ca ar mai fi mers niste zile libere... oricum nimeni nu pare a munci azi. Cine-mi raspunde si mie la intrebarea despre analize? pls
monis
11+