Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(12)
Raspunsuri - Pagina 20
kitzy spune:
Moni eu la prima sarcina am facut uzualele de sange si urina. De fapt mai erau la alea de sange toxoplasomza si rubeola parca si inca nu mai stiu ce, da culturi de col nu mi-a dat la inceput si dupa-aia iar nu mi-a dat ca aveam indicatie de cezariana deci n-avea sens.
In rest nu stiu cum sa te ajut.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca
de
Diana (24.04.2008) si
4+
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kitzy Moni eu la prima sarcina am facut uzualele de sange si urina. De fapt mai erau la alea de sange toxoplasomza si rubeola parca si inca nu mai stiu ce, da culturi de col nu mi-a dat la inceput si dupa-aia iar nu mi-a dat ca aveam indicatie de cezariana deci n-avea sens. In rest nu stiu cum sa te ajut. Poze Diana Povestea nasterii Raluca de Diana (24.04.2008) si 4+ |
Merci Raluca de mesaj...
Nu stiu daca sa le fac pe toate... pe de alta parte daca nu le fac pe toate nu stiu ce sa-i spun doctorului... Mi se pare ca pe masura ce fac mai multe analize, imi tot creste paranoia...

monis
11+
A_driana spune:
Hristos a Inviat !!!
hop si eu...eu sunt la servici, nasoala treaba, am anuntat si eu la servici, sa vedeti ce sef cretin am:
eu: vreau sa va anunt ca am aflat ca sunt insarcinata
el:felicitari
eu:multumesc
si cand sa ies din birou zice: da de ce trebuia sa-mi spui?

zic: dar nu trebuia sa anunt? aaa, ba da, ba da, zice......
mai cat de cretin tre sa fii sa spui asa ceva??? na in fine.....colegii s-au bucurat tare....eu si bebe sa fim bine...
de sarbatori nu prea m-am omorat cu mancatul, de orice mi-e greata...
mai ia careva Centrum Materna? mie mi-a dat gine sa iau, vineri cand am fost la eco...
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
7
strumfulet + poza strumfulet
X-ray spune:
ola burtici!
in sfarsit mi-am facut curaj dar mai ales timp sa ma alatur grupului vostru.sunt o mamica de iulie-august 2007 cu o strumfita care-mi omoara majoritatea timpului, cand nu sunt la lucru, in varsta de un an si 10 luni pe nume elisa.dupa 10 luni de "munci" vine iarasi barza la noi pe DPN-ul in jur de 15 decembrie.UM a fost 8 martie.si tot pt listutza voastra data mea de nastere 5 aug 1977.
imi cer scuze ca nu am apucat sa citesc din urma
dar sper sa va cunosc in timp muuult mai bine.
christos a inviat!
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007) .....si hapy 
povestea noastra...
monis5 spune:
Ola Alina
Bine ai venit. E f liniste astazi, toata lumea digera inca... ![]()
Laura, nici macar tu nu esti la serviciu? ![]()
monis
11+
A_driana spune:
fetelor la voi se vede ceva burtica?
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
7
strumfulet + poza strumfulet
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui A_driana fetelor la voi se vede ceva burtica? toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . . 7strumfulet + poza strumfulet |
Hello Adriana
La mine se vede destul de tare, desi eu ma straduiesc sa nu (inca nu am spus la serviciu) dar cred ca este din cauza ce eu is f slaba (175 cm cu 55 kg) si un mar daca mananc se vede. Ce-i drept dimineata nu prea se vede, dar spre seara, cand am mai multe in stomac este absolut evident... si asta de pe la 8 saptamani incoace...
monis
11+
alunelsialbinutza spune:
La mune se vede burtica destul de bine. Eu oricum am un pic de burtica ramasa de la Bradut, dar oricum se vede si cand trag aer in piept.
Am mai luat 1 kg, deci am 2 pana acum. Sper sa nu iau mai multe decat la prima sarcina
Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si
10+
poveste Bradut
bebe surpriza
MSymo spune:
Hristos a inviat!
Va citesc mesajele aproape zilnic, dar a trec printr-o perioada destul de dificila si parca nu am putere sa scriu.
Astazi am intrat (teoretic) in saptamana 9.
Miercurea trecuta am fost la eco si dupa nici 2 minute dr mi-a zis: nimic, sarcina oprita din evolutie. Nu mi-a venit sa cred, am simtit ca m-a inghitit pamantul. Dar nu m-am dat batuta si am facut joi dimineata BHCG cu rezultat 15.000. Vazand ca nu-i totusi o valoare de ignorat, vineri am repetat BHCG si astazi am primit rezultatul: 44.979. Nici nu mai stiu ce sa cred... Am cautat cu disperare un dr. pt ecografie si diseara la 19 merg la Medsana, vreau sa vada si alti ochi ce-i acolo. Doctorita mea mi-a spus saptamana trecuta ca se vede saculetul, ca uterul este marit, dar ca nu-i decat un muguras...si in mod normal trebuia sa auzim bataile inimii. Voi ce credeti fetelor, sunt f nelinistita!?
Va doresc multa pace si numai bucurii.
BoboMom spune:
Alina, bun venit! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Ramonika, multi inainte! 
Eu ma simt cam pleostita si ma si doare un pic capul pt ca ieri am plans de nervi din cauza asigurarii medicale. In fine, poveste lunga... Probabil hormonii ma fac sa fiu si mai sensibila ca deobicei.
Laura
10+ baby