Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(12)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns and_09 spune:

Hristos a inviat!
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

Andi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Hristos a inviat!

...cred ca toatev sunteti tolanite, cu burtile pline...si nu mai scrie nimeni aici...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

10+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrella_21 spune:

Hristos a inviat!

dragelor daca sunteti vreouna pe aici....am si eu o intrebare ca am inceput sa ma ingrijorez destul de tare....

eu vomit in fiecare dimineata si am si seara aceasta senzatie dar nu reusesc in fiecare seara aceasta performanta dar dimineata e ordin....

incepand de azi de dimineata am inceput sa vomit si foarte putine firisoare de sange....voi patiti asa??

m-am gandit ca poate e de la prea mult efort al organismului si ca poate nici nu are ce da afara asa de dimineata...dar va intreb ..e cazul sa intru in panica sau nu??

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madyna spune:

Buna ziua!
Ma alatur si eu voua si sper ca prin vointa lui Dumnezeu sa am si eu un in decembrie.

Ce sa va povestesc? Nu stiu prea multe inca. Astept aceasta minune de 2 ani, acum s-a intamplat in sfarsit, am descoperit ca sunt pe 15 aprilie in timpul unei vizite la hepatologul meu (sunt infestata cu VHB) si am fost foarte happy. Sunt la prima sarcina, am 24 de ani. Am fost la eco s-a vazut dar nu e destul de mare pentru a fi detectata activitatea cardiaca.

Mi-au dat si un complex de vitamine pentru graviduzze si am programare pentru 20 mai.

Pana atunci mor de frica sa nu se intample vreo nefericire si ma rog muuult sa fie totul bine daca o vrea Dumnezeu.

P.S. am uitat sa spun ca am 5 saptamani + 4 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Mady bine-ai venit si sarcina usoara!
Si pe mine m-a chemat dr mea pe la inceputul lui mai la eco, da vreau sa mai astept un pic pana apare activitatea cardiaca, asta fiind de prin saptamana a a6-a incolo. Pana atunci o sa stau si eu cu emotii

Cum v-ati petrecut ziua de ieri? Noi am fost pe la nasi, si la parinti in vizita, Diana mi-a fost foarte maraita, a fost obosita, am impresia ca nici nu-i place sa mergem in vizita, trebe neaparat sa se invete si cu vizitele, ca doar n-o sa stam numai pe acasa si sa vina musafirii la noi

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008) si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Christos a inviat!
Sa fiti sanatoase si fericite, dragele mele! Si sa aveti parte de ce e mai frumos in viata asta!
Pentru fetele care au pierdut bebeii imi pare nespus de rau, dar am o credinta ca toate au rostul lor, nu a fost acum sa fie. Cand DD o sa vrea o sa va dea cel mai frumos si cuminte bebe. Sa treceti cat mai repede si bine peste perioada asta! Va pup si va doresc tot binele din lume!
Eu ma pregatesc de munca acum si nu am chef deloc
Azi am facut 8 saptamani, sotului i se pare ca aude inimioara :)), e clar ca i se pare, dar e asa de incantat :) ca el ...aude
Va pup, sa va odihniti!

8+
Astept pe VEDETUTZA pe 30 noiembrie :)
VEDETUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madyna spune:

Multumesc Kitzy,

vroiam sa mai spun ca si eu am hotarat sa nu ma mai vopsesc cel putin in primele 4 luni desi o sa fie o oroare, eu fiind blonda platinata cu radacinile mai inchise..
Cafea si ceai nu mai ating, doar infuzii si laptic, fructele si legumele le spal in disperare si le las macar 10 minute intr-un vas cu apa, am fost martea trecuta la solar cu o zi inainte sa aflu ca sunt gravi si imi fac griji, oricum urmatoarele 9 luni nu mai calc pe acolo desi obisn uiesc sa ma duc iarna, vara minimum de 2 ori pe luna si maximum de 2 ori pe saptamana (de bronz o sa imi fie cel mai dor) si deja ma interesez daca autobronzantele or fi permise in sarcina..

Nu mai beau si nu mai mananc mai nimic care sa contina multe chimice.. Bineanteles ca nu mai consum branzeturi pe baza de lapte crud, si la restaurant nu mai comand nimic cu legume crude pentru ca nu stiu daca si cat de bine au fost spalate..

Cam asta s-a schimbat in viata mea in ultima saptamana, in rest nu am avut niciodata probleme cu aparatul genital, nu fumez, nu beau alcool absolut niciodata, am o greutate normala, nu am probleme in familie cu pierderi de sarcini.. deci sper ca riscurile sa fie minime si sa am o sarcina luuunga (9 luni) si un embrion, foetus si bebe sanatos numai prin voia lui Dumnezeu.

Sper ca nu exagerez ptr ca doctora mi-a spus ca e foarte bine sa previi si oricum mai bine sa fiu prea prevazatoare decat prea putin prevazatoare si sa suport consecintele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Mady eu cand am ramas insarcinata cu Diana era chiar inainte de concediu, nu stiam nimic, asa ca m-am dus la munte, am mancat slanina cu ceapa cat a dus trenul, am baut bere seara, am baut cafea si n-am patit nimic
Cafea am continuat sa beau si pe parcursul sarcinii, dar indoita cu lapte, ca mie imi place mult cafeaua si nu m-am abtinut de la nimic, am mancat normal ca inainte de sarcina. Am plecat atunci de la 55 de kg, am pus 17 kg toata sarcina, 12 kg s-au dus dupa ce-am nascut si acuma la sarcina nr 2 plec de la 60 de kg si sper sa nu pun prea multe pe mine ca taaaaaare greu se duc jos.
Cat despre vopsit si eu ar trebui sa ma vopsesc, da cred ca mai astept un pic.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008) si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Cristos a inviat!!

Nici eu nu am semnat ieri condica pe aci, vorba lui Camy, eram tolanita prin diverse vizite, cu burta "la soare" Nu am reusit eu sa ma 'ghiftui' cu diverse caci nu imi mai plac acum prajelile, friptanele, sarmalutele..Dar ma bucur ca macar nu am facut abuz de mancare ca de alti ani Ca si asa, deja seara am o burtaaaa..eu zic ca se vede fata de cum era inainte..Am fost in vizite pe la socri, si asa imi statea pe limba sa le zic ca in reclama aia ''o sa aveti un nepotel''... Da' m-am abtinut, sa ajung si eu la eco vineri sa vad ca totul e ok, si pe urma dam probabil si noi sfoara in tara..

Myrella, habar nu am ce sa iti spun de problema ta, am dat si eu un search pe google, cum de altfel cred ca ai facut si tu deja, si am citit ca ar mai fi fost fete ca si tine, din cauza efortului pe care il faci cand vomiti, sa nu se fi spart ceva vase de sange...Da chiar habar nu am ce sa iti zic, cel mai bine ar fi sa iti suni doctorul,daca ai un doctor care sa iti fi dat numarul sa il poti suna, sau vreo cunostinta de prin domeniu, sau daca nu..la urgente, da..acolo's numa cretini si sa nu ai vreun soc sa se poarte nasol cu tine. Tine-ne la curent cu ce ai facut!

Off..la noi e asa urat azi, ploua de dimineata, si am zacut ca o leguma, cand la bucatarie sa mananc, cand tolanita in pat..

Va pup si o zi buna!

Laura, 10+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Adevarat a inviat!

Myrella, n-ar fi rau sa intrebi doctorul. Probabil ca e de la efort, dar mai bine sa te convingi. Sa ne spui si noua ce a zis.

Madyna, bine ai venit! Sarcina frumoasa iti doresc si bebe sanatos!

Si la noi ploua si sunt super obosita desi n-am facut mare lucru in weekend. Abia astept sa treaca saptamana asta, sa vina duminica sa mergem la Niagara! Va fi o excursie scurta (doar o noapte), dar abia o astept! M-am saturat de serviciu! Sotul meu azi se apuca de zugravit camera lui bebe.

Sa avem o saptamana buna!

Laura 10+ baby

Mergi la inceput