Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(12)
Raspunsuri - Pagina 15
BoboMom spune:
Camy, spor la treaba, dar te rog sa nu te obosesti prea rau. Eu dupa cum am spus n-o sa fac prea multe, ca sunt f obosita. Paste fericit! 
Laura
10+ baby 
laurairina13 spune:
Hehe..laura, nici eu nu ma agit sa fac prea multe acum..am facut si saptamana trecuta de Pastele catolic, acu fac mai putine, ca oricum mergem in vizite..![]()
De simtit ma simt si eu cam nasol, nu am chef sa fac mai nimic..
Numar zilele pana vinerea viitoare cand am programare la eco, speer..sa fie bine..ca am un morcov de cand cu Menics..
Laura,
9+
poze
BoboMom spune:
Laura, stiu cum e cu morcovul, dar hai sa-l lasam pt iepurasi.
Eu simt ca bebele meu e bine si vreau sa stau pozitiva pt el. Asa ar trebui sa facem toate. Manu, saraca, a avut o presimtire mai demult si nu era linistita. Ei la 8 saptamani nu au avut activitate cardiaca etc. Sa nu ne gandim la ce e mai rau. Ce i s-a intamplat lui Manu e o tragedie, dar nu inseamna ca ni se va intampla si noua. Iar ea va reveni la Odisee cat mai curand cu un bebe sanatos, o sa vezi!
Laura
10+ baby 
speranta76 spune:
Azi am intrat sa vad ce mai e nou pe aici si am vazut ce a patit Manu! Sper sa reuseasca sa treaca peste aceasta nenorocire. Cand vedem asa ceva nu putem sa nu ne gandim daca la noi e bine. Si eu ma gandesc chiar daca la 10 saptamani am fast la eco si totul era bine, dar abia astept sa ajung pe 28 din nou.
Va pup pe toate si zile cat mai placute!
11+

http://bd.lilypie.com/H3bYp2.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=speranta&year=2009&month=11&day=1&babycount=2"
A_driana spune:
fetele RAPORTEZ...bebe are 8 mm, 6 sapt si 4 zile, DPN 7 dec 2009, ARE ACTIVITATE CARDIACA, se vedea cum palpaie...
mi-a facut eco vaginala...poza se vede la semnatura...
suntem fericiti, bebelicul ii bine, doamne ajuta...
laura, tinem pumnii si tie mai tarziu la eco
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
7
strumfulet + poza strumfulet
BoboMom spune:
Bravo, Adriana!!! Felicitari!!!
Ma bucur ca e totul bine!
In mai putin de o ora plec si eu la dr. Pana acum eram ok, da' de cateva minute m-au apucat niste emotii... O sa scriu cand ajung acasa. Va pup!
Laura
10+ baby 
kitzy spune:
Va urez Sarbatori fericite alaturi de cei dragi; si multa pace si liniste sufleteasca!!!!!!
Pe la inceputul lui mai m-a chemat si pe mine la eco, sa speram ca vin cu vesti bune!
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca
de
Diana (24.04.2008) si
4 cu 
dymomo77 spune:
Buna burtici. Tocmai am terminat de facut papa si am gasit un moment de respiro. Azi am fost la nenea doctorul care pentru linistea mea mi-a facut o ecografie. Eu una nu am vazut nik in schimb a vazut tati. BB e bine da din manute si picioruse non stop. De auzit insa i-am auzit inimioara asa ca m-am mai linistit. Treaba mai nasoala e ca eu am facut dublu test si mi-a iesit cam aiurea dar nu ma mira. Peste 2 sapt din nou la dr pt eco si masurarea pliului nucal(ce o fi aia). 
11+
BoboMom spune:
Am venit de la doctor cu vesti bune! Avem 170 bpm!
A fost super sa-i auzim iar inimioara. Eco n-am facut, am ascultat doar inimioara cu dopplerul, iar eco mai fac abia la 18 saptamani. Asta e, o sa rezist... Sper...
Dr a zis ca totul e bine, inimioara bate cum trebuie, analizele sunt bune, asa ca n-am de ce sa ma stresez cu prea multe eco. La noi nu se fac asa multe ca in RO, pt ca nu acopera asigurarea decat daca sunt facute ca e nevoie, nu ca-mi vine mie.
Paste fericit! 
Laura
10+ baby