Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(12)
Raspunsuri - Pagina 14
Ramonika spune:
edelya - baga un spatiu intre emoticoanele alea ca s-a latit pagina prea tare ![]()
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
A_driana spune:
LA MULTI ANI, S_ALINUTZA !!!!!! 

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
7
strumfulet
Gia12 spune:
menics, imi pare tare rau. Nici nu vreau sa ma gindesc cum e sa treci prin asa ceva...
Laura sarmale fac si eu, dar cozonac nu, si al meu nu maninca drob, asa ca mi-e pofta de drob, dar nu pot sa fac ca n-are cine sa manince...
Eu nu rid de sarmale ca si mie mi-a trimis mami sarmale si gogosari in otet, zacuzca... 1 data, dar mi-a trimis si am fost cea mai fericita din lume!
Si eu o data am adus din ro, in geamantan, mai mult de 20kg de brinza si cascaval!! Asa ca...
O sa caut zilele astea prin Coslada, pe unde sint multi romani, un magazin care sa vinda cozonaci![]()
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui menics nu exista simptome, eu nu eram impacata cu gandul si am vrut sa verific... atat... daca as fi facut beta hcg mi-ar fi confirmat mai devreme... acum doar plang si simt un gol imens... laurairina, din pacate nu ne vom mai intalni la stanca... eu am incheiat capitolul... ceea ce mi se pare ciudat este ca la acest cabinet la echo unde m-am dus azi aparea o sarcina gemelara... unul avea embrion , unul nu, stiti si eu sunt din gemeni, dar sora mea s-a nascut moarta, iar eu nu m-am gandit nicioclipa ca voi avea gemeni, dar uite ca initial au fost doi... off off... |
manu, am intrat pe aici intamplator, desi am iesit si eu din aceasta odisee...dar nu ma pot abtine sa nu mai trag un ochi...
imi pare tare rau, crede-ma...eu te inteleg cel mai bine...si alte fete care au trecut prin aceasta tragedie...nu pot sa-ti zic decat ca timpul va vindeca ranile...incet...dar sigur...
nu vei uita, asa cum si eu ma tot gandesc cum ar fi fost daca...
asta e, fii puternica, mergem mai departe

si cine stie...sunt sigura ca ne vom reintalni la alta odisee..curand...
o mare imbratisare...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
A_driana spune:
gagici, eu am plecat acasa, pana marti gata scarbiciul....
sper pana mai intru sa nu mai citesc vreo veste proasta......doamne ajuta sa fie bine si numa bebei sanatosi...
laura, succes la eco 
aaaa, mai intru diseara, sa va spun cum a fost marea ,,intalnire'' cu punctuletul...sper ca bine......doamne ajuta
va pupacesc de nu va vedeti 

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
7
strumfulet
Ramonika spune:
adriana - bafta la eco, tinem pumnii
gugulik - te vedem, dar mai tarziu, scrie mai repede pana ajungi pe la vreo 20 de mesaje, ca sa apara mesajele mai repede. acum sunt moderate si asta dureaza.
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
BoboMom spune:
Bafta Adriana! Asteptam vesti bune!
Eu ma simt cam rau azi - sunt f obosita si mi-e si putin greata. Nu mi-e f rau, dar mai rau fata de pana acum. Abia astept sa mai treaca 6 ore sa auzim inimioara
Eco nu cred ca fac azi, doar consultatie si ascultam inimioara. O sa va scriu mai tarziu sa va zic cum a fost.
La multi ani, Alinuta!

Laura
10+ baby 
vias spune:
buna fetelor...eu sunt trista cand vad ca atatea fete isi pierd copilasi...

...bafta multa fetelor care azi isi vad sau aud inimioara la bebe, Laura, Adriana, Laurairina 
sotul meu e la cumparaturi...azi am facut ouale...le-am inrosit...arata foarte bine....mai spre seara cred ca ma voi apuca sa mai pregatesc si din mancare cate ceva....
Fetelor...cred ca mai intru numai dupa Sfintele sarbatori de Pasti..
Va doresc din inima sa aveti sarbatori linistite, sa dispara toate problemele si neajunsurile...sa avem zambetul mereu pe buze, sa fim sanatoase, noi, copilasii si familiile noastre...iar fetelor care ne-au parasit...sper ca DD sa vegheze asupra voastra, sa va mangaie sufletele ranite. 

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
10+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
floricik spune:
Am intrat sa vad ce mai faceti..si am vz mesajul de la Manu
.
Imi pare f rau pt cele intamplate. Stiu ca este o perioada foarte grea...si eu am patit acelasi lucru si am trecut cu greu peste moment. Tot asa...nu am simtit nimic...3 saptamani am stat...si apoi chiuretaj. Refuzam sa accept
Si acum stau cu o frica...
Manu
, ai mare grija de tine. Suntem alaturi de tine. 
6+
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png