Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(12)
Raspunsuri - Pagina 13
gugulik spune:
krelia, eu zic ca da, ori a fost o minune ori acest tratament homeopat m-a ajutat. Am sa incerc sa iti spun pe scurt: din 2006 incercam sa avem un bebe, dupa multe vizite la medici (aveam cicluri neregulate maxim 6 pe an) am descoperit ca am ovare micropolichistice. Initial am facut tot felul de analize sa fim siguri ca e singura problema, apoi am inceput un tratament cu clostilbegyt, la care ovarele mele nu au reactionat deloc, nu aveam nici un folicul, asa ca s-a trecut la tratament injectabil (menopur- se fol si pt FIV) la care la fel am reactionat f tarziu. Dar fara rezultate, defapt am ramas cu un chist si concluzia ca fara FIV nu am nici o sansa. Dupa esecu acesta si plina de hormoni nu mai vroiam sa aud de medici, asa am ajuns la homeopat. Mi-a zis ca in max 6 luni imi poate zice ce va fi. In iulie 2008 am inceput tratamentul si am reusit sa fac doar 3 (doar atatea cicluri am avut). Si minune in 6 martie au aprut cele 2 liniute mult asteptate.
Ti-as spune si ce tratament am avut dar difera de la persoana la persoana. Acum inca 2 prietene fac tratament pt a avea bebe. Eu sunt din Sibiu, daca te ajuta iti dau nr de tel a doctoritei care m-a ajutat. Bafta multa prietenei tale.
11+
krelia spune:
dymomo, si eu devin din ce in ce mai speriata.....ca mi-au disparut senzatiile de
..si ma intreb daca o fi normal sa se intample asa devreme....ma mai imbarbatez cu gandul ca tzitzi ma dor si sunt in transformare ![]()
bafta la eco!
of, si cu toata supararea asta am uitat de sarbatorita noastra:
S_alinutza - sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si cuminte! 
krelia
10+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
gugulik spune:
dymomo77, sa stii ca nici eu nu am nici un simptom si tot timpul sunt speriata, dar in 14 cand am fost la control bebe era in forma, misca, dadea din picioruse si cap. Si doctorita m-a certat ca il stresez, ii batea inimioara cu 200 b/min. Asa ca eu zic sa te linistesti ca ii transmiti starea, eu de atunci mi-am promis sa nu mai imi fac griji, sa fiu tot mai vesela, fiindca vreau sa fie fericit. DD ne va ajuta sa trecem cu bine cele 9 luni.
Capul sus si sa ne bucuram de aceste zile in familie.
11+
alunelsialbinutza spune:
Neata!
Manu, imi pare sincer rau. Plangi, descarca-te si aduna-ti toate fortele sa o iei de la capat. Incearca sa te gandesti ca toate au rostul lor, poate bebe nu era pregatit sa apara, poate bebe avea o problema si a fost mai bine sa se intample acum decat mai tarziu
M-au apucat si pe mine, viteaza vitezelor un mare stress. Nu simt nimic in afara de sanii mariti. Daca o fi Nayel la cab cred ca dau o fuga inainte de plecarea la Dragasani.
Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si
9+
poveste Bradut
bebe surpriza
Ramonika spune:
buna fetelor,
manu - imi pare foarte rau pentru pierderea ta.
te imbratisam si suntem alaturi de tine.
nici eu nu am simptome aproape deloc, iti dai seama ca sunt putin ingrijorata, insa ce-o fi o fi, de-acum nu mai tine de noi sa schimbam soarta. poate sarcinile astea care se opresc din evolutie sunt "defecte" (daca pot spune asa) si decat un copil bolnav, Doamne fereste, mai bine mai asteptam sa vina altul sanatos...
dymomo - eu merg la Grigore Mihaela, cam ocupata, dar de treaba, imi place de ea.
toate fetele!
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
vias spune:
asa m-am intristat....

..imi pare rau Manu
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
10+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
dymomo77 spune:
Ramonika si eu ma gandisem initial sa merg la ea, dar o prietena mi l-a recomandat pe Galearschi cu care ea a nascut amandoi copii si am mers la el. Si despre el tot numai cuvinte de lauda am auzit si deocamdata sunt multumita.
11+
A_driana spune:
eu sunt singura oradeanca de pe aici
, nu am cu cine sa ma ,,consult'' despre doctori...
cred ca incep sa fiu paranoica...tremura sufletul in mine cand vad ce se intampla cu cate-o graviduta.....azi parca nu mai am asa greturi mari, tot am dar mai usor, sanii ma dor fffff tare si se umfla....acuma in paranoia mea ma gandesc acuma oare de ce nu mai am asa greturi? ii ceva bai.......daca la control vad pe fata doctorului ceva nedumerire sau ceva suspect, cred ca morrrr.....
DD sa fie alaturi de toate burticile, sa ne apere de toate relele, suferintele si durerile....
....sa nu cunoastem niciuna durerea de-ati pierde copilu...oricat de mic ar fi el...
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
7
strumfulet
edelyia spune:
Buna fetelor!nu raportez schimbari...
la multi ani fericiti itidoresc S_alinutza

menics imi pare fffff rau pt.tine.stiu ce inseamna,dar incearca sa fii puternica
o sa fie bine si ai sa vezi ca DD nu uita de tine
delia
8+