Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Offf..Manu..
Asa m-am intristat....nici nu stiu ce sa iti spun..nu am cuvinte sa iti spun cat imi pare de rau..
Aveam eu o presimtire de dimineata..nu stiu de ce da am intrat de acasa pe forum sa vad ce mai spuneti,inainte sa plec la munca, e prima data cand fac asta de cand activez ..offf..
Asa rau imi pare..ma pun in situatia ta si nu stiu ce sa fac..Off, nu e corect!!! De ce?

Laura, 9+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Menics sunt socata. Am deschis calculatorul, am citit dupa care am inchis pt ca sincer nu stiam ce sa scriu.... Este absolut ingrozitor ce ti s-a intamplat iar faptul ca nu ai avut nici un simptom ... Imi pare tare tare rau si ca si fetele sunt alaturi de tine. Multa putere ...

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

neata fetele, foarte trist ce se intampla, dar din pacate nu avem ce face....

mai am cateva ore bune (8 ore) pana la marea intalnire cu piscotul meu...cam am inima cat un purice de frica, de emotie, deja...
cand voi in fata cabinetului, sau chiar pe masa o sa tremur ca la taiere...doamne ajuta sa fie bine...

fetelor, azi dimineata m-am uitat in oglinda si ce credeti? sanii mei s-au umflat de numa...am avut eu si pana acuma dar mai mici, si acuma pfoaiiii ce-mi place

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

7

strumfulet

Mergi la inceput

Manu, iti doresc sa fii puternica si sa poti sa treci peste momentul asta greu! Of..Doamne, nu e usor sa iti spun astea..ca poate chiar eu maine poimaine o sa trebuiasca sa imi spun singura asta..Doamne fereste!
Suntem alaturi de tine, stiu ca iti este greu sa ne mai citesti..Dar sa stii ca ne gandim la tine!
Si sa dea Dumnezeu sa iti revii cat mai repede, si sa ai parte si tu de pruncul mult dorit!
Multa sanatate!Si fruntea sus, ce nu ne omoara, ne face mai puternici!

Laura, 9+
poze

Mergi la inceput

Vin si eu sa te intreb, Manu daca mai ai forta sa ne raspunzi, la ultimul eco cand ai fost la 8 saptamani, ti-a zis cumva daca are activitate cardiaca? Sau doar ti-a zis ca e mai mica decat trebuia si atat..???
Imi fac si eu griji si caut tot felu de simptome..

Laura, 9+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Buna dimineata fetelor!
of...ce veste in Joia mare pentru Manu

Fititz, plangi si descarca-te, dar in acelasi timp gaseste-ti forta interioara sa treci peste necazul asta, sa te intaresti, sa poti merge mai departe pentru bebele care asteapta acolo, in tara bebeilor, pe lac, sa ii ia barza si sa ii aduc ala noi (de acolo imi imaginam eu ca vin bebeii, cand eram mica
hai, curaj si ai incredere!
noi iti vom fi mereu alaturi!

krelia 9+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugulik spune:

manu imi pare tare rau, iti doresc multa putere sa treci peste. Nu pot decat sa imi imaginez prin ce treci, eu sufeream doar ca nu pot avea copii...cred ca traiesti un cosmar . Cu credinta si multa speranta o sa gasesti forta interioara care sa te ajuta sa treci cat mai repede peste durere

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Cred ca toate suntem socate de veste si mai ales speriate. Eu una... Mai ales ca la fel ca menics nici eu nu prea am simptome de sarcina. Oricum azi la 14 am programare la medic si sper sa ma mai linistesc desi azi dr meu nu face ecografii sper sa il conving pentru ca starea in care sant... Nu cred ca pot astepta pana dupa sarbatori.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Manu, imi pare tare rau Nu stiu ce altceva as putea sa-ti spun decat ca sunt alturi de tine si sper sa-ti aline Domnul durerea si sa te ajute cat de curand sa-ti strangi puiul in brate.

9+

Mergi la inceput

Dymomo, Laura , bafta la consultatie! Va asteptam cu vesti bune!

Laura, 9+
poze

Mergi la inceput