Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Manu, nu pot sa cred!!!!!!!!!!!! Efectiv mi s-a facut rau cand am citit ce ai spus! Imi pare nespus de rau! Nu poti sa-ti inchipui cat de rau imi pare! Si acum m-au apucat niste temeri pe care nu le prea mai aveam... Maine merg la dr. si sper sa fie totul bine! Acum trebuie sa citesc din urma sa vad daca ai zis ceva de simptome sau vreo problema, dar parca nu tin minte sa fi zis! De-aia mor de frica acum! Of, Doamne, sa-ti dea Domnul puterea de a merge mai departe si reusita cat mai curand! Te pup si suntem alaturi de tine!

Laura 10+ baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

menics, IMI PARE FFFFFFFFFF RAU, doamne de ce se intampla asa ceva? cred ca traiesti un cosmar, cred ca-i foarte greu......fii tare ca vei trece cu bine peste durerea asta, poate DD a vrut sa evite o durere mai mare...o sa vina repede un bebelic, care o sa stea cuminte pana la 9 luni, sa-l tii in brate.....
doamne ce rau imi pare....
mi se face parul de gaina cand citesc asa ceva, cand mai pleaca o graviduta, nu-i corect, dar nu avem ce face, nu depinde de noi....
fii puternica si totul va fi bine

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

7

strumfulet

Mergi la inceput

Manu, nu mai stiu, asta a fost prima eco?

Laura 10+ baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

nu exista simptome, eu nu eram impacata cu gandul si am vrut sa verific... atat... daca as fi facut beta hcg mi-ar fi confirmat mai devreme... acum doar plang si simt un gol imens...

laurairina, din pacate nu ne vom mai intalni la stanca... eu am incheiat capitolul... ceea ce mi se pare ciudat este ca la acest cabinet la echo unde m-am dus azi aparea o sarcina gemelara... unul avea embrion , unul nu, stiti si eu sunt din gemeni, dar sora mea s-a nascut moarta, iar eu nu m-am gandit nicioclipa ca voi avea gemeni, dar uite ca initial au fost doi... off off...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Doamne Manu! E ingrozitor!

Offff Sa-ti dea Dumnezeu putere sa iesi bine din asta si sa-ti dea un bebe sanatos cat mai curand!

pishko +11

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura Garner

Manu, nu mai stiu, asta a fost prima eco?

Laura 10+ baby

nu a fost al treilea... facusem la 6 sapt, la opt sapt trecuta cand medidcul a zis ca-i prea mic si ca i se pare ca totusi sarcina este mai mica de atunci am iceput sa am indoieli, de asta nu eram linistita... in rest nimic, urma sa am sangerari, de fapt hemoragie..

Mergi la inceput

Manu, stiu ca nu avem ce sa-ti spunem sa-ti alinam suferinta. E cumplit! Doar sa stii, te rog, ca suntem aici sa te ascultam si sa-ti oferim o imbratisare de la distanta. Sa-ti dea Domnul sanatate si putere!

Laura 10+ baby

Mergi la inceput

va multumesc pentru incurajari, pentru gandurile voastre bune, acum parca nici nu-mi vine sa cred ce mi s-a intamplat.. sunt inca sedata cred...stiu ca nu mai parca nici lacrimi... fumez si plang, plang si fumez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Manu, sunt efectiv socata!!! Stiu ca ma uitasem in listuta acum cateva zile, si am vazut ca trebuia sa nasti exact de aniversarea mea si a sotului (8 ani).
Exact in a-9a saptamana am pierdut si eu sarcina trecuta...si cand citeam ce ai scris...m-au napadit niste amintiri...
In aceeasi stare am fost si eu initial: faza de negare. Efectiv mintea mea nu putea concepe ca mi s-a putut intampla mie asta...desi...citisem sondaje, procente, dar intotdeauna eu credeam ca sunt "de partea cealalta" (in afara riscului). Cateva zile dupa ce m-au chiuretat, o parte din creier efectiv refuza sa accepte realitatea, si ma tot gandeam ca poate a fost doar un vis urat, poate....poate de fapt bebe e acolo, poate nu au vazut medicii bine (desi s-au uitat 6 medici la ecranul ala!!), poate totusi ii batea inimioara...

Te inteleg, Manu, si iti sunt alaturi, daca ai nevoie de un umar pe care sa plangi, sa te descarci.
Parca cu cat sarcina e mai inaintata...cu atat e mai mare durerea suferita la pierdere...

Multe imbratisari, si

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Dupa ce va trece perioada aceasta grea...va veni un timp de cicatrizare a ranilor sufletesti, si apoi...un timp in care te vei simti pregatita pentru un nou bebe. Sa dea Domnul ca acel timp sa vina cat mai repede la tine, si in curand sa tii in brate un bebe grasunel, sanatos si frumos

9+

Mergi la inceput