Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(12)
Raspunsuri - Pagina 16
vias spune:
si eu am un moment de respiro
...am facut cate ceva...acum l-am trimis iar pe Pustache la cumparaturi...il astept..si continuam munca...
Sper sa terminam la timp...
Va pup...si va mai urez odata Paste Fericit! 
...acum merg sa fac pasca!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
10+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
oach spune:
Manu, imi pare nespus de rau pentru tot ce ti s-a intamplat. Te inteleg nespus de bine si sper ca Doamne Doamne vede poate a suta parte din ce am simtit si am trait saptamana asta si poate ne va ajuta cumva ...
sunt nou venita, va citesc de f multa vreme, trecand de la aspirante la odisee(in aceeasi odisee de mamici recunoscatoare de nov-dec) si revenind ....istoria mea spune cam asa: ma intorc la aspirante dupa o sarcina anembrionara in mar 2008 si una oprita in evolutie la 8 sapt,acum, adica in data de 14.04 .2009; de data asta durerea este incredibil de mare, l-am vazut, i-am vazut inimioara si, dupa nici 5 zile, la un consult de rutina, asa , inainte de a pleca din oras,.....liniste.Nu mai era nici o inimioara.De ce m-a parasit?De ce nu a simtit cat de mult il iubeam ? Analizele nu indica pana acum nimic anormal.Poate doar ceva infectios , luat din spital(unde lucrez).
Asa incat in data de 15.04 am facut avort. Sunt distrusa ....Vreau si eu un copil.Nu am facut rau nimanui, de ce Doamne Doamne nu-mi da si mie bucuria asta?
ma doare cumplit , dar trebuie sa mergem mai departe,nu? dar e asa de greu....Plang mereu, plang cand ma trezesc, plang cand adorm, plang cand stau si ma uit spre cer, unde-i copilasul meu??
Fii tare, menics si poate doamne Doamne ne va ajuta sa ajungem la odisee din nou anul asta...
vicroria28 spune:
Buna la toate Burticutele si la toti BEBLUSII,nu am mai scris nimic de mult dar v-am citit,acum cu toate pregatirile de Paste nu am mai avut timp de scris,

VA DORESC DIN SUFLET UN PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI SI DE BEBII DIN BURTICI SI BUNUL DUMNEZEU SA VA VEGHEZE SI SA VA CALAUZEASCA PASII SPRE BUCURII SI SPRE FERICIRE!!!VA PUP PE TOATE 

Vicky
11+

10+
krelia spune:
Am intrat si eu scurt sa va urez de toate ![]()
Sarbatori fericite, linistite si pline de belsug, alaturi de toti cei dragi voua!
gugulik, acum cred ca vom vedea mesajele tale in timp real, caci ai implinit nr.10 ![]()
mersic de info..o sa-i sugerez preitenei mele un eventual tratament homeopat. Faza e ca nu la ea e problema, ci la el
....din ce tin minte, el e pe tratament acum, iar pe 10 mai se duc sa vada rezultatele...sper sa fie bine, ca totusi isi doresc si ei un bebe ![]()

Gia...zacusca..
...iam-iam...![]()
Adriana, dymomo, Laura, felicitari pentru inimioare, ce bine le sta lor acolo
(nu mai stiu cine mai trebuia sa vina cu vesti de curand..sa nu va supi pe mine, da?
)
tu, Vicky, cate semnaturi ai, madam?![]()
ps. cam greu sa intru ca suntem cu pregateli...si numai timp de net nu e ![]()
pe toate in egala masura si sper sa mai pot intra, daca nu azi, macar maine, un pic asa, de control
...desi, cred ca nici atunci, ca vine fratelo cu mirandolina si tre' sa zambesc frumos ![]()
haolio..sa nu uit..
edelyia 
sa fii sanatoasa, bucuroasa, fericita si sa ai parte de tot ce-ti doresti tu!
krelia
10+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
laurairina13 spune:
Buna la fete! Si eu printre putinele pregatiri pe care le-am facut, pentru ca oricum suntem prin vizite zilele astea..asa ca am profitat si nu m-am stresat prea tare![]()
LA MULTI ANI , EDELYIA!!!

Felicitari pentru sambureii inimosi :Dymomo, Adriana, Laura! Ma bucur mult ca v-ati linistit si totul e ok!
Si eu sunt mai ok acum, ma gandesc ca totul e bine, si nu are ce sa se intample rau!
Bb creste, si il voi vedea cat de curand la eco, adik peste o saptamana!![]()
Oach, off..am citit prin ce treci si tu, si Menics...
Va rog sa nu va pierdeti speranta, si sa auzim vesti bune cat mai curand! Si daca se poate , faceti tot investigatii sa vedeti de ce, sau ce ar putea preveni, sa nu mai treceti prin ce ati trecut acum! 
Krelia, esti mereu nostima cu mesajele tale..![]()
V-am pupat, va urez spor la copt pasca- Camy
, spor la bucatarit, si sa aveti parte de sarbatori linistite, frumoase, si pline de bucurie!!
p.s. cred ca mai intru, dar mai subtire, ca maine ne vizitam socrii, nasii..etc..![]()
Laura,
10+
poze
BoboMom spune:
Oach si Manu, sa va dea Dumnezeu tarie si sa va intoarceti la Odisee cat mai curand! 

Spor la treburi si Paste fericit tuturor! 
La multi ani, Edelyia! 
Laura
10+ baby 
DORIS_71 spune:
Manu, Oach, imi pare sincer rau si sper sa treceti peste aceasta durere si sa va reantoarceti cat mai curand la odisee.
UN PASTE FERICIT va urez si eu si tot ce va doriti. 
Doris
8+
andrutza spune:
Manu, sunt socata, nu-mi vine sa cred ce ti s-a intamplat, am crezut ca fetele care au deja vechime nu mai patesc asa ceva... Iti urez sa fii puternica si optimista, n-a fost sa fie de data asta, dar in viitorul foarte apropiat sigur o sa ai din nou un bebe sanatos si dornic sa te cunoasca.
La fel si tie Oach, exista un bun Dumnezeu pentru fiecare dintre noi si pana la urma va veni si bebeul tau mult dorit, iti urez cat mai curand.
la amandoua.
Dymomo, pliul nucal ce o chestie pe care ti-o masoara la ecografia morfologica, relevanta pentru depistarea sindromului Down. Dupa parerea mea, dublu testul e irelevant, cel mai bun e triplu testul combinat cu prima morfologica.
Din fericire, vestile astea urate m-au prins bine, eu tocmai am fost la eco miercuri si totul este foarte bine, i-am vazut manutele, piciorusele, i-am auzit inimioara la 172bpm
. Mi-am facut, la sfatul doctorului, programare la ecografia morfologica de 14 saptamani marti 19 mai, pe 16 merg la concert la Depeche si m-am gandit sa analizez bebeul deja depeshar... Glumesc, normal ! In aceeasi zi, trebuie sa fac triplu testul, dar mai multe voi afla peste doua saptamani, cand merg din nou la doctor... Chiar se intrebau niste prietene de-ale mele de ce ma cheama doctorul meu din doua in doua saptamani, uite ca la Manu sarcina se oprise din evolutie de trei saptamani fara simptome si nu afla nici acum daca nu simtea ea ceva in neregula in inima ei....
Andrutza
10+ si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)
andrutza spune:
Am uitat... PASTE FERICIT !!!!!!
De fapt de-aia intrasem pe odisee, sa va urez la toate fericire si liniste sufleteasca, dar am avut surprize, of.
Andrutza
10+ si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)