Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(115)
Raspunsuri - Pagina 9
Raaluca spune:
FELICITARI OLISHKA!

Ma bucur mult ca s-a intamplat repede. Sa ai mare grija cand te ridici din pat. Nu vreau sa te sperii dar chiar daca nu iti dai seama poti sa ametesti. Si nu uita sa mananci bine. In salonul meu era o adevarata isterie ca sa nu manance decat ceva usor sa nu se constipe, sa nu forteze epiziotomia si se se rupa firele... prostii!
Daca ti-e frica poti sa bagi pe langa mancare si iaurt... compot, lichide multe (ca oricum ai nevoie)
pentru orice eventualitete poti sa ceri de acasa supozitoare cu glicerina. eu am pus unul dar nu era nevoie. pe restul le-am donat fetelor care s=au perindat prin salon.
va pup pe amandoi!
si ... stai sa te intalnesti cu bebe si sa vezi ce sentimente te cuprind!!!
eu cand am vazut-o pe lena imediat dupa nastere nu mi s-a parut deloc frumoasa ... era ca o broscutza mica, ca un mormoloc nedefinit...
pe urma ... ce sa mai zic? ma topeam dupa ea ...

Ce cadou frumos ati primit de iepuras ...
Raluca mamica de
Lena
chatonel spune:
olishka, felicitari inca o data
si n-ai tu grija, o sa se ocupe BB de tine, ca sa te indragostesti si pe zi ce trece vei fi mai atasata de puiul de om 

Filles du Sud cu
Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
neata tufete
, ca n-apucai sa zic, ma luai cu vorba 
raalu, sintem pe aceeasi lungime de unda vad
cum petrecurati noaptea? aici a fost jale, la fiecare ora, fix, s-a trezit broschito si cauta tzitzi, asa ca am alaptat-o in pozitia culcat pe-o rina, fata in fata, avea lactobarul deschis, doar deschidea gurita si se mufa singurica; mai greu era sa ne intoarcem stinga/dreapta
... acum sintem adormite amindoo, si miriite, deh, obosite dupa asa noapte grea ![]()
Filles du Sud cu
Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
petrean spune:
Buna fetelor, azi dam de baut, avem si noi o luna. ![]()
Am fost la control..Vlad are 3900 grame si Catalin 4100, ambii 54 cm. Au luat f bine in greutate...ca au iesit cu 2790, 2890 din spital.
Suntem un pic mucosi..si am primit Eurespal...si din cauza racelii Catalin mi-a facut si conjuctivita,insa ne facem noi bine...
Bogdana cu
Catalin si
Vlad-17.03.2009+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
pisigri spune:
Neatza !
Noi cred ca am sarit peste puseul de crestere
ca agitatie de-asta din ora-n ora n-am avut...
In schimb stam infasate
...adica peste hainute am un fel de prosopel de baie subtire si semi-elastic in care o infasor pentru somn... E mult mai fericita si mai linistita asa... Nu-mi place deloc, imi amintesc cum ziceam in maternitate ca abia astept sa ajung acasa ca sa nu mai sarmalesc copilul...si uite unde-am ajuns ! Dar dupa ultimele 10 zile, e o binecuvintare sa o vad ca doarme si ziua, si in patutul ei pe deasupra !
Cum am urlat en-gros atita timp, si am mai prins o repriza de urlat si afara acum 2 zile si era cam racoare, a ragusit... Pediatrul mi-a zis sa nu-i fac nimic, da mie mi se pare ciudat sa oa aud asa... Aveti careva ceva idei?
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/
olishka spune:
Am revenit!! Am fost sa-l alaptez pe bebe insa nu a fost un succes. Nu vrea deloc sa suga si este sensibil si delicat, nu se poate adapta mediului. Noaptea l-au tinut la caldurica. Sper sa-si revina. Nu cred ca ne drumul acasica maine.
Am inceput sa ma indragostesc de el
.
Ma bag la somnic caci sunt ffff obosita.
Va puuuup si multumesc de sfaturi.
Olga
38+
David
Raaluca spune:
CHATONEL, IDEM si la noi![]()
Suntem dupa o noapte ingrozitoare...
Am avut acelasi program din ora-n ora!!!!

LISBETH, SA-TI TRAIASCA! Are ceva par!!! La ce arsuri am avut eu ma asteptam sa nasc un bebe cu codite afro ![]()
Raluca mamica de
Lena
chatonel spune:
petrean, felicitari pentru cozonaceii dospiti bine!
o sa aiba mami baieti mari curind ![]()
pisigri, nu cred ca ai ce-i face pt voce, poate doar sa ii pui ceva sa ii tina cald la git??!! E bine de voi ca ati crescut superbine si n-ati avut puseu de crestere
ce e mai perfect? :)
olishka, odihneste-te ca sa fii fresh pentru pui! 
raalu, nasol de noi!!! io ma bag in cada si apoi la somn, daca m-o lasa broschito!
Filles du Sud cu
Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
petrean spune:
Multumesc fetelor
Olishka felicitari pentru bebelush. Sa-ti traiasca sa fie sanatos, cuminte si papacios
Bogdana cu
Catalin si
Vlad-17.03.2009+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE