Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(115)
Raspunsuri - Pagina 8
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_nicolae Mesaj de la Oliska: "Am nascut f repede. Suntem bine." |
Felicitari, Oli!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-MarisaAnul acesta Iepurashul ne-a adus cel mai pretios cadou
olishka spune:
Buna dimineata!!!
V-am promis ca intru personal sa va povestesc ![]()
Va multumesc din suflet pt galerie. V-am simtit aproape.
As fi intrat si aseara, dar la cat de repede am nascut nu am mai avut timp.
Ieri dimineata am mers la control. Dl doctor mi-a zis ca nasc in cateva, colul este pregatit. M-a anuntat ca pleaca din oras de sarbatori. Tare ma necajisem. Cum am plecat de la spital au inceputcontractiile usoare. N-am bagat de seama. Am mers sa vedem un apartament, apoi ne-am plimbat si am facut cumparaturi (cadourile de pasti). Contractiile continuau da nu erau dureroase(in mintea mea tare imi doream sa nasc "azi" cu dl doctor de garda, dar eram sigura ca ar fi fost prea frumos). Am mers la o intalnire de afaceri cu sotul, apoi sa mancam. Inainte sa mergem acasa, am zis sa mai dau o tura pana la spital. Doctorul m-a oprit pt internare, dar eu bineinteles ca am fugit pana acasa sa-mi iau bagajul (cu pretextul ca sotul nu se descurca). Am facut un dus, m-am jucat putin si cu chitibus, am platit si curentul
(saracu om era cam speriat ca il tot grabeam caci trebuia sa ajung la spital doar sa nasc). Am ajuns la spital pe la ora 5. Cum m-am schimbat mi s-a rupt si apa, iar la 20 si 15 min am nascut. Totul s-a petrecut f repede, caci bebe se grabea sa iasa, nu gluma. Epidurala si-a facut efectul mai tarziu, dar oricum a fost de maaaare folos. Contractiile au fost asa de dureroase ca am speriat fetele care urmau sa nasca
Dl doctor a fost suuuuper, la fel si moasele.
Cu bebe inca nu am interactionat. L-am vazut fff putin, si parca nu s-a creat nici o legatura. Dar tare dor mi-a fost de el toata nopatea si nu am dormit decat vreo 2 ore. Acum astept cu nerabdare sa-l vad si sa ma indragostesc de el
Sotul zice ca-i dragut 
Deocamdata ma simt bine. Foaaaarte obosita, dar fericita. Astept sa ma ridic din pat.
Va
si revin cu vesti.
Olga
38+
David
olishka spune:
Acum v-am citit cum mi-ati facut galerie si va multumesc inca o data din suflet 

Nu am apucat nici sa ma uit la telefon, asa dese si dureroase au fost contractiile. Dar ma bucur ca s-a terminat totul repede. Nu se astepta nimeni sa nasc asa rapid.
Offf nu mai am rabdare sa-l vad pe bebe. Stiu doar ca are 3550 g. Mai multe detalii inca nu am aflat.
Olga
38+
David
Dodo-pui spune:

Hai Olishka! 

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Dodo-pui spune:
Mesaj de la Oliska:
"Am nascut f repede. Suntem bine."
Felicitariiii

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
millie spune:
Felicitari Oliska!!!Bine ai venit pe lume bebe David,sa fi sanatos si fericit!!!

Monica si minunea vietii noastre Timeea Alexandra
millie spune:
| citat din mesajul lui loryV Buna seara fetelor!Felicitari mamicilor care isi tin ghioceii in brate deja si mult curaj burticilor care sunt pe ultima suta de metri. ![]() Intre spital,injectii si perfuzii,am reusit si eu sa intru putin pe la voi si sa va anunt ca am nascut pe 4 aprilie ,cezariana , la 37 saptamani si 3 zile,un ingeras mic de 2600 g Erin Alexandru,scor Apgar 9 care imi da putere zi de zi sa lupt mai departe cu complicatiile cezarienei. Va pupik dulce si daca ma lamuresc ce si cum, pun si eu niste pozici.Pana atunci ![]() ![]() ![]() Lory 35+ Erin Alexandru |

lysbeth spune:
neatza fetele
In primul rand
Felicitari Olishca[Bis] si felicitari Lory
Pun si eu o poza cu pufuletele meu sa vedeti ce fatza de hamsterutz are la cele 3,6 kile din maternitate:
http://blog.360.yahoo.com/blog/slideshow.html?p=537&id=JGpURqkzd7OH3gCT4NY6C3KBQ7uW
Mami de Damian Codrut Andrei
millie spune:
Iysbeth , e un dulce Damian
sa fie sanatos!
chatonel spune:
| citat din mesajul lui loryV Buna seara fetelor!Felicitari mamicilor care isi tin ghioceii in brate deja si mult curaj burticilor care sunt pe ultima suta de metri. ![]() Intre spital,injectii si perfuzii,am reusit si eu sa intru putin pe la voi si sa va anunt ca am nascut pe 4 aprilie ,cezariana , la 37 saptamani si 3 zile,un ingeras mic de 2600 g Erin Alexandru,scor Apgar 9 care imi da putere zi de zi sa lupt mai departe cu complicatiile cezarienei. Va pupik dulce si daca ma lamuresc ce si cum, pun si eu niste pozici.Pana atunci ![]() ![]() ![]() Lory 35+ Erin Alexandru |
felicitari, loriV pentru pui, sa fie cuminte si papacios!

Filles du Sud cu
Izia, famille DragoonToulouse, la ville rose