Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(115)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

OLISHKA, toti sunt sensibili si delicati. nu-ti face prea multe griji. e un bebe nascut la termen (vad la semnatura ca esti/erai in saptamana 38 )iar in ceea ce privesti alaptarea nu o sa inceapa asa ...sa suga...nici nu are mare lucru acum ...
important e sa exersezi cat mai mult cu el ... chiar daca e ceva instinctiv, gandeste-te ca n-a mai facut asta niciodata asa ca are nevoie de timp sa se adapteze. fiecare bebe are ritmul lui.

Odihneste-te cat se mai poate!

Raluca mamica de Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Felicitati Olga!!! Ti-a placut morcovul meu?!

Noi am avut o noapte...buna. Dupa baitza i-am dat sa pape de la tzitzi si apoi a adormit. L-am provocat eu sa se trezeasca pe la 3 fara ceva (dormea de 6 ore bune) si i-am dat iar sa pape tot tzitzi, dar l-am incercat si cu supliment. Nu a vrut mai mult de 30 ml, asa ca nu l-am fortzat. S-a mai jucat putin si apoi a dormit pana la 8.
I-am dat sa pape tzitzi (Doamne, de cate ori am scris tzitzi) si pentru ca el parea somnoros l-am pus in pat si eu m-am pus pe muls. Am scos 50 ml, ceea ce e un progres, dat fiind faptul ca el tocmai supsese destul de bine din ambii sani.
Si ce sa vezi. Puiul meu era maraicios in continuare si fara chef de somn. Asa ca imi zic: hai sa ii dau sa bea ce am muls. Si a baut tot!!! Acum face nani si ma mai pregatesc si eu de o tura de somn.
De aseara am inceput sa beau Galactogil si simt clar ca s-a marit productia.
Sper din suflet sa nu mai fie necesar sa ii dau formula deloc. CHiar daca ma mulg, dar macar sa bea numai laptic de la mine.
Daca ati sti ca atat de la voi cat si de la rude, prieteni primesc sfaturi. Si fiecare spune din experienta proprie, dar sunt atatea pareri cati binevoitori am. Adica, unii zic sa nu-i dau formula ca nu o sa-i mai placa laptele meu, altii din contra sa merg in paralel ca sa ia in greutate si ca bebe nu o sa renunte la tzitzi decat daca nu-i place si gata, altii sa ii dau de cate ori cere, chiar sila 30 minute, altii sa nu il alaptez mai devreme de 2 ore, altii sa il las sa doarma cat vrea el, altii sa il trezesc la maxim 3 ore, altii....
Si pediatra e in categoria celor de mai sus.
Sincera sa fiu ii ascult pe toti si fac cum imi trazneste la momentul respectiv. Ma bazez pe Victor ca stie el mai bine ce ii trebuie si ce ii place.
De trezit fortat si pus la tzitzi nu o sa fac asta, dar de hranit bine bine o sa incerc cat mai mult sa ma tin de regula, ca saptamana viitoare sa aiba si el macar 200 gr in plus.

Am fugit la somn.

Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul colicios)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

bravo, gigelica, sa vezi ca se regleaza si lapticul si luatul in greutate! si asculta pitonasul, da, el stie cel mai bine ce ii trebuie!

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

FELICITARI OLISHKA !!!!!! La galerie am fost intarziata , ai si nascut pana sa scot si eu majoretele !!!

Noi ieri am umblat toata ziua, ne-am plimbat la greu si pe cand sa venim acasa ma suna de la cabinetul unde eram programata la eco mamamr la 17.15 ca nu pot merge mai repede pt ca li s-a decalat programul . M-am dus rapid si am lasat-o pe bebelina la inca o plimbare de 1/2 ora cu bunica ei dar a dormit dusa !!!
Mi-a facut eco, se pare ca e ceva laptic stocat acolo am revenit si dupa alaptat pentru a fi mai relevant si mai merg marti din nou, sper sa fie ok !!!

Apoi am venit acasa si am plecat cu masina la cealalta bunica, la casa unde am plimbat-o prin curte a dormit din nou, am venit acasa, baita ,masaj si somn de voie !!!

Fetele,vaccinul acela cu plata Infarix hexa se numeste ?? il comand la medicul de familie oare ??

Revin dupa ce inchid milk-barul !!

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Felicitari mamicilor care isi tin acum ghioceii in brate si nastere usoara burticilor!
N-am mai scris de mult pe forum, deorece bebe imi ocupa mare parte din timp. Cand doarme mai fac si eu cate ceva prin casa. Am mai citit din cand in cand ce ati scris, iar cand vroiam sa scriu se trezea bebe.
Suntem bine, crestem avem acum 5080g. Continuam sa ne luptam cu colicii si cu un pacatos de reflux gastroesofagian.
De cateva saptamani doarme noaptea destul de bine de la 11 seara pana pe la 5 dimineata. Nu mananca decat la interval de patru ore. Asa a mancat inca de cand am venit din spital. Eu nu am laptic asa ca il hranesc cu Nan1. Bea si ceai de colici si Debridat, care mi se pare ceva mai bun decat restul.
MAmicile care hraniti bebei la san cred ca sunteti tare fericite, va invidiez, eu din pacate n-am avut parte de aceasta fericire. Asa ca nu va lasati, incercati sa-i hraniti cat mai mult timp. Si eu as fi facut orice sa am lapte, dar din pacate n-a fost sa fie.
Ayla multumesc ca te-ai gandit la mine. Poate ma ajuti sa pun si eu cateva poze cu bebe.
Pupici tuturor

ZoRi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Novus Da asa se numeste, medicul meu de familie l-a avut la cabinet si i l-am platit lui. Trebuie sa-l intrebi

ZoRi mamica de Alexandru-Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Salutare fetelor!
Nu v-am mai citit cam de o saptamana pt ca nu am avut net! V-am dus dorul si acum ma bucur ca am revenit!

Felicit proaspetele mamici si dau pupici la bebelicii lor micuti! Sa creasca mari si sanatosi, sa fie papaciosi si necolicosi!

Olishka, sa te refaci repede si sa ai rabdare ca Davidutul tau va reusi sa pape! O sa te indragostesti in fiecare zi tot mai mult de el! O sa vezi ca relatia dintre voi se formeaza treptat si ca e o adevarata minune sa simti cum iti intra in suflet si ramane acolo pt totdeauna! Eu ma atasez de fetita mea din ce in ce mai mult si daca uneori nu pot fi langa ea simt ca ma topesc de dorul ei! Nopatea cand doarme imi vine sa o trezesc pt ca mi-e prea dor!

Monica (Ayla), si eu am teama pe care o ai si tu, desi nu am motive serioase ca tine! Uneori ma apuca plansul se frica si parca imi sta inima in loc. Ma trezesc asa de-odata alergand la ea in camera sa-i pun mana pe fata sa vad ca e calda..Poate sunt putin nebuna dar asta e, mi-e frica!!! Nu as mai putea trai fara ea, acum ea e universul meu! Si ma gandesc ca toata viata o sa ma tem pt ea, o sa stau mereu cu frica sa nu pateasca ceva! Incerc sa ma gadesc totusi ca Dumnezeu are un plan maret pt ea, si ca o sa aiba o viata frumoasa si implinita!

La noi programul nu s-a reglat, nu papa la ore fixe dar e bine ca doarme noaptea. Se trezeste doar sa manance si se culca la loc. Colici avem, dar nu zilnic, asa ca nu trebuie sa ma plang. S-a cam invatat rasfatata, nu prea vrea sa stea singura. Nu stiu daca e normal, daca si la voi e la fel. Chiar daca pe zi nu prea ma lasa sa fac nimic, incerc sa ma multumesc cu gandul ca ma lasa sa dorm noaptea. Eu nu ma simt prea bine, am facut de 5 ori mastita intr-o luna, cu febra, dureri si frisoane Mi-a fost f rau si sunt f slabita, nu am energie, imi vine f des sa lesin..tot sper ca o sa treaca pt ca ma simt la capatul puterilor..Azi iau rezultatul la analiza pe care am facut-o la secretia lactata. Sper sa descoperim care e bacteria ce imi provoaca mastita ca sa stiu cu ce o tratez.

Luni buburuza a facut o luna si i-am facut o mini petrecere cu cativa prieteni. A fost in forma f buna. vesela si vioaie! Toata lumea e fascinata de ea si ea e foarte sociabila!

Am cantarit-o si a crescut de la 2640 la 3800! A luat f mult intr-o luna!

Am mai pus poze cu ea la semnatura! Sa vedeti ce mare s-a facut!

Acum va las ca vrea papica! Va pup!

Silvia - mami fericita de Amalia

http://picasaweb.google.com/dragos2406/PatruAmaliaMaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ZoRi

Ayla multumesc ca te-ai gandit la mine. Poate ma ajuti sa pun si eu cateva poze cu bebe.
Pupici tuturor

ZoRi

Am intrat la odisee sa le spun fetelor ca am cateva vesti despre tine si sunt asa de fericita ca ai dat un semn.
Noi acum am intrat in casa dar dupa ce ne linistim am sa te sun.

God took the strength of a mountain,the majesty of a tree,the warmth of a summer sun,the calm of a quiet sea,the generous soul of nature,the comforting arm of night,the wisdom of the ages,the power of the eagle's flight,the joy of a morning in spring,the faith of a mustard seed,the patience of eternity,the depth of a family need.Then God combined these qualities,when there was nothing more to add,he knew His masterpiece was complete.And so,He gave him to me.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Ziua buna tufete!
Felicitari Olinska, asta da nastere rapida, sa traiasca bb David,sa fie sanatos, necolicos si papacios.
Felicitai Loryvrefacere usoara, bb sanatos si papacios.
Am zis ca mai intru aseara da....pauza.
Simina si la mazrica , am primit sms tau da de nepotu nu pot face nimic.
Adee ma bucur ca nora e cuminte...multumim de urari..dupa cum vezi ginerele e cu fite.
Ayla sa cresteti mari in continuare, sanatoase si frumoase.pt Luana si Clau.Mersi pt articolele de pe blog, eu citesc cand ma lasa odoru.
M_monique, ma bucur ca esti pe forum, bb Ioana e cuminte? vrem poze...in legatura cu buricutu la nepotul meu i-a cazut dupa 20 si ceva de zile.
Aris mamaica fericita de baiat cuminte..sa multumesti la DD.
Gigilica pupam mamaica luptatore de piton...ai incredere in tine si bb si o sa fie bine,sfaturile vin din toate partile da fiecare ia ce e mai bun.Nu ne sincronizam nici cum..ieri nu am auzit tel cand ai sunat si dupa aia nu ai raspuns tu..si vodafonu e al meu..
Noi am avut o noapte de imi vine sa imi dau pumni..cred ca bb meu nu o sa aiba veci un program.De la 3 nu doarme numa cate 15 in si dupa aia urla cat il tin plamanii ,nu conteaza ca e la san, ca e in brate ,pat, schimbat...cu tot optimismu meu da ma lasa nervii, nici Debridat nu isi face efectu.Am vb cu medicu si mi-a zis ca miercuri mergem la neurolog..efectiv nu stiu ce sa ii mai fac.A dormit o ora de la 11 la 12 de azi noapte de la 3.
Ma duc sa pap..ca a venit soramea si la luat pe berbec in primire....maaine mergem acasa si nu stiu ce ma fac..beau si un pahar de vin poate il imbat si doarme
Vrioam sa va intreb ceva mai intim pe cele cu nastere naturala...va astept cu un pm pe cele disponibile

super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ZoRi
Suntem bine, crestem avem acum 5080g.

Wow, ce grasunei sunteti, abia astept sa vad poze.

God took the strength of a mountain,the majesty of a tree,the warmth of a summer sun,the calm of a quiet sea,the generous soul of nature,the comforting arm of night,the wisdom of the ages,the power of the eagle's flight,the joy of a morning in spring,the faith of a mustard seed,the patience of eternity,the depth of a family need.Then God combined these qualities,when there was nothing more to add,he knew His masterpiece was complete.And so,He gave him to me.

Mergi la inceput