Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(115)
Raspunsuri - Pagina 11
Gaza22 spune:

Felicitari Olishka!

Sa-ti traiasca bebelul sa se faca mare si frumos si tie refacere rapida.
Deci pana la urma tot mi-ai luat-o inainte
pai e frumos...?![]()

40+ cu 
olishka spune:
Am reusit sa dorm putin, iar la 2 am fost iar la bebe. De data aceasta a fost muuult mai bine
A reusit sa traga si el putin, caci ne-a pus sfarc de silicon si tare mandra am fost de el
Este cel mai galacios de acolo si-i trezeste pe toti. Nu stiu ce-o sa ma fac cu el acasa, dar tare drag mi-i de el.
Raaluca nici eu nu stiu de ce zice dr ca nu s-a nascut la termen, caci are 38 sapt si 5 zile...
Sa stii ca mi-ai dat o idee buna si o sa rog sa-mi cumpere supozitoare , caci am ramas cu sechele de la impinsul de aseara
Fetelor in cat timp se retrage burtica? Ca a mea arata ca un balonas. Si buricu isi mai revine vreodata cum a fost? Ca tare urat e acum...
Va 
![]()
Olga
38+
David
Gaza22 spune:
Hi hi cred ca am scris mesajele in acelas timp. Inca o data
pt tine si bebelul tau , de la mine.
40+ cu 
Ayla21 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui gigelica20 Felicitati Olga!!! Ti-a placut morcovul meu?!Noi am avut o noapte...buna. Dupa baitza i-am dat sa pape de la tzitzi si apoi a adormit. L-am provocat eu sa se trezeasca pe la 3 fara ceva (dormea de 6 ore bune) si i-am dat iar sa pape tot tzitzi, dar l-am incercat si cu supliment. Nu a vrut mai mult de 30 ml, asa ca nu l-am fortzat. S-a mai jucat putin si apoi a dormit pana la 8. I-am dat sa pape tzitzi (Doamne, de cate ori am scris tzitzi . Am scos 50 ml, ceea ce e un progres, dat fiind faptul ca el tocmai supsese destul de bine din ambii sani.Si ce sa vezi. Puiul meu era maraicios in continuare si fara chef de somn. Asa ca imi zic: hai sa ii dau sa bea ce am muls. Si a baut tot!!! Acum face nani si ma mai pregatesc si eu de o tura de somn. De aseara am inceput sa beau Galactogil si simt clar ca s-a marit productia. Sper din suflet sa nu mai fie necesar sa ii dau formula deloc. CHiar daca ma mulg, dar macar sa bea numai laptic de la mine. Daca ati sti ca atat de la voi cat si de la rude, prieteni primesc sfaturi. Si fiecare spune din experienta proprie, dar sunt atatea pareri cati binevoitori am. Adica, unii zic sa nu-i dau formula ca nu o sa-i mai placa laptele meu, altii din contra sa merg in paralel ca sa ia in greutate si ca bebe nu o sa renunte la tzitzi decat daca nu-i place si gata, altii sa ii dau de cate ori cere, chiar sila 30 minute, altii sa nu il alaptez mai devreme de 2 ore, altii sa il las sa doarma cat vrea el, altii sa il trezesc la maxim 3 ore, altii... ![]() ![]() .Si pediatra e in categoria celor de mai sus. Sincera sa fiu ii ascult pe toti si fac cum imi trazneste la momentul respectiv. Ma bazez pe Victor ca stie el mai bine ce ii trebuie si ce ii place. De trezit fortat si pus la tzitzi nu o sa fac asta, dar de hranit bine bine o sa incerc cat mai mult sa ma tin de regula, ca saptamana viitoare sa aiba si el macar 200 gr in plus. Am fugit la somn. ![]() Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul colicios) ![]() |
Io cred ca-i puturos, ca si Clau. Adica papa doar cat sa nu-l mai "rashcaie-n foale", cat sa ii dispara senzatia de foame, nu cat sa i se umple stomacelul. Suge putin si adoarme. Insista sa suga, nu-l lasa sa doarma prea repede, gadila-l la nasuc, langa gurita, etc. De la Galactogil stimulezi lactatia. Bea si lichide multe. Si bafta la ingrasare!

God took the strength of a mountain,the majesty of a tree,the warmth of a summer sun,the calm of a quiet sea,the generous soul of nature,the comforting arm of night,the wisdom of the ages,the power of the eagle's flight,the joy of a morning in spring,the faith of a mustard seed,the patience of eternity,the depth of a family need.Then God combined these qualities,when there was nothing more to add,he knew His masterpiece was complete.And so,He gave him to me.
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui joanna27 Ayla sa cresteti mari in continuare, sanatoase si frumoase. pt Luana si Clau.Mersi pt articolele de pe blog, eu citesc cand ma lasa odoru. |
Mi-e dor de tine! Poate in timp isi face si el program de supt de somn, off, imi pare rau ca treci prin toate astea. Si pt Darius, ca si el sufera.
God took the strength of a mountain,the majesty of a tree,the warmth of a summer sun,the calm of a quiet sea,the generous soul of nature,the comforting arm of night,the wisdom of the ages,the power of the eagle's flight,the joy of a morning in spring,the faith of a mustard seed,the patience of eternity,the depth of a family need.Then God combined these qualities,when there was nothing more to add,he knew His masterpiece was complete.And so,He gave him to me.
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui petrean Buna fetelor, azi dam de baut, avem si noi o luna. Suntem un pic mucosi..si am primit Eurespal...si din cauza racelii Catalin mi-a facut si conjuctivita,insa ne facem noi bine... Bogdana cu Catalin si Vlad-17.03.2009+ Andrei Luca -15.12.2006POZE |
Bravo Catalin!
Bravo Vlad!Asa, nu va lasati!

Venim mai un pic in vizita la petit sa avem de unde alege.

Insanatosire grabnica lui Catalin!
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui olishka Buna dimineata!!! V-am promis ca intru personal sa va povestesc |
Olishka, esti minunata!

Cred ca-i cea mai tare poveste despre nastere de la odisee. Am citit-o de pe mobil pe masina, i-am citit si lui Alex, mi-a placut, si cum ai povestit, si ce nebunatica esti, si cate ai facut tu cu putin timp inainte sa nasti.
Felicitari pt bebe si refacere rapida!

Si...POZEEEE!

Gaza22 spune:
Va multumesc mult fetelor pt incurajarile voastre si pt ca mi-ati povestit cum au decurs nasterile voastre induse! M-a ajutat ff mult sa citesc experientele voastre. Am mai prins curaj si sper ca totul va fi ok. Si am ascultat si sfatul de a iesi si papa ceva bun. exact asta am facut ieri, ca sa nu ma mai gandesc, si pana seara mi-a revenit zambetul pe buze. Asadar o sa stau cuminte sa o mai astept pe berbecuta mea incapatanata care vrea sa fie taur
.
Muuuulti 

si

.!
Si cine stie, va las sa va petreceti Pastele linistite si dupaia va pun sa scoateti agitate![]()
40+ cu 
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui olishka Fetelor in cat timp se retrage burtica? Ca a mea arata ca un balonas. Si buricu isi mai revine vreodata cum a fost? Ca tare urat e acum... |
Burta se retrage la fiecare diferit ca timp,la mine desi au trecut cca 2 saptamani,s-a retras aproape de tot.Buricul isi va reveni exact cum a fost

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
olishka spune:
Fetelor eu cred ca mi-am indus nasterea mintal. M-am necajit asa de tare ca pleaca doctorul si mi-a fost asa frica sa nasc cu altcineva, incat bebe a venit tare repede (si cand era dr de garda).
Gigelica bineinteles ca mi-au placut morcovii
Cand eram printre contractii chiar ma gandeam la voi, ma gandeam la Aris si la poza ei "in travaliu", in care sta linistita si tare o invidiam
, caci eu faceam ca nebuna. Si sincer imi aduceam aminte de tehnicile voastre de respiratie, dar nu ma ajutau cu nimic, de fapt nici nu puteam sa le pun in practica. Iar cand am nascut, i-am urmat sfatul lui anca_nicolae
(impingi ca si cum esti constipata de o sapt) si tare de folos mi-a fost.
Ayla poze am vreo 2 da nu am cum sa le descarc pe laptop. 
Ma cam plictisesc caci sunt singurica in salon. Abia astept sa se faca 6 sa-l vad iar pe bebe.
Olga
38+
David

. Am scos 50 ml, ceea ce e un progres, dat fiind faptul ca el tocmai supsese destul de bine din ambii sani.
Obosita dar foarte Fericita de
Victor-Andrei ( Pitonul colicios) 
Andrei Luca -15.12.2006