Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(115)
Raspunsuri - Pagina 6
carmenada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui m_monique carmenada sa stii ca pediatra ta are dreptate cu pauzele intre mese, ca sa nu se amestece laptele digerat cu cel proaspat. ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
Da este foarte logic ce spune ea, dar daca bebe urla de foame nu pot sa-l pacalesc mai mult de .... 5 min max. Cand ii este foame nimic nu ii distrage atentia de la singurul lucru pe care il are in minte in momentul ala... papita

Carmen mamica fericita de ghiocica Ina Gabriela
m_monique spune:
carmenada te orientezi si tu in functie de orele la care a mancat. macar o ora sau o ora si jumatate sa aiba pauza intre mese.
carmenada spune:
AYLA, am vazut ultimele poze cu printesica
si am remarcat de buculite si ce manute a facut, nu mai seamana deloc cu puiutul de 1,500 cu care ai venit acasa. A recuperat atat de bine, ca nu se mai vede diferenta dintre ea si un copil la termen 

Carmen mamica fericita de ghiocica Ina Gabriela
Ayla21 spune:
Acum am ajuns acasa, si suntem terminat de oboseala. Nu mai stiti nimic de Olishka? Nu a nascut inca? Am fost la plimbare, apoi la masa, apoi in vizita, traiasca tzitzica, bine-i sa ai laptaria la purtator.
Incerc sa intru mai tarziu, ca acum face Alex baie cu Clau, Luana numai bine pe masina a adormit, si nu as trezi-o inca la baita, dar nici mult n-o las. Revin cand ii culc sa citesc din urma.
God took the strength of a mountain,the majesty of a tree,the warmth of a summer sun,the calm of a quiet sea,the generous soul of nature,the comforting arm of night,the wisdom of the ages,the power of the eagle's flight,the joy of a morning in spring,the faith of a mustard seed,the patience of eternity,the depth of a family need.Then God combined these qualities,when there was nothing more to add,he knew His masterpiece was complete.And so,He gave him to me.
gigelica20 spune:
Raportez ca nu sunt asa ascultatoare si...i-am dat cu biberonul laptele muls de la mine, plus supliment.
Abia l-am convins insa sa suga din biberon...si tot cauta pe Tzitzi de care e pur si simplu indragostit
. Sper sa ramana in continuare legat de Tzitzi si in maxim 2 zile sa rezolvam problema cu cantitatea de laptic si sa revenim la papa la san. Oricum e foarte important sa ia ceva in greutate pana saptamana viitoare.
Dupa ce a papat a fost atat de cumintel si de vorbaret.
Acum ma duc sa ii fac baie si ii dau sa suga de la Tzitzi.
Va pup.
Gigelica(Lucia) -
Obosita dar foarte Fericita de
Victor-Andrei ( Pitonul colicios) 
chatonel spune:
carmenada, aici sint doua "scoli": cei care fac partr din cea veche sint cu "program" de supt la 3 ore, max 20 de min la o masa etc. Cei din noua generatie spun ca alaptatul e la cerere, nu conteaza cit de des... broscutza mea are pb doar imediat dupa masa, vreo 10-15 min, cit face kk si scoate aerul din stomac.
Filles du Sud cu
Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui carmenada AYLA, am vazut ultimele poze cu printesica si am remarcat de buculite si ce manute a facut, nu mai seamana deloc cu puiutul de 1,500 cu care ai venit acasa. A recuperat atat de bine, ca nu se mai vede diferenta dintre ea si un copil la termen ![]() ![]() ![]() Carmen mamica fericita de ghiocica Ina Gabriela |
Multumesc!

Asa este, tu stii cel mai bine problemne cu care ma confruntam atunci, erai cel mai apropiata de mine.

Acum e deja la termen, si ca timp si ca greutate. Am si eu bebelus adevarat.

God took the strength of a mountain,the majesty of a tree,the warmth of a summer sun,the calm of a quiet sea,the generous soul of nature,the comforting arm of night,the wisdom of the ages,the power of the eagle's flight,the joy of a morning in spring,the faith of a mustard seed,the patience of eternity,the depth of a family need.Then God combined these qualities,when there was nothing more to add,he knew His masterpiece was complete.And so,He gave him to me.
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui chatonel urmatorul puseu de crestere e pe la 6 saptamini |
Zi-mi te rog mai multe despre puseurile astea. Cand sunt si ce se intampla, am impresia ca stii mai multe decat mine, si la voi oricum se merge pe alta idee, eu afla multe de la sora mea, si ma minunez cateodata. Thanx!

anca_nicolae spune:
I-am trimis iar sms Oliskai... i-am scris ca ii tinem pumnii si asteptam vesti...
Hai Oli, "davai davai" cu putere!!!
38+
si fratiorii mai mari
Veronica 11 ani,
Tudor 8 ani
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui carmenada Pupici la mamici si burtici. ![]() Ieri a venit la noi pediatra, pentru controlul de 1 luna si raportam prima nota de 10 a buburuzei. A recuperat foarte bine si ne laudam cu 3,650 kg de la 2,500 cu cat am venit acasa si cu 54 cm de la 48. Problema noastra, in continuare, sunt colicii, pentru care pediatra ne-a dat Debridat si Infacol de cate 2 ori pe zi. In continuare papa cam la 3 ore si noaptea si ziua, dar mai avem si zile in care cere la o ora, asa ca sunt nauca de nesomn. Incerc sa dorm cand doarme si ea dar peste zi este mai greu din cauza galagiei de la bloc. Azi am iesit pana la spital sa-mi iau concediul medical si m-am simtit ca in vacanta Am reusit si eu sa citesc doar jumate din cap trecut sper sa-mi amintesc tot ce vroiam sa zic. Ayla felicitari pentru Luana ![]() ![]() , a crescut tare mult printesica si s-a facut frumoasa ca o zana. Multumim pentru articolul cu sindromul mortii subite la bebelus. Sa stii ca si eu am avut aceasta temere cand am venit acasa cu Ina si desi am interfon cu senzor de miscare, in primele nopti ce crezi ca am facut?? .... am monitorizat interfonul ... sa fiu sigura ca functioneaza |
Felicitari!
Vad ca nici voi nu va lasati prinse din urma
Si ce lunga s-a facut. 
Cu teama de SMSS stiu cum e, si desi am si eu detector de apnee, imi faceam griji, ok, ala detecteaza apnee, dar eu ce fac? Ca nu o impiedica, numai o detecteaza.
Si noi avem risc mare de SMSS pana la 1 an, si abia dupa 1 an scade riscul.

Mi-a fost teama sa scriu pe blog, ca eu dupa ce am citit mai multe, mai rau am tremurat de frica, si nu vreau sa va sperii si pe voi, aveti voi deja temerile voastre, dar totusi cred ca-i mai bine sa fi imformata, ca sa peintampini.