Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(115)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca

da [b]CHATONEL, abis ne facusem singure program ca s-a dus totul de rapa...

Raluca mamica de Lena

si la noi tot asa... abia ce dormea dragoana 5 ore legate noaptea... acu ma streseaza ca pe hotii de cai!!!
Curaj, urmatorul puseu de crestere e pe la 6 saptamini, au timp sa isi revina la program

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Mamicule, tocmai am verificat. Au trecut aproape 3 ore de cand l-am alaptat ultima oara la san. Intre timp am papat foarte sanatos si bun (salata verde, branzica, etc). Am si dormit putin (aproape 1 ora).
Si m-am muls acum timp de 10 minute bune la fiecare san si ...abia am strans 30 ml de laptic.

Deci problema e la mine. Saracutul el se chinuia sa scoata laptic si ...obosea.

O sa iau Galactogil si o sa perseverez pana cand o sa reusesc sa scot de la san cantitatea necesara pentru Pitonas.

Asta e viata. Nu e dupa cum vrem noi, dar trebuie sa il fac mare pe puisor, nu il pot lasa nemancat, doar obosit.

Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul colicios)

gigelica, si tu esti la fel de obosita ca si pitonasul!!! nu il lasa namincat, da nici nu ii da supliment cu bibi, se poate sa refuze sinul apoi

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Raaluca,

tocmai am trmis un sms Oliskai, am folosit nr scris de ea in lista cu numere. I-am zis sa-mi dea bip sa vad "daca mai poate".., dar nimic, poate e concentrata pe trecerea pesrte contractii, sau poate foloseste alt numar. Mai ai vesti de la ea? Tu de pe numarul ei ai primit mesaj?

37+ si fratiorii mai mari Veronica 11 ani, Tudor 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

anca_nicolae sper sa nu ajung cu buricul necazut la 21 de zile. merci de incurajare.

gigelica pentru lapte bun si consistent mananca friptura.

zicea cineva de lapte praf. cel care se gaseste exclusiv in farmacii este topfer.
cu laptele praf e loterie. depinde de fiecare copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

ANCA, numarul de tel e cel din lista. probabil ca ai prins-o in plina contractie sau pote ca ii monteaza peridurala.

pentru ea!!!

Raluca mamica de Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Buna seara tufete!
Am scris un mesaj si s-a sters si acu plange bebe...
HAI OLINSKA..POATE INTRU MAI TARZIU

super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Pupici la mamici si burtici.

Ieri a venit la noi pediatra, pentru controlul de 1 luna si raportam prima nota de 10 a buburuzei. A recuperat foarte bine si ne laudam cu 3,650 kg de la 2,500 cu cat am venit acasa si cu 54 cm de la 48. Problema noastra, in continuare, sunt colicii, pentru care pediatra ne-a dat Debridat si Infacol de cate 2 ori pe zi. In continuare papa cam la 3 ore si noaptea si ziua, dar mai avem si zile in care cere la o ora, asa ca sunt nauca de nesomn. Incerc sa dorm cand doarme si ea dar peste zi este mai greu din cauza galagiei de la bloc. Azi am iesit pana la spital sa-mi iau concediul medical si m-am simtit ca in vacanta ... nu as mai fi venit acasa...

Am reusit si eu sa citesc doar jumate din cap trecut sper sa-mi amintesc tot ce vroiam sa zic.

Ayla felicitari pentru Luana, a crescut tare mult printesica si s-a facut frumoasa ca o zana. Multumim pentru articolul cu sindromul mortii subite la bebelus. Sa stii ca si eu am avut aceasta temere cand am venit acasa cu Ina si desi am interfon cu senzor de miscare, in primele nopti ce crezi ca am facut?? .... am monitorizat interfonul ... sa fiu sigura ca functioneaza

CHATONEL si noi mai avem zile cu program 1h somn, 1h supt, si stii ce mi-a zis pediatra, ca nu este ok sa-i dam sa pape mai des de 2 ore pentru ca lapticul proaspat se amesteca cu cel digerat din stomacel si asta creeaza colici. Pe de alta parte in cartea mea scrisa de academia de pediatrie americana scrie ca sunt perioada in care bebe cere sa pape foarte des si ca trebuie sa respundem promt la solicitarile lui, chiar daca asta inseamna sa pape continuu. Asa ca nu mai stiu ce sa cred... Eu i-am dat de cate ori a cerut, oricat de des ar fi fost asta. Acuma ma gandesc ca poate are legatura colicile care o cam supara.

ALINA, bine ai revenit!

GAZA nu mai fi trista, exista multi copii care se nasc dupa DPN si totul este OK. Bebe vine atunci cand este al pregatit in ciuda tuturor calculelor stiintifice. Fruntea sus ca bebe nu ramane in burtica ....

ILINCA, dopul este ca o gelatina cu fire de sange si se poate pierde intreg sau pe bUcatele. Eu l-am pierdut bucata cu bucata – ramanea pe hartie cand ma stergeam – cu o zi inainte de de nastere.

M_MONIQUE noua buricul ne-a cazut la 10 zile.

Carmen mamica fericita de ghiocica Ina Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

OLISHKA
OLISHKA
OLISHKA

Carmen mamica fericita de ghiocica Ina Gabriela

Mergi la inceput

carmenada sa stii ca pediatra ta are dreptate cu pauzele intre mese, ca sa nu se amestece laptele digerat cu cel proaspat.

Mergi la inceput

OLISHKA

Mergi la inceput