Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(115)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

si sper sa ne vedem maine!

Astept sms cand esti in zona!

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Eu declar disparute Leeloo si Adirys si Ina Preda! Fetelor...mai dati si voi un semn de viata...

FlorinTheodorPetru

Mergi la inceput

MONNVAS ma bucur sa vad ca ai reaparut pe forum.......un de la mine.

FlorinTheodorPetru

Mergi la inceput

Gata fetele, eu ma retrag, ma duc sa prind si eu 10 min de somn......

FlorinTheodorPetru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka
denisamada pai la atata mancarica buna cum vrei sa stea oamenii putin ? O sa plece cand se termina totul

Hmmm... crezi? Pai nu le mai scot, le las in frigider.
Felicitari pt bebe papacios!

Noi am iesit prima data afara, in cadru festiv. Adela a fost foarte interesata de ce se petrecea, n-a dormit nici pic, cum auzisem eu ca fac bebeii mici la plimbarik...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa
Anul acesta Iepurashul ne-a adus cel mai pretios cadou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

cum este cu puseele? eu stiam ca dureaza o zi, dar ieri am alaptat de la 16 pana la 21 cu pauze de max 15 min, am crezut ca reintram astazi in normal, dar vad ca am luat-o de la capat

duraza si 2 zile?

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!

daaaaaaaaaaaaaaa, dureaza mai mult de-o zi si apoi reluati noptile albe

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Suntem acasa de cateva ore!!!

Aici au inceput si ingrijorarile: de la 2 nu a facut kaki. Cand trebuie sa-mi fac griji?

Eu merg la doctor abia luni, pana atunci stiu doar lucruri pe care le-am invatat de la voi asa ca va rog ajutor.

Bebe e si putin rece, desi l-am imbracat bine, iar in camera e f cald (23 grade}. Eu transpir intr-una.

Bineinteles nu cred ca se satura cu sanul meu caci am doar colostru. Dar sper sa vina curand. Acolo ii dadeau formula.

Eseea ai avut dreptate. Pacat ca te-am citit abia acasa. Nu m-a chemat nimeni la alaptat desi mi-au promis si le-am impartit bani. La spital nu a supt mai deloc de la mine, asa ca sunt fericita ca am ajuns mai repede acasa. Sper sa ma si descurc.

Deocamdata sunt calma Imi fac putine griji doar ca nu a facut kaki.

Anamariame i-am trimis datele lui bebe Siminei. Sper sa vada mesajul Iti doresc sa nasti repede si usor

Va pup pe toate 9a fost mesajul pe care l-am scris cel mai repede )

Sarbatori fericite!!!!!

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Fetelor nu stiu ce sa mai fac. De dimineata de la 9 imi plange fetita incontinu. Are niste crize de colici de nu imi vine sa cred. Am facut toate manevrele posibile, de la gimnastica si cantat pana la ceaiuri si bonisan. Nu mai stiu ce sa fac. Totusi ma gandesc nu e prea mult pt un copil de numai 2 sapt? Nu a dormit decat o ora de la 9 dimineata si in rest plange non stop. Am observat ca dupa ce ii dau sa suga la max. o ora incepe sa se stranga toata, cu toate manevrele mele de scos aerul. Ma gandesc oare nu are laptele meu ceva?

Sabina mamica fericita de Maia Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21
E, na, vezi, avem si noi unde merge de Paste.
Ne primesti? Oua, cozonaci
Spor la treaba!

Primim, primim, cum nu! Intre timp e gata si fripturik... Daca ma mai lasa bebelina sa fac si un pic de ordine, suntem gata de primit oaspeti. Doar ca acum VREA SA STEA CU MAMI! So, treaba mai tarziu.

Sa vedeti ce fetita frumoasa ne-am facut: http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202075676022162

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa
Anul acesta Iepurashul ne-a adus cel mai pretios cadou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

saby, oti fi si voi la puseul de crestere si BB poate plinge de foame??!!

oli, lasa pe BB in pace, sa faca KK cind ii vine :) nu mai stiu, parca de 3-4 ori in 24 de ore era...

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput