Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(115)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Buna ziua tuturor,

Am intrat sa va salut si sa va intreb cum au iesit cozonacii.

Ayla, drum bun si distractie placuta. Va dorim un Paste Fericit!

Olishka, ti-au dat drumul acasa???
Joanna, mai traiesti?

Sa stiti ca sunt ...dezamagita de mine. Adevarul este urmatorul: NU AM LAPTE, cel putin nu suficient. M-am mult chiar inainte s aii dau sa suga. Raportez ca bausem deja 2 pahare de Galactogil (unul dimineata, unul la pranz), trecusera 3 ore de la ultima alaptare, papasem f bine si mult si sanatos, am baut likide...deci toate premisele ca sa fie tzitzi plin. M-am mult si abia a stors 40-50 ml. Saracutzul meu puisor nu se satura, de aia era suparat si maraicios. I-am dat formula in completare si a mai baut 60 ml in afara de ce m-am muls eu.
De cate ori ii dau sa pape asa e foarte cumintel. E si vorbaretz si vesel si pupacios.Suntem topiti dupa el.
O sa continui sa il pun mai intai la san si apoi ii dau si formula in completare. Deocamdata o iubeste inca pe tzitzi si nu renunta la ea. Sper sa nu faca asat si pana la urma sa incep sa produc si eu mai mult. Daca nu...nu sunt prima mamica care isi hraneste puiul cu formula. O sa creasca si Pitonasul mare si frumos si sanatos si fara tzitzi de la mine. Nu-i asa?

Nu v-am spus, dar tati ieri i-a cumparat puisorului lucrusoare noi, ca de Paste si o jucarie cantareatza tare dragalasa.

Am fost la plimbare cu caruciorul toti 3 si acum eu una sunt rupta de oboseala. Stau cumintica 30 minute, dupa care o sa mai calc niste hainutze.

Nu stiu cum ii pun cateodata pampersul, dar mi s-a intamplat de cateva ori sa faca pipi pe langa ...si chiar kka pana pe spate, de l-am spalat la chiuveta. Azi de exemplu l-am schimbat de 2 ori, odata a facut pishu pe haine, a doua oara kka. Asa ca ...am nevoie de hainutze curate pentru cele 2 zile de Paste.

Raportez ca eu nu am pregatit nimic pentru maine, am primit pachet de acasa. Totul de-a gata. Sa va enumar bunatatile?
Bine, bine, daca insistati!
Deci, lista e urmatoarea: ciroba de burta, salata bouef, sarmale cu vita, sarmale cu varza, caltabosh, friptura de miel, friptura de pui, racitura de curcan, drob, tort, cozonaci, pasca, oua rosii, branza de vaci de la mamaia, cas proaspat, ciorbitza de cocos...sper ca nu am omis ceva. Ne-au trimis parintii ca si cum am face nunta maine. Nu stiu ce o sa facem cu atata mancare.

Va pup dulce pe toate si va doresc din suflet nu doar un Paste Fericit, ci unul special, alaturi de pruncii vostri dragi....chiar daca unii sunt inca in burtici.

Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul colicios)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

[b][Sasha/b], placerea a fost de partea noastra. Cum se spune pe la noi, eu mi-am facut doar datoria.
Nu sunt eu stapana morcovilor?

Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul colicios)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

.fetele testez conexiunea. Suntem pe drum, copiii sunt ok, clau isi tine bine ouale kinder in brate si il cearta pe tati ca merge prea repede. Luana inca doarme, asa o sa faca pe drum.. Vedem ce facem la kkut, ca nu putem opri pe autostrada. Va pup si mai incerc sa intru scurt, ca mi-e ca scriu si nu merge conexiunea sa trimit. Messengerul nu mi se conecteaza.
Va pupam!

God took the strength of a mountain,the majesty of a tree,the warmth of a summer sun,the calm of a quiet sea,the generous soul of nature,the comforting arm of night,the wisdom of the ages,the power of the eagle's flight,the joy of a morning in spring,the faith of a mustard seed,the patience of eternity,the depth of a family need.Then God combined these qualities,when there was nothing more to add,he knew His masterpiece was complete.And so,He gave him to me.

Bravo MONICA.....sa va distrati bine si sa faceti pozici sa va vedem si noi! Am vazut filmarea cu Claudiu, este o dulceata.

FlorinTeodorPetru - 39+

1 ZI PANA LA DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:

Si mie imi era teama sa nu se intample ceva cu bebe in somn, ma uitam la amandoua pana vedeam ca respira
Ce-am citit tot in cartea aia cu care v-am capiat de nervi si pana acum: ca cica nu ar exista SIDS in societatile primitive si ar fi o boala a vremurilor moderne (!), bebii nu prea stiu sa respire cand se nasc si cum pe tot pamantul cu exceptia Occidentului civilizat, bebelusii stau tot timpul langa mama lor sau langa alti adulti sau copii si dorm langa cineva, nu in diverse inventii din lemn sau plastic, invata sa respire de la alti oameni. Explicatia e ca bebii, in somnul adanc, uita sa respire.
Acum mai era o chestie cu somnul - de la natura, somnul bebelusilor este usor. E normal sa se trezeasca des, sa manance des, sa doarma mult dar sa treaca foarte repede prin faza de somn adanc si sa petreaca mult timp in zona numita REM (wiki zice ca 80% fata de 20% la adulti). Tanti respectiva sustine ca tocmai somnul adanc prelungit (determinat, intre altele, de ce este greu digerabil - laptele de vaca) il poate face pe bebe sa uite sa respire.

foarte de acord, mi s-a tot spus sa nu il iau pe bebe in pat dar il iau cam de o saptamana, doarme mai bine iar eu cand mai deschid ochii si il vad atat de aproape sunt atat de implinita, nu am cuvinte!

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Fac si eu o proba ca am schimbat semnatura

FlorinTheodorPetru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

GIGELICA si noi papam mixt. Ai grija numai ca biberonul sa aiba o tetina cu orificiu cat mai mic, ca bebe sa munceasca mult si sa nu se dezvete de titi. Noi avem Avent cu 1 orificiu si saracul se chinuie cate 10 min pt 30 ml. Daca te consoleaza cu ceva, eu am muls dintr-un san aproape plin (halise puiul cateva guri si apoi a adormit de puteai sa tai lemne) aseara 20 ml. La ultima proba de supt luase 70 ml de la mine. Evident ca nu ii ajunge. Nu ne ramane de facut - si mie si tie - decat sa insistam cu titi cat putem, oricat ar fi de obositor si datator de nevroze :)

LYSBETH vai ce moaca haioasa are hamsteruuuuuu!!!! Sa-ti traiasca!

MONICA drum bun si Sarbatori fericite!

Monica mami de CRISTIAN

CASA LU' BEBE
CAND 1+1=3

Mergi la inceput

PETRA si noi mai dormim cu puiul in pat uneori. Atunci cand e marait sau cand se screme sa traga parturi e mai bine asa - eu ii tin mana pe burti, ii fac masaj, el doarme si mai adorm si eu. Nu mai spun ca "metoda de adormit" brevetata de al meu sotz este mangaiatul pe frunte... Se pune pe tors ca un pisoi. si sper sa ne vedem maine!

Monica mami de CRISTIAN

CASA LU' BEBE
CAND 1+1=3

Mergi la inceput

Fetelor va urez de pe acum SARBATORI FERICITE si sa va bucurati de linistea de Pasti in 3, in 4, in 5, in cati sunteti...

Le dau disparute pe Maria K si pe Leeloo. Mai stie cineva ceva de ele?

Monica mami de CRISTIAN

CASA LU' BEBE
CAND 1+1=3

Mergi la inceput

OLISHKA am vazut poze cu bebe...mi se pare ie sau are ochisorii tai?

FlorinTheodorPetru

Mergi la inceput

Mai fetelor...am intrat si eu sa vad ce poze noi mai sunt cu ghioceii.......pai dar daca ar fi sa ii iau in parte sa vorbesc despre fiecare sigur nu mi-ar ajunge timpul........sunt toti asa de frumosi, nu ma satur privindu-i

FlorinTheodorPetru

Mergi la inceput