Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(115)
Raspunsuri - Pagina 21
Ayla21 spune:
Peste vreo jumatate de ora intram in Austria. A fost tare aglomerata autostrada pe Ungaria. Am oprit de cateva ori, am si papat...traiasca Mc Donald's-ul!
A fost super drumul, au ungurii un cer si niste nori, parca e in paradis.
La Mc erau o multime de nemti cu familia, si ce vroaim sa spun, erau cu bebelusii in cos de masina. Numai romanii isi tin copiii in casa. Deci nemti in ungaria, sigur nu erau iesiti la un suc doar.
Am taxare 4 euro MB pe T-Mobile, asa ca intru mai rar, dar mai dam cate un semn.
Clau canta pe limba lui, dar pe melodia de la radio si Luana se uita mirata la el, si mai tipa si ea cateodata. E super prima aventura in patru! 
God took the strength of a mountain,the majesty of a tree,the warmth of a summer sun,the calm of a quiet sea,the generous soul of nature,the comforting arm of night,the wisdom of the ages,the power of the eagle's flight,the joy of a morning in spring,the faith of a mustard seed,the patience of eternity,the depth of a family need.Then God combined these qualities,when there was nothing more to add,he knew His masterpiece was complete.And so,He gave him to me.
saby spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chatonel saby, oti fi si voi la puseul de crestere si BB poate plinge de foame??!! oli, lasa pe BB in pace, sa faca KK cind ii vine :) nu mai stiu, parca de 3-4 ori in 24 de ore era... Filles du Sud cu Izia, famille DragoonToulouse, la ville rose ![]() |
Nu suntem la puseul de crestere pt ca i-am dat sa manance de cate ori a vrut si nu mai vrea sa manance deci e exclus foamea si oricum imi dau seama cand plange de foame e un altfel de plans. Asta e un plans de durere cu lacrimi de mi se rupe sufletul in mine.
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea
denisamada spune:
| citat din mesajul lui gigelica20 Am intrat sa va salut si sa va intreb cum au iesit cozonacii Ayla, drum bun si distractie placuta. Va dorim un Paste Fericit ! |
Buuuuuuuuuuuuuni! Unul a iesit cam rascopt, ca m-a kemat Adelina si l-am uitat in cuptor...
Distractie placuta, Ayla! So, nu va mai asteptam pe la noi!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-MarisaAnul acesta Iepurashul ne-a adus cel mai pretios cadou
denisamada spune:
citat din mesajul lui PetraTudor foarte de acord, mi s-a tot spus sa nu il iau pe bebe in pat dar il iau cam de o saptamana, doarme mai bine iar eu cand mai deschid ochii si il vad atat de aproape sunt atat de implinita, nu am cuvinte! |
Si eu o tin in pat langa mine, dupa papa pana adoarme. Uneori adorm si eu langa ea
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-MarisaAnul acesta Iepurashul ne-a adus cel mai pretios cadou
Nikoleta20 spune:
buna seara,fetelor,
intru rapid caci am un bebe cam plangacios azi,nu stiu ce are de e cam agitat...poate pt k si eu sunt...
fetelor,Mario joi a facut 6 saptamani,iar mie astazi cred k mi-a revenit menstruatia...
deocamdata am observat omica pata pe chilot....dar stiam k dk il alaptezi p bb,vine peste cateva luni...iar eu ii dau NUMAI san...si ceiuc...ma lamureste si pe mine cineva...dk vine "problema"...il mai pot alapta in continuare pe bebe?sper k da
....
in alta ordine de idei,va doresc PASTE FERICIT si mai intru sa vad dk mi-a raspuns careva...va pup pe toate si pe toti....
Nikoleta 20 mamica de
Mario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!
http://b1.lilypie.com/mY71p2.png
Site BB http://mario-andrei.go.ro/
olishka spune:
mesaj de la Ayla
,,Am intrat in Austria.Imediat dupa ultima mea postare pe forum a inceput o ploaie puternica si scurta urmata de un curcubeu minunat.am facut poze.am plans..
Olga, mamica lui David iepurasul 
chatonel spune:
lool, niko :) sigur ca poti alapta chiar daca esti la perioada, dar nu cu orice fel de anticonceptionale... insa nu ai pomenit ca te pregatesti sa iei pastile, asa ca tre sa fie ok
vezi sa nu ramii gravi, in schimb... sau mario ti-a comandat surioara deja? 
saby, daca foame nu e, colicii pot sa dea plins cu durata lunga, ilinca lui pisigri tot asa face(a)... tin pumnii sa treaca, cred ca ti se rupe inima sa vezi pe BB cum se chinuie
. Mergi enentual si la un medic, da nu prea stiu pe cine poti gasi in simbata pastelui 

ayla ce plimbare frumoasa faceti voi 
si clau ce simpatic e ... de luana ce sa mai zic, ca toata lumea stie cit e de dulce ![]()

Filles du Sud cu
Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
Eseea spune:
| citat din mesajul lui Nikoleta20 buna seara,fetelor, intru rapid caci am un bebe cam plangacios azi,nu stiu ce are de e cam agitat...poate pt k si eu sunt... fetelor,Mario joi a facut 6 saptamani,iar mie astazi cred k mi-a revenit menstruatia... deocamdata am observat omica pata pe chilot....dar stiam k dk il alaptezi p bb,vine peste cateva luni...iar eu ii dau NUMAI san...si ceiuc...ma lamureste si pe mine cineva...dk vine "problema"...il mai pot alapta in continuare pe bebe?sper k da ....in alta ordine de idei,va doresc PASTE FERICIT si mai intru sa vad dk mi-a raspuns careva...va pup pe toate si pe toti.... Nikoleta 20 mamica de Mario Andrei A sosit minunea din viata noastra!!!![]() http://b1.lilypie.com/mY71p2.png Site BB http://mario-andrei.go.ro/ |
nu cred ca e menstruatia adevarata, poate asa numita mica menstruatie, o mica sangerare ce apare la unele femei si e confundata cu menstra. bineinteles ca poti alapta in continuare, ce legatura are una cu alta....
Mami de fetita
si de baietel
dyana27 spune:
ce fac fetele?????????

olishka felicitari mami

, sa-ti traiasca Davidut si sa fie cumintel ca al meu. acum scriu cu el pe piept, l-am luat ca-mi era si mie dor sa tin copilul in brate. azi a fost atat de cumintel ca am facut o gramada de treaba, curatel si am calcat la greu si bebelul meu n-a vrut in brate, asa ca acuma ma rasfat si eu putin. pai cum as puteasa-l las in patut toata ziua ???? ca el mititelul sta acolo , se uita in jur, gangureste, da din manute si uneori il iau eu ca mi se pare anormal sa stea singurel, si mai discutam si noi, pai nuuuuuuuu?????
mutunelul meu papa cam la 2h jumate-3, iar noaptea vrea la ora 2 si la 5-6, indiferent la cat se culca. adica l-am culcat si la 8 si n-a mai vrut sa pape decat la 2![]()
![]()
. cu colicii am rezolvat-o cu Infacol, dar nu am decat 3 flacoane

, sa vedem ce facem dupa aia. sigur ca mai are cate o crampa, se mai miortane, dar il linistesc repede. eu ii dau numai tzitzi, nici ceiut nu i-am dat pana acuma. il las sa ceara cand ii e fomica si-i dau; am si eu perioade cu laptic mai putin, si atunci ii dau si la cealalta tzitzi 2-3 minute

. de obicei papam doar o tzitzi la masa si suntem foooooooooarte multumiti, si eu si el. e adevarat ca ma mai deranjeaza dimineata tzitzi care s-a umplut prea rau, dar rezolva mutunelul repede problema![]()
![]()

.
fetelor il iubesc enorm, sunt fascinata de el, ma topesc cand vad ca deja ma cauta cu privirea, nici macar nu-mi gasesc cuvintele de recunostinta pentru Doamne Doamne ca mi-a dat o asemenea minune si m-a lasat sa traiesc sentimentele astea. o sa fiu vesnic recunoscatoare, pentru ca asta este fericirea suprema, sa-mi vad copilul si sotul fericiti, si sa am familia sanatoasa in jurul meu.
si pentru asta o sa ma rog in continuare, pentru ca sincer, nu-mi doresc decat sa fim sanatosi si sa-i am pe toti alaturi de mine muuuuult muuuuuu;t timp de acum inainte.
si asta este si urarea mea acum de sarbatori, sa pretuiti familia sa va bucurati de fiecare clipa alaturi de dei dragi, sa fiti recunoscatoare pentru fericirea enorma de a fi mame

, sotii, fiice.
si poate in clipele astea vad si recunosc sacrificiul facut de
Iisus pentru noi, mai puternic decat oricand si pot sa-mi deschid sufletul si sa sper ca o sa fiu mai buna.
va pup pe toate din toata inima, pentru ca si voi imi sunteti tot familie

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic
MADYN spune:
Eseea mie dupa prima nastere mi-a venit menstruatie adevarata dupa 5 saptamini, asa ca Nikoleta20 uite ca se mai poate si asa. Dar de alaptat poti sa alaptezi, problema ar fi ca daca nu mai vrei un bb repede-repede ar trebui sa incepi sa te protejezi
.
Fetelor miine implinesc 40 sapatamini si maria sa BB nu da niciun semn ca ar vrea afara. Asa ca in asteptare de semnale deschid un nou capitol:
Capitolul 116
Mady
39+
si Mihai - (1-aug-2006)