Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(115)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Neata!!!

Ma simt mai bine
Draga Millie nu am cum sa fac febra din cauza laptelui, caci nu-l am

Ayla drum bun si sa aveti grija de voi si in primul rand de bembelusi

Am fost la alaptat dar iarasi dormea bebe si nici n-am reusit sa-i bag titi in gura Banuiesc ca acasa o sa fie mai bine, caci o sa-i dau cand plange.

Pun poze cu iepurasul meu, care mi se pare foarte urecheat , ca orice iepuras....

Va

Olga 38+ David

Mergi la inceput

Am schimbat semnatura

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Astazi s-ar putea sa mergem acasa. Aflu la 10. Sunt optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

neata tufete!

oli, tinem pumnii sa iesiti azi!

io dorm pe mine!

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Trebuie sa mai primesc un acord la 12 de la dr. S-ar putea sa plecam pe la 4-5

Chatonel eu de casnd am nascut nu mai pot sa dorm deloc. Sunt f entuziasmata Dar cred ca o sa se adune si la mine oboseala in curand.

Ayla a plecat spre Europapark . Distractie maxima Va transmite sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

nu-mi vine sa cred, ayla a plecat???!! sint invidioasa!!!

noi ne tot gindim sa plecam sau nu in vacanta cu dragoana si nu indraznim, am citit ca ii stricam si bruma de program pe care o are si ca o debusolam complet daca o luam la zgiltiiala cu masina la mii de km...

oli, si mie mi-era greu sa dorm la clinica: noaptea nu ma lasa dragoana, ziua era forfoteala mare intre medici- gineco, pediatru- apoi infirmierele imi luau temperatura, apoi cele ce se ocupa de bebei veneau s-o cintareasca, apoi erau mesele si gustarile, femeia care facea curat etc... doaar cind pleca motanul pe culoare cu urlatoarea mai reuseam sa dorm... ea (dragoana) a fost tare rea cind am trecut de la colostru la lapte, imi refuza sinul si plingea de foame, saracuta nu ma mai recunostea: schimbasem consistenta si mirosul laptelui, sinii erau tari si plini, fata de ce stia ea, adik normali, ce sa mai ... a fost greu, nu stiu ce ma faceam daca eram singura...

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

.fetele testez conexiunea. Suntem pe drum, copiii sunt ok, clau isi tine bine ouale kinder in brate si il cearta pe tati ca merge prea repede. Luana inca doarme, asa o sa faca pe drum.. Vedem ce facem la kkut, ca nu putem opri pe autostrada. Va pup si mai incerc sa intru scurt, ca mi-e ca scriu si nu merge conexiunea sa trimit. Messengerul nu mi se conecteaza.
Va pupam!

God took the strength of a mountain,the majesty of a tree,the warmth of a summer sun,the calm of a quiet sea,the generous soul of nature,the comforting arm of night,the wisdom of the ages,the power of the eagle's flight,the joy of a morning in spring,the faith of a mustard seed,the patience of eternity,the depth of a family need.Then God combined these qualities,when there was nothing more to add,he knew His masterpiece was complete.And so,He gave him to me.

Mergi la inceput

pai ce sa faceti, ayla: opriti la benzinarie, nu? :) banuiesc ca sinteti in drum spre Pitesti?! Cind treci la Valcea sa pupi Oltul din partea mea, pls!! Si sa-mi spui daca padurile in jurul lui au inverzit??!!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Neata fetele!!!
Felicitari noilor mamici cu ghiocei. Noi raportam o zi si o noapte cu foarte multi colici si plans ore in sir. Intrebare eu m-am balonat si deranjat la stomac foarte tare in dimineata asta, credeti ca nu ar trebuii sa-i mai dau san la urmatoarea masa si sa-i dau formula? Ca la cat de rau i-a fost ieri si azi noapte imi e tare frica sa nu fie de la mine.
Pup !!!

Sabina mamica fericita de Maia Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Chatonel, noi in Arad stam, nu in Bucuresti, poate de asta ti s-a parut ca-i drumul lung.
Luana a papat o tura, si la somn, nu am prea tinut-o la ragait ca mi-e teama in masina s-o tin in brate. Acum dorm amandoi, ce bine. Clau s-a trezit la 5 de bucurie, e rupt.
Voi tot la cozonaci?

God took the strength of a mountain,the majesty of a tree,the warmth of a summer sun,the calm of a quiet sea,the generous soul of nature,the comforting arm of night,the wisdom of the ages,the power of the eagle's flight,the joy of a morning in spring,the faith of a mustard seed,the patience of eternity,the depth of a family need.Then God combined these qualities,when there was nothing more to add,he knew His masterpiece was complete.And so,He gave him to me.

Mergi la inceput