Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(115)
Raspunsuri - Pagina 16
olishka spune:
Neata!!!
Ma simt mai bine 
Draga Millie nu am cum sa fac febra din cauza laptelui, caci nu-l am ![]()
Ayla drum bun si sa aveti grija de voi si in primul rand de bembelusi
Am fost la alaptat dar iarasi dormea bebe si nici n-am reusit sa-i bag titi in gura
Banuiesc ca acasa o sa fie mai bine, caci o sa-i dau cand plange.
Pun poze cu iepurasul meu, care mi se pare foarte urecheat
, ca orice iepuras....
Va 
Olga
38+
David
olishka spune:
Astazi s-ar putea sa mergem acasa. Aflu la 10. Sunt optimista 
Olga, mamica lui David iepurasul 
chatonel spune:
neata tufete! ![]()
oli, tinem pumnii sa iesiti azi!
io dorm pe mine!
Filles du Sud cu
Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
olishka spune:
Trebuie sa mai primesc un acord la 12 de la dr. S-ar putea sa plecam pe la 4-5 
Chatonel eu de casnd am nascut nu mai pot sa dorm deloc. Sunt f entuziasmata
Dar cred ca o sa se adune si la mine oboseala in curand.
Ayla a plecat spre Europapark
. Distractie maxima
Va transmite sarbatori fericite!!!
Olga, mamica lui David iepurasul 
chatonel spune:
nu-mi vine sa cred, ayla a plecat???!! sint invidioasa!!! 

noi ne tot gindim sa plecam sau nu in vacanta cu dragoana si nu indraznim, am citit ca ii stricam si bruma de program pe care o are si ca o debusolam complet daca o luam la zgiltiiala cu masina la mii de km...
oli, si mie mi-era greu sa dorm la clinica: noaptea nu ma lasa dragoana, ziua era forfoteala mare intre medici- gineco, pediatru- apoi infirmierele imi luau temperatura, apoi cele ce se ocupa de bebei veneau s-o cintareasca, apoi erau mesele si gustarile, femeia care facea curat etc... doaar cind pleca motanul pe culoare cu urlatoarea mai reuseam sa dorm... ea (dragoana) a fost tare rea cind am trecut de la colostru la lapte, imi refuza sinul si plingea de foame, saracuta nu ma mai recunostea: schimbasem consistenta si mirosul laptelui, sinii erau tari si plini, fata de ce stia ea, adik normali, ce sa mai ... a fost greu, nu stiu ce ma faceam daca eram singura...
Filles du Sud cu
Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
Ayla21 spune:
.fetele testez conexiunea. Suntem pe drum, copiii sunt ok, clau isi tine bine ouale kinder in brate si il cearta pe tati ca merge prea repede. Luana inca doarme, asa o sa faca pe drum.. Vedem ce facem la kkut, ca nu putem opri pe autostrada. Va pup si mai incerc sa intru scurt, ca mi-e ca scriu si nu merge conexiunea sa trimit. Messengerul nu mi se conecteaza.
Va pupam!
God took the strength of a mountain,the majesty of a tree,the warmth of a summer sun,the calm of a quiet sea,the generous soul of nature,the comforting arm of night,the wisdom of the ages,the power of the eagle's flight,the joy of a morning in spring,the faith of a mustard seed,the patience of eternity,the depth of a family need.Then God combined these qualities,when there was nothing more to add,he knew His masterpiece was complete.And so,He gave him to me.
chatonel spune:
pai ce sa faceti, ayla: opriti la benzinarie, nu? :) banuiesc ca sinteti in drum spre Pitesti?! Cind treci la Valcea sa pupi Oltul din partea mea, pls!! Si sa-mi spui daca padurile in jurul lui au inverzit??!!
Filles du Sud cu
Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
saby spune:
Neata fetele!!!
Felicitari noilor mamici cu ghiocei. Noi raportam o zi si o noapte cu foarte multi colici si plans ore in sir. Intrebare eu m-am balonat si deranjat la stomac foarte tare in dimineata asta, credeti ca nu ar trebuii sa-i mai dau san la urmatoarea masa si sa-i dau formula? Ca la cat de rau i-a fost ieri si azi noapte imi e tare frica sa nu fie de la mine.
Pup
!!!
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea
Ayla21 spune:
Chatonel, noi in Arad stam, nu in Bucuresti, poate de asta ti s-a parut ca-i drumul lung.
Luana a papat o tura, si la somn, nu am prea tinut-o la ragait ca mi-e teama in masina s-o tin in brate. Acum dorm amandoi, ce bine. Clau s-a trezit la 5 de bucurie, e rupt.
Voi tot la cozonaci?
God took the strength of a mountain,the majesty of a tree,the warmth of a summer sun,the calm of a quiet sea,the generous soul of nature,the comforting arm of night,the wisdom of the ages,the power of the eagle's flight,the joy of a morning in spring,the faith of a mustard seed,the patience of eternity,the depth of a family need.Then God combined these qualities,when there was nothing more to add,he knew His masterpiece was complete.And so,He gave him to me.