Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(115)
Raspunsuri - Pagina 15
olishka spune:
Multumesc fetelor 
Wooow Ayla nu pot sa cred ca mergeti pana acolo. Am fost si eu cu bebe la Europapark, era in burtica, am si poza la album. E destul de departicel, dar merita. Dar tu vb serios
?
Foarte tare faza cu ouale si cu gaina
. Abia astept sa scoata si buburuza mea perle.
Am fost iarasi la alaptat. De data asta dormea si nici macar nu a deschis gurita
. Incercam mai tarziu. Mi-a zis ca nu-i da formula si ma cheama daca se trezeste 
Olga
38+
David
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Multumesc fetelor ![]() Wooow Ayla nu pot sa cred ca mergeti pana acolo. Am fost si eu cu bebe la Europapark, era in burtica, am si poza la album. E destul de departicel, dar merita. Dar tu vb serios Foarte tare faza cu ouale si cu gaina . Abia astept sa scoata si buburuza mea perle.Am fost iarasi la alaptat. De data asta dormea si nici macar nu a deschis gurita ![]() Olga 38+ David |
Repede, zi-mi mai multe!!! Te roooog!
Da, sigur ca vorbesc serios, de cateva zile tot negociem.
Vreau sa stiu unde ai stat? In hotelurile lor?
Cate zile v-au luat sa vizitati tot parcul. Aveti voie sa faceti poze?
Si cel mai important, am nevoie de rezervare?

God took the strength of a mountain,the majesty of a tree,the warmth of a summer sun,the calm of a quiet sea,the generous soul of nature,the comforting arm of night,the wisdom of the ages,the power of the eagle's flight,the joy of a morning in spring,the faith of a mustard seed,the patience of eternity,the depth of a family need.Then God combined these qualities,when there was nothing more to add,he knew His masterpiece was complete.And so,He gave him to me.
millie spune:
Olishka asa facea si Teea cand era ora de alaptat ,dormea de numa si din pacate ai dadeau formula daca ratam alaptarea
Monica si minunea vietii noastre Timeea Alexandra
Ayla21 spune:
Lysabet
tare dulce, asa zambet visez si eu sa primesc.![]()
Millie, multumesc!
Florinela, fiecare cu temerile ei, eu teama sa plec n-o am. Dar sa fiu cu ea.
Novus, iti scrisesem despre vaccin, eu am sunat-o pe dr noastra, la noi il putem comanda prin cabinetul medical (deci nu e vaccinul "de stat") dar e mai ieftin comandat de medici. Noi la Clau asa i-am facut toate vacinurile optionale.
Joanna, lasa ca-si revine si "dansa" si-o pui la treaba, pana atunci sa-ti revi si tu, parca ai avea energie pt lucruri de-astea.
Olishka, multumesc
m-ai lamurit. Astept MMS daca reusesti sa-i faci pozica pana plec. La orice ora poti trimite, e ok sa stii. Si pun direct pe pagina ta. E bine?
God took the strength of a mountain,the majesty of a tree,the warmth of a summer sun,the calm of a quiet sea,the generous soul of nature,the comforting arm of night,the wisdom of the ages,the power of the eagle's flight,the joy of a morning in spring,the faith of a mustard seed,the patience of eternity,the depth of a family need.Then God combined these qualities,when there was nothing more to add,he knew His masterpiece was complete.And so,He gave him to me.
olishka spune:
Ayla acum am vb cu sotul. Noi am stat in localitatea RUST. E la 5 max de Europapark. Sa-ti spun cum facem noi rezervarile: du-te pe booking.com si acolo au cele mai bune oferte pt cazare. Mereu sunt la jum de pret aproape. Noi de acolo ne facem rezervarile. Cauti localitatea Rust si vezi ce gasesti.
Sa cauti neaparat pe Booking. De ex noi am stat la Viena si ne-am cazat intr-o noapte la nimereala la un hotel. ne-a placut si am decis sa mai stam o noapte. Am facut rezervare din camera la acelasi hotel si a fost la jum de pret. Sa vezi ce fata facuse receptionerul cand a aflat ca noi facusem rezervare din camera
Au dealuri f bune cu cei de la booking.
O sa intru si eu si o sa incerc sa te ajut.
Acum ma duc sa caut o asistenta, caci am senzatia ca am febra. Traspir toata.
Olga
38+
David
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui olishka Acum ma duc sa caut o asistenta, caci am senzatia ca am febra. Traspir toata. Olga 38+ David |
Of, Doamne! Sa iti dea ceva, ca tot spuneai ca te simti inca ametita.
Sper sa iti revi!
Am sa caut, thanx!

millie spune:
Olishka vezi sa nu faci febra din cauza laptelui ca nu ti-ai golit sanii.Eu una asa am patit cand am fost in spital ,fiola de algocalmin scade febra
Monica si minunea vietii noastre Timeea Alexandra
Ayla21 spune:
Olishka, am cautat poza in album. Tu ai vazut subiectul asta referitor la pozica ta cu burtica si ratusca?
florinela79 spune:
Fetele care au achizitionat vaccinul de 2 luni Infanrix hexa...cat va costat?, eu am intrebat pediatra de ce e mai bun ca cel de stat ...si a zis ca e doar o singura intepatura si mai putine reactii adverse.
Apropo...noi nici la vaccinul de la iesire din spital nu s-a rosit sau sa se umfle si sa inflameze usor zona...cum ziceau ele nu s-a intamplat.
Gigelica si mie mi-a zis...ca a luat putin in greutatate (desi am 220 ml lapte la 3 ore din ambi sani)mi-a zis sa incep dupa ce-i dau biberonul cu lapte de la mine, cate 30 ml NAN 1 HA completare ca sa ia in greutate maresc zilnic putin cate putin doza....si sa citez "indoapal ca pe curcan, doar daca doarme il lasi in pace si cantarim in 2 sapt, pentru ca a luat doar 500gr fata de greutatea de la nastere".
Am fost la neonatologul lui de la spital...si a zis categoric nu lapte formula...daca tu ai suficient da-i de la tine si atat, caci copilul a luat bine in greutate fata de greutatea de la externare.
Am o prietena medic de familie, dar nu in Bucuresti....si nu-i deacord cu neonato., zice ca se ia in calcul greutatea de la nastere, ca ce a pierdut el tb sa recupereze si sa depaseasca, si mi-a zis sa-i dau completare formula, pentru ca pana la 3 luni copii iau asa mult pe luna in greutate, apoi din ce in ce mai putin si ce fac?
Eu maine il cantaresc...daca de marti nu a luat mai nimic...ii bag si lapte pref, oare daca-l amestec cu al meu e ok?
florinela79 spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Lysabet tare dulce, asa zambet visez si eu sa primesc.Millie, multumesc! ![]() Florinela, fiecare cu temerile ei, eu teama sa plec n-o am. Dar sa fiu cu ea. Novus, iti scrisesem despre vaccin, eu am sunat-o pe dr noastra, la noi il putem comanda prin cabinetul medical (deci nu e vaccinul "de stat") dar e mai ieftin comandat de medici. Noi la Clau asa i-am facut toate vacinurile optionale. Joanna, lasa ca-si revine si "dansa" si-o pui la treaba, pana atunci sa-ti revi si tu, parca ai avea energie pt lucruri de-astea. Olishka, multumesc m-ai lamurit. Astept MMS daca reusesti sa-i faci pozica pana plec. La orice ora poti trimite, e ok sa stii. Si pun direct pe pagina ta. E bine?God took the strength of a mountain,the majesty of a tree,the warmth of a summer sun,the calm of a quiet sea,the generous soul of nature,the comforting arm of night,the wisdom of the ages,the power of the eagle's flight,the joy of a morning in spring,the faith of a mustard seed,the patience of eternity,the depth of a family need.Then God combined these qualities,when there was nothing more to add,he knew His masterpiece was complete.And so,He gave him to me. |
Te felicit pentru curaj, eu imi fac o mie de temeri..de la Bucuresti la Videle sunt 50 km.
Dar tu in Germania...mama nene cata drum
...bine ca o poti pune la san si papa in voie, noi ne mulgem, sterilizam...bla bla, plus ca mi-e frica sa dau drumul la AC in masina sau sa deschid geamul cand mergem cu el....si scot limba de un cot de caldura si noi si el.....voi cum face-ti?