Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(115)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Saby eu am fost tot deranjata la stomac in perioada de lauzie. Depinde ce intelegi tu priN asta. Acum de 2 zile am avut si crampe, ieri am baut apa sa-mi curat un pic intestinele, sper sa nu ma ia pe drum ca de dimineata abia am papat niste piscoturi. Dar am alaptat-o exclusiv pe Luana. Nu cred ca are vreo legatura, eu nu cred. Colicii sunt din cauza imaturitatii sistemului digestiv, si unele alimente consumate de mama pot influenta gustul laptelui dar in alta legatura nu cred.

God took the strength of a mountain,the majesty of a tree,the warmth of a summer sun,the calm of a quiet sea,the generous soul of nature,the comforting arm of night,the wisdom of the ages,the power of the eagle's flight,the joy of a morning in spring,the faith of a mustard seed,the patience of eternity,the depth of a family need.Then God combined these qualities,when there was nothing more to add,he knew His masterpiece was complete.And so,He gave him to me.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna dimineata!Olishka, felicitari pentru nastere! Mi-ai luat-o inainte, eu notasem numarul tau sa anunti fetele cand plec la maternitate! Am vazut poze cu David, e o frumusete de bebelush!Ne dai datele pentru listuta?Ana-Maria 39+AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ayla, drum bun si o vacanta pe cinste!E bine ca o invatati pe Luana de mica in excursii, o sa devina pasionata de calatorii!Asteptam poze la intoarcere!Ana-Maria 39+AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Chatonel, noi in Arad stam, nu in Bucuresti, poate de asta ti s-a parut ca-i drumul lung.
Luana a papat o tura, si la somn, nu am prea tinut-o la ragait ca mi-e teama in masina s-o tin in brate. Acum dorm amandoi, ce bine. Clau s-a trezit la 5 de bucurie, e rupt.
Voi tot la cozonaci?

God took the strength of a mountain,the majesty of a tree,the warmth of a summer sun,the calm of a quiet sea,the generous soul of nature,the comforting arm of night,the wisdom of the ages,the power of the eagle's flight,the joy of a morning in spring,the faith of a mustard seed,the patience of eternity,the depth of a family need.Then God combined these qualities,when there was nothing more to add,he knew His masterpiece was complete.And so,He gave him to me.

asa e, monica am crezut ca sinteti la Buc. Pai ... de traversat ungaria si austria va ia 5-6 ore, nu? tot e ceva drum, dar nu se compara cu cele 8-10 ore din ro, pina la granita...

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Suntem doi soferi, ca nu as vrea sa-l las pe Alex sa se supraoboseasca, desi nu ma compar la condus cu el. In total tot sunt vreo 1200 km, ne-am mai oprit pe drum, ne-am facut planuri sa ajungem de maine dimineata, cu mici opriri. Ar fi fost super sa avem mai multe zile la dispozitie, sa ramanem pe drum peste noapte, dar il las pe Alex sa se odihneasca daca nu mai poate. La el e ceva normal condusul multi km, asta face mereu. Iar pana acum copiii se descurca excelent. Clau e obisnuit, iar pe Luana o invatam din mers.
Cam slaba miscare pe forum, acum pe drum mai stau si eu la pove, de maine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Saby eu am fost tot deranjata la stomac in perioada de lauzie. Depinde ce intelegi tu priN asta. Acum de 2 zile am avut si crampe, ieri am baut apa sa-mi curat un pic intestinele, sper sa nu ma ia pe drum ca de dimineata abia am papat niste piscoturi. Dar am alaptat-o exclusiv pe Luana. Nu cred ca are vreo legatura, eu nu cred. Colicii sunt din cauza imaturitatii sistemului digestiv, si unele alimente consumate de mama pot influenta gustul laptelui dar in alta legatura nu cred.

Multumesc mult, chiar nu stiam ce sa fac. Vroiam sa-i dau urmatoarea masa formula pana imi mai revin eu putin, dar totusi o sa-i dau san. Am baut ceai de menta si am luat un pliculet de smecta sper sa fie ok.
Drum bun !!! Aveti grija de voi.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Multumesc fetelor

Am fost iarasi la alaptat. De data asta dormea si nici macar nu a deschis gurita . Incercam mai tarziu. Mi-a zis ca nu-i da formula si ma cheama daca se trezeste

Olga 38+ David

Oli, vezi ca mint asistentele alea de ingheata apele zau am nascut de 2 ori acolo deci stiu ce vorbesc. BB ii sunt indopati cu formula, de aia dorm...si stai linistita ca nu te vor chema niciodata la alaptat, iti vor zice ca nu a plans..... Eu prima data am mai facut si greseala sa le dau bani numai sa ma cheme, si asa promiteau!! Dar bineinteles ca lui bb a mea nu ii era foame niciodata La a doua nastere m-am invatat minte si nu le-am mai dat nimic. Deci nu te vor chema! Abia acasa o sa treceti la alaptatul adevarat.

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Fetele care au achizitionat vaccinul de 2 luni Infanrix hexa...cat va costat?, eu am intrebat pediatra de ce e mai bun ca cel de stat ...si a zis ca e doar o singura intepatura si mai putine reactii adverse.

Apropo...noi nici la vaccinul de la iesire din spital nu s-a rosit sau sa se umfle si sa inflameze usor zona...cum ziceau ele nu s-a intamplat.

Gigelica si mie mi-a zis...ca a luat putin in greutatate (desi am 220 ml lapte la 3 ore din ambi sani)mi-a zis sa incep dupa ce-i dau biberonul cu lapte de la mine, cate 30 ml NAN 1 HA completare ca sa ia in greutate maresc zilnic putin cate putin doza....si sa citez "indoapal ca pe curcan, doar daca doarme il lasi in pace si cantarim in 2 sapt, pentru ca a luat doar 500gr fata de greutatea de la nastere".

Am fost la neonatologul lui de la spital...si a zis categoric nu lapte formula...daca tu ai suficient da-i de la tine si atat, caci copilul a luat bine in greutate fata de greutatea de la externare.

Am o prietena medic de familie, dar nu in Bucuresti....si nu-i deacord cu neonato., zice ca se ia in calcul greutatea de la nastere, ca ce a pierdut el tb sa recupereze si sa depaseasca, si mi-a zis sa-i dau completare formula, pentru ca pana la 3 luni copii iau asa mult pe luna in greutate, apoi din ce in ce mai putin si ce fac?

Eu maine il cantaresc...daca de marti nu a luat mai nimic...ii bag si lapte pref, oare daca-l amestec cu al meu e ok?

Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009)

Eu am facut chiar ieri un "inventar" al marilor farmacii, in cautare de cel mai bun pret pt Infanrix Hexa si.........cel mai bun pret il au la Helpnet- 258 RON. Ai grija sunt diferente f mari de preturi, de ex la Dona e cu peste 50 RON mai mult!!

am scris marit si colorat, poate mai foloseste cuiva!!

Edit : nu ca ar conta prea mult , dar eu sunt de acord cu neonatologul! II dau o pt asta.

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

multumesc Eseaa, am scapat de colindat farmacii.
Si eu zic ca neonato are dreptate, mai ales ca baiatul meu a avut 52 cm la nastere si acum are 56cm deci el a crescut si in lungime. Iar mie mi se pare din ce in ce mai greu de tinut pe brat....ma doare mana.
Oli, ai grija ca asa am patit eu la spital....de nu a mai pus copilul gura pe tzatza, si la Polizu ii aveam cu noi in rezerva, dar daca-i calma cu seringa cu lapte si glucoza...caput dormea dusss.
Si in ziusa de azui asteapta sa-i picuriin gura.
Fa scandal cere pompa, mulge-te (curand se vor umple sanii - grija mare)da-i la copil piept. Sunt Stan patitul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Fete care ati facut molifta, trebuie sa vb. cu popa inainte..eu la sfarsitul saptamni care urmeaza fac 40 zile...in sfarsit, vine la biserica special pentru mine...da oricum cu sarbatorile cred ca este acolo....???

Mergi la inceput