Fulguleti de nov-dec 2006 (213)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

nici n-ai idee cum se vede mesajul tau...
nici de te-as lasa sa te gandesti...
nici de te-as lasa sa-l recitesti...
se vede ca esti 'bine',se vede ca ai altfel de stare...ma bucur din suflet pt voi
pozeeeeeeeeee cu primarita sarbatorita si cu angajatii din primarie,vremmmmmmmmmmmmmm

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

imi inchipui cum se vede de la voi! ca asa ma si simt. in ciuda acelor minusuri pomenite, asa bine e sa fim noi cu noi, totul e sa avem un picutz de pauza la marc si atunci toate merg snur!! vai, asa bine ne-a mers zilele astea ca am uitat sa facem poze!! desi soatza a incarcat special acumulatorii pt aparat inca de vineri
la plecarea copiilor (luni) si-a amintit sa-l scoata! nu stiu daca io apar pe undeva, le-a facut lor poze pe strada cu bicicletele/tractoarele/atv-ul, nu stiu cu ce erau iesit toti, dar il pun sa descarce cele 3 poze si poate-poate
las' ca-ti zic io ca eram cea mai faina din sat in trening, cu papuci albastri cu bulinutze albe si tricou deeeeeci?!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

am intrat doar sa va salut .
am citit putin .... si va multumesc pentru gandurile voastre .
eu sunt iara in butoi : mama are din nou febra mare ... restul stiti voi .... simt ca imi pica cerul in cap !

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Sper ca ati avut sarbatori luminoase,cum au si fost dealtfel.
Vremea superba ne-a trimis la tara..unde a fost super super.Mai vrem.

Danita,
Imi pare rau..totusi..ce zic doctorii astia?mai schimba-i,nu poti?

Ktrinel,
La multi ani fericiti!De ce nu mai apari?

A-deju,
Bine ai revenit..am asavurat postarea ta.

Dandusa,
M-as uita la pozele voastre iar si iar...radiati..arati super..ce sa mai zic..raducu seamana leit cu crinuta,doar ca parca i-a pictat cineva okii si parul.

Donia,
Ce frumos cauta ei ouale sub canapea!La anul voi fura si eu obiceiul asta canadian.

kiki,
pe garga nu am putut-o vedea,dar replicile ei sunt delicioase!

Ruxandra,
capuse?--dar cum ai reusit sa le gasesti in par?bine ca le-ai scos!

Iulia,
Imi place poza in care sta pe "parcarea interzisa"..si cozonacelul.

Noi....microbul de la cuculetz nu a trecut nici dupa o spatamana de antibiotic oral si explozia de flori cu polenul din dotare, ne-a starnit rinita alergica care ne chinuie tare somnul.

O seara voioasa!

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

dandusa, eu eram cu cadita..... Si la noi era lac in camera... dar am luat de la cineva o folie mareeeee si o puneam de acopeream totul pe o raza de 2-3 metri in jurul caditei....

Laura, multumim. Stefy vad ca nu a reactionat ieri cand am plecat. I-am explicat de la inceput ca vom sta cateva zile impreuna, dupa care vom reveni la programul de serviciu si cresa....

lizzy, ma bucur ca a fost frumos si v-ati simtit bine... se simte asta din mesajul tau.

danita, imi pare rau ca mama ta iar nu e bine. La alt medic sa ceri alta parere, nu se poate? Multa sanatate mamei tale si tie multa putere sa treci peste asta.

Lavinia, multumim. Imi pare rau ca Mihaita nu e bine. Multa sanatate. O analiza inainte de administrarea antibioticului, o antibiobrama?

Pe Stefy am luat-o ieri de la cresa si am mers in parc unde m-a pus sa ma asez jos,pe iarba, ca sa stea pe mine ca in fotoliu.... Era asa de fericita.... dar ma termina vantul asta.

Poze din aprilie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

tuturor Georgeilor, Gorgetelor, Georgianelor...sa fiti santosi , iubiti, frumosi si fericiti!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

La multi ani tuturor celor ce-si sarbatoresc astazi onomastica!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
iulia stefy bine zici cu vantul asta, ne-a terminat. pe mine m-a luat din nou raceala, de la o ora stata ieri in parc ... cam dezbracata . dar zau ca nu imi vine sa mai scot hainele mai grosute, mai ales cand vad ca afara e soare.

fetili ... noi iar nu suntem ok. nu stiu daca se datoreaza zilelor petrecute impreuna ... dar tare urat mai face dani cand vine vorba sa plecam. azi dimineata iar s-a agata de picioarele mele, sa stau acsa, sa nu plec. mi-e atat de mila de el. in plus, ieri mi-a spus ca geta i-a dat peste manutze, ca el a lovit-o si ca ea i-a dat peste manutze.
apropo de asta ... nici nu v-am povestit. vineri, adica in vinerea mare, a venit dani de afara si mi-a spus f lar ca geta i-a dat peste manutze. eu, socata. la care geta imi spune ca da, asa este, i-a dat peste manutze, pentru ca aduna chistoacele de jos si le baga in gurita, ca i-a explicat de un milion de ori, dar el continua, se ascunde intr-un colt de parc si le aduna si le baga in gurita. eu, socata. nici nu stiu daca am reactionat bine, dar nu am certat-o pe geta, de fata cu dani. i-am spus lui dani cat e de rau si periculos sa bage in gurita de pe jos, mai ales chistoace de tigari si am spus, de fata cu geta, ca el e copil cuminte si ca daca o asculta pe geta ea nu ii mai da peste manutze. ei i-am spus ca nu sunt de acord cu lovitul, ca ar trebui sa ii explice si apoi sa se joace cu el, ca daca te joci cu el uita si de mama chistoacelor. bineinteles, ea a dat-o cu a ei, ca i-a explicat, dar ca dani nu a ascultat, ca il mai lasa sa se joace singur si atunci el face pozna.
so, ieri cand mi-a spus dani ca l-a lovit ... am innebunit. am vb cu ea, si sustine sus si tare ca nu l-a lovit, doar atunci vineri cand mi-a spus si ea ca l-a lovit ... chipurile, uite ce sincera e ea (dar dani mi-a spus de lovitura de vineri, nu geta ... asa ca piticul e gata instalat). acum ... nu stiu ce sa zic. ca dani mai exagereaza si el, dar, totusi, imi vine sa il cred. sunt tare indoita. ei, discutiile astea, adunate cu despartirile dureroase de dimineatza ... ma duc cu gandul la anul trecut cand bona isi luase lumea-n cap ... culmea, tot in aprilie. o fi vreo chestie ciclica?
in afara de asta suntem ok, dani papa bine, doarme rau. dar asta a devenit regula de aur pentru noi ... mai am un pic si voi arata ca o sperietoare, ma rog ... oricum nu mai am mult.

danita multa sanatate mamei tale.
lavinia offf, dar chiar ... o antibiograma? macar sa ii dai un antibiotic la care sigur cedeaza. multa sanatate.
cam atat de pe meleagurile batute de vant din iasi. va pupicesc cu mare drag.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Ruxandra,
noroc pe tine cu cadita.noi folosim cada mare de la 4 luni.n-am avut incotro.la baita Crinuta facea lacaraie,Raducu facea lacaraie.pe langa podea eram si eu uda si patul si tot.asa merg cu amandoi in cada...udam baia,ma ud si eu...da' ne distram.in sufragerie ma enervam cand vedeam tabloul ud

Bre, noi cadita de bb o punem in cada, nu in camera.. asa poa sa faca lacaraie linistit in jur . Nu, n-am mai sapat cu capusele.. o sa intreb si oameni mai luminati. Cum mai e Crinuta cu burtica? V-au venit rezultatele?

Danita, .

Lavinia.. dar acel microb ii cauzeaza probleme? Adica acum il mai deranjeaza?

Laura.. off. Bine ca eu plec cand ei inca dorm. E aceeasi dadaca, ca atunci cu problema veche?

de Sfantul Gheorghe

.. frumos si puernic nume, de barbat adevarat, Gheorghe .. mi-ar placea sa-mi cheme asa un flacau.. numa ca nu suport diminutivele folosite engros.. Gigi, Gicu, lalala

de M (7) si G (2)

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Dandusa, daca apuci sa te odihnesti macar cinci minute uitandu-te la poze, promit ca ii fotografiez mai des :). Cu o conditie (ca nu merge asa usor :) ), sa pui si tu poze cu carlionti si ochisori albastri.

Donia, motorizati de la tata (mama de fapt, ca-s mai mare :) ) pan' la fiu. Numai ca nu toate "motoarele" sunt de calitate. Ne-am cam pacalit cu biciclete cumparate pe net, asa incat acum cautam timp sa ajungem in Militari, la magazinul de care povestea ruxandra. Mai ales ca si Stef vrea bicicleta.

Danutz, si n-a jumulit Rares matzele? Imi povestea prietena mea ca finuta noastra s-a apucat sa le faca masaj pisicilor de la tara :). Si de incantare le-a alergat prin toata curtea si nici de mancat n-a mai avut timp. :)

Lacramioara, ce mi-a placut cum recita din "Capra cu trei iezi"!
Si i-a adus iepurasul o papusa curata? :)

Kiki, Garga a ta e mortala ca de obicei! Maxima!

Lizzy, ati petrecut minunat! Asa sa va mearga mereu, numai cu bucurii si multa sanatate!

Laura, asa-mi face si mie Victor dimineata: "mami nu peaca a sevici" :(. Numai ca e incantat ca sunt fetele acasa (merg la gradinita abia de lunea viitoare), plus ca-l rasfata bunica... si asa reusesc sa ies pe usa fara lacrimi.
Nu ca-i frumos cu trei copii? "s-au mai certat, s-au mai impacat, important e ca s-au dragalit si iubit si pupat mult si s-au jucat impreuna si ca certurile nu s-au lasat cu urme" :)
Cat despre somn, poti sa-ti zic te inteleg. Sunt daramata. Victor se trezeste aproape in fiecare noapte tipand; ii trece repede cu o mangaiere sau putina apa... dar ma ridic din pat, ma duc la ei in camera... Cand nu striga el, ii e sete Ioanei sau Maria e panicata ca nu poate adormi. Bine, n-ar fi o problema pentru mine, caci o noapte intreaga n-am mai dormit de vreo sapte ani. Insa toate astea combinate si cu ceva probleme medicale (nu grave din fericire), m-au facut sa fiu zombie.

Danita, multa sanatate mamei tale!

Lavinia, multa sanatate lui Mihaita! Dar tratament local nu i s-a prescris? N-ar fi oare mai eficient?

Manu, chiar fara concediu deloc? Nici macar cate un weekend prelungit? Of! Ce mai face Luchita?

De cand cu "vanatoarea" de oua, cum ma vede Victor ca ud florile, imi cere "cocolata". Noroc ca merge pacalit cu stafide :). Si a invatat o smecherie. Cand vrea in brate, se posteaza in fata mea si incepe "miau, miiauu". Cum sa-i rezist? :)

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

martia asta au fost 2 saptamani de cand i/au aparut la Nicu primele bube de varicela...drept urmare aseara au aparut la Alessia: o bubita mica pe burtica, vreo 2 pe spate, una pe picior, si azi dim avea 1 pe pleoapa ...ieri a urlat cateva ore fara motiv, in ciuda pupaturilor si dragalelilor mele...nu stiam ce are pana cand am vazut bubitele...apropo sunt micute, ca niste besicute...la Nicu erau mai mari...Am sunat doctorita...zice sigur varicela...2 saptamani nu baie, nu afara......mi se pare horror...foarte mult, mai ales ca de cand ne/am mutat stam numai afara, intram doar cat dormim la pranz....

A mai avut vreun fulgulet??? Trebuie musai 2 saptamani??? Bubitele sunt f mici, si deocamdata putine, fata de cum au fost la Nicu...e posibil sa fie o forma mai usoara, avand in vedere varsta ei???? Multumesc si va pup!

Mergi la inceput