Fulguleti de nov-dec 2006 (213)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Garga alergand pe un motor din ala de plastic injurul unei fantani tipa: "mami, uite-te la mine. mami, sunt maxima! Sunt maxima"

Plecand de la bunica, toropita dupa o zi in curte cu peste 25 de grade, tati o aseaza in scaunul de masina si ea zice "sunt terminata, dar terminata-ntelegi?"

mami, pune-mi apa in canita, te rog!
io pun apa ii cer capacul, insist...ea raspunde
Da' mai da-l incolo de capac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Ieri am fost in Copou. S-a dat pe tobogan, in trenulet.... in leagan.... Cand am ajuns acasa... era ... Aseara am pe jos pana in Nicolina la fina noastra. S-au jucat amandoua iar la intoarcere... in parc in Nicolina ne-am intalnit cu o colega care isi plimba catelul... Doamne ce i-a facut Stefy.... Incerc sa pun si poze din ultimele zile.

dandusa.... baie faceam in cadita..... Piticul...urias..mama lui.

Dbunny, am incercat.... cam tot ce se putea... cel mai usor imi e sa spun ce n-am incercat. Miere iau de la cineva care e apicultor.... nu din oras, ca e asa cum ai spus si tu.... Cu piticul... eu am fost cu ea la spitalul de copii si de cate ori am folosit baia, am si agatat de acolo cate o ciupercuta.... si de aia am piticul asa de mare....

Dia, super domnisoara....

Ruxandra, si fina mea a agatat una, dar fara complicatii....

acs, multumim. Insa dupa 4-5 zile nici un rezultat.... de azi marim doza.... Ce frumosi sunt bursucii....

Kiki, si Stefy face la fel de la muscaturi de insecte. Noi folosim antialergic.... ca altfel nici ea nu doarme de la mancarime.
E o scumpa Garga....ce replici...

Poze din aprilie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Discutie cu Stefy sambata dimineata
Stefy, zic eu... ce vrei sa-ti aduca iepurasul?
Un papusa si adidasi, dal daca da tati bani sa se duca ie****sul la gamazin....
Eu am ramas.... ca la dentist. Dupa care o intreb de ce vrea o papusa, ca mai are atatea....
Raspunsul ei a fost "Veau una culata, una noua...."
Mai zi ceva......

Poze din aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Of scumpelor, voi mi-ati tot urat pe-aici si eu nu dau chiar nimic?! Vai rusine sa-mi fie!

Deci, ia poftiti cu intarziere! Luati si va bucurati!!! Avem de toate, si azi putem sarbatori

Avuram neshte zile cam aglomerate, motiv de ne-intrat pe net...printre altele am reorganizat acvariul (si mi-a luat fro 5 ore sa-l fac cap-coada cum am vrut...) apoi pregateli de Paste, duminica in familia proprie si personala + parintii mei, asa bine, asa liniste, asa pace si asa implinire sa stam acasa si sa ne bucuram unii de altii! Iar luni, de ziua mea, am petrecut juma de zi la socrii, ca doar era a 2-a zi de Paste si sunt si ei de-ai nostri ;) si tare bine a fost si acolo... ne-am rasfatat cu bunataturi facute de soacra, copiii s-au jucat cu puii de gaina mici-mici si pufosi, au vazut cum isi fac randunelele cuib in grajd (!!), am... mangaiat porcii (pfuuu), au cules toate floricelele din gradina soacrei ca deh, era ziua mea... a ramas biata femeie cu tulpinile goale
Iar luni dupa somnul de amiaza am avut 2 familii prietene in vizita, cu copiii din dotare, numai baieti (!) si ne-am distrat pana seara cand s-a lasat intunericul. Nebunie cat s-au alergat, jucat, ciondanit si impacat... ufff grea sarcina cand sunt numai baieti... greu de impartit si asteptat randul... dar ne-am descurcat onorabil si... fara urme vizibile
Prin urmare si-asa deci, am petrecut asa frumos si simplu zilele astea, incat mai mare bucurie nici ca puteam avea. Si, jur, am ignorat complet mucii si tusea lui ianis, am ignorat cu desavarsire tusea si amigdalele lui marc si, mai ales, am uitat de nevralgia mea intercostala (bey si ce durea la fiecare efort...) si de faptul ca vorbesc pe nas ca e infundat. Zau ca nimic din toate astea nu a contat! Si asa bine a fost!!!

Ma duc sa citesc si sa privesc din urma ca vazui pe fuga neshte link-uri de poz(n)e (fiind prima zi de birou dupa mini-vancanta sper ca apuc...)

o zi bestiala tuturor!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Ruxandra,
noroc pe tine cu cadita.noi folosim cada mare de la 4 luni.n-am avut incotro.la baita Crinuta facea lacaraie,Raducu facea lacaraie.pe langa podea eram si eu uda si patul si tot.asa merg cu amandoi in cada...udam baia,ma ud si eu...da' ne distram.in sufragerie ma enervam cand vedeam tabloul ud
nici eu nu stiu cum arata o capusasi chiar asa...ai aflat raspuns la intrebarea ta?s-au inmultit capusele in timpurile noastre,asta sa fie motivul?
Kiki,
vreau si eu poze cu voi,mi-au scapatscumpa foc vorbareata garga.din toate cate ai pus pana acum
,eu nu pot s-o uit pe aia cu "spa...spania"am ras si rad de cate ori imi aduc aminte
Dia,
mor de dragul vostru...,santeti atat de frumosiii.perfecti dupa parerea meade cate ori te admir in poze,ma gandesc sa ma tund
Acssssss,
de cate ori pui poze cu voi,incerc sa-mi creez confortul necesar pt a le savura.las copil mare cu 'treaba',las copil mic in grija si cer si eu 5 minute de la stapaniresi asa ma unge la suflet cand vad ca-s vreo 30-50 de poze...ca depasesc si eu timpul acordatbai nene,m-ati inebunit...santeti atat de frumosiii,de completiii si de fericitiii.mooor de dragul vostruuu,efectiv mooor.
felicitari pt bicla.cochetam de cecva timp cu ideea de bicla,dar ne-am linistit cumparand o triclan-ar da din pedale nici s-o pici,'nu vleau eu,nah'.asa ca o lasam sa invete pe asta si apoi luam si noi una de fetite mari

aveam o tema de dat,da' nu-mi aduc aminte nici urma de ea.nimic.sper sa ma recuperez intr-o zi.incerc sa-mi concentrez neronii ramasi,poate reusesc sa-mi amintesc

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui lizzy

Of scumpelor, voi mi-ati tot urat pe-aici si eu nu dau chiar nimic?! Vai rusine sa-mi fie!

Deci, ia poftiti cu intarziere! Luati si va bucurati!!! Avem de toate, si azi putem sarbatori

Avuram neshte zile cam aglomerate, motiv de ne-intrat pe net...printre altele am reorganizat acvariul (si mi-a luat fro 5 ore sa-l fac cap-coada cum am vrut...) apoi pregateli de Paste, duminica in familia proprie si personala + parintii mei, asa bine, asa liniste, asa pace si asa implinire sa stam acasa si sa ne bucuram unii de altii! Iar luni, de ziua mea, am petrecut juma de zi la socrii, ca doar era a 2-a zi de Paste si sunt si ei de-ai nostri ;) si tare bine a fost si acolo... ne-am rasfatat cu bunataturi facute de soacra, copiii s-au jucat cu puii de gaina mici-mici si pufosi, au vazut cum isi fac randunelele cuib in grajd (!!), am... mangaiat porcii (pfuuu), au cules toate floricelele din gradina soacrei ca deh, era ziua mea... a ramas biata femeie cu tulpinile goale
Iar luni dupa somnul de amiaza am avut 2 familii prietene in vizita, cu copiii din dotare, numai baieti (!) si ne-am distrat pana seara cand s-a lasat intunericul. Nebunie cat s-au alergat, jucat, ciondanit si impacat... ufff grea sarcina cand sunt numai baieti... greu de impartit si asteptat randul... dar ne-am descurcat onorabil si... fara urme vizibile
Prin urmare si-asa deci, am petrecut asa frumos si simplu zilele astea, incat mai mare bucurie nici ca puteam avea. Si, jur, am ignorat complet mucii si tusea lui ianis, am ignorat cu desavarsire tusea si amigdalele lui marc si, mai ales, am uitat de nevralgia mea intercostala (bey si ce durea la fiecare efort...) si de faptul ca vorbesc pe nas ca e infundat. Zau ca nimic din toate astea nu a contat! Si asa bine a fost!!!

Ma duc sa citesc si sa privesc din urma ca vazui pe fuga neshte link-uri de poz(n)e (fiind prima zi de birou dupa mini-vancanta sper ca apuc...)

o zi bestiala tuturor!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

nici n-ai idee cum se vede mesajul tau...
nici de te-as lasa sa te gandesti...
nici de te-as lasa sa-l recitesti...
se vede ca esti 'bine',se vede ca ai altfel de stare...ma bucur din suflet pt voi
pozeeeeeeeeee cu primarita sarbatorita si cu angajatii din primarie,vremmmmmmmmmmmmmm

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Hristos a inviat!

am ajuns si noi acasa, ieri dupa amiaza. tare bine a mai fost in deplasare, liniste, cu ai mei, cu totii, cu copiii ... am simtit cu adevarat ca a fost sarbatoare.
cu cei trei copii a fost ok, s-au mai certat, s-au mai impacat, important e ca s-au dragalit si iubit si pupat mult si s-au jucat impreuna si ca certurile nu s-au lasat cu urme. promit ca voi incerca s apun si poze, pentru cine e curios si doritor sa ne vada.
am reusit si eu azi dimineata sa citesc un pic din urma, m-am bucurat tare sa vad mesaje de la a deju si de la dia, pe care nu le mai vazusem de mult tare pe forum. m-am relaxat cu poze, MINUNATE, cu copii frumosi si fericiti.
dani e bine, nu vroia deloc sa plece de la bubu si de la bica, nu vroia la el acasa, el vroia sa mai stea. dar pana la urma l-am convins. dar azi dimineata cand a trebuit sa plecam la munca ... , sa nu plecam, ca nu ne trebuie bani, ca nu mai vrea jucarii, nu mai vrea mancare, vrea sa stam acasa. pana la urma a inteles ... e tare greu dupa ce stam mai mult cu el.
birou imi e plic de hartii si acte ce asteapta sa fie descalcite, asa ca va pup si va imbratisez pe toate.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Poze de zilele astea... cu Stefy ..

Poze din aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

Poze de zilele astea... cu Stefy ..

Poze din aprilie 2009

superba!

mai puneti poze, ca asta e relaxarea mea in pauze

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui kikineata

Garga alergand pe un motor din ala de plastic injurul unei fantani tipa: "mami, uite-te la mine. mami, sunt maxima! Sunt maxima"

Plecand de la bunica, toropita dupa o zi in curte cu peste 25 de grade, tati o aseaza in scaunul de masina si ea zice "sunt terminata, dar terminata-ntelegi?"

mami, pune-mi apa in canita, te rog!
io pun apa ii cer capacul, insist...ea raspunde
Da' mai da-l incolo de capac!

sper din suflet ca salvezi undeva postarile astea, separat, sa nu te vad peste 1 an cum le cauti in urma, da?!

Mergi la inceput