Fulguleti de nov-dec 2006 (213)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Flore, am avut toti trei bursucii cu varicela luna trecuta. Au facut forme usoare, cu bubite mai mult pe spate, fara febra. Eu i-am mai lasat in curte, caci innebunisera numai in casa (o luna a durat pana au terminat cu totii). Ideea e ca in perioada asta au sistemul imunitar slabit si se pot imbolnavi foarte usor. Trebuie evitat contactul cu cei din afara casei (atat pentru ca boala este extrem de contagioasa, cat si pentru a nu face vreo complicatie "bolnavii"). Iar cu spalatul, le-am mai facut cate un dus, cu grija sa nu zgarii bubitele si sa se rupa.
Multa sanatate Alessiei!
Aaa... si am folosit alcool mentolat impotriva mancarimilor si cateva seri la rand (parca cinci), le-am dat zyrthec (lui Victor cate 5 picaturi).

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

offf ... flore, imi pare rau,. partea buna e ca scapati. iti zic din ce stiu eu ... am avut la 18 ani, asa ca tin minte. eu am stat 2 sapt in casa, din motivul care spunea si manuela, sistem imunitar f slabit. plus ca eram contagioasa, stateam la bloc ... unde sa ma duc? stiu, din batrani, ca nu e bine sa iasa afara, adica sa stea la caldura pentru a fi siguri ca ies toate bubutele ... sa nu dea nastere la cmplicatii. asta nu stiu cat o fi de adevarat. cu baia stiu ca nu e bine sa le faci, pentru ca se uda bubitele si cad inainte de a fi vindecate si raman semne. eu tin minte ca nu am facut ... nu stiu cum ma suportau ai mei. pasta de apa mentolata la greu, pentru ca nu mai simt mancarimea asa acuta si in plus usuca, asta e toata smecheria sa se usuce si sa cada singure.
imi pare tare rau, multa sanatate printeselor.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui flore26
doctorita...zice sigur varicela...2 saptamani nu baie, nu afara......mi se pare horror...foarte mult, mai ales ca de cand ne/am mutat stam numai afara, intram doar cat dormim la pranz

Atata vreme cat ele se simt ok, fara febra mare, etc. nu vad de ce nu le-ai scoate afara, in curte adica. Asa nici nu contaminati pe nimeni, nu mai culegeti alte alea si nici nu inebuniti numai in casa. Mai ales ca acum e si vremea calda si frumoasa. M a facut varicela in mai si cu singuranta a iesit afara.

de M (7) si G (2)

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

multumesc pt raspunsuri! febra nu are ...doar agitata, si spre supararea mea nu o suporta p emma...asta de cand cu bubitele, adica de ieri...mai intru...va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani tuturor celor ce-si sarbatoresc astazi ziua numelui!

Laura, nu poti sa o mai inregistrezi iar? Poate reusesti sa mai afli ceva si sa scapi de pitic. E adevarat ca si Stefy mai inventeaza, dar cand stii ca ea are antecedente si ca el nu vrea sa plecati.....piticul e urias. Multa bafta si un lui Dani sa se linisteasca.

acs, multumim pentru aprecieri.... dar ai auzit ce aduce capra? : lapte, carne, branza, oua.... de aia o tot puneam sa repete... Cum sa nu-i aduca papusa iepurasul.... pai era vai de el daca nu-i aducea.... I-a adus exact ce a cerut....si ea a fost foarte incantata.... Un dulce lui "miau...", e imposibil sa-i rezisti... Iar tie, multa sanatate.

Flore, Stefy a bifat varicela la 9 luni. Pediatra mi-a zis sa n-o scot afara daca e vant, in rest pot sa o scot, ca nu ei ii fac rau ci o dau mai departe, dar daca o plimb pe undeva pe unde nu sunt copii e ok. Cu spalatul ... pe perioada eruptiei n-am spalat-o, dar pe urma... am mai spalat-o cu dusul si doar tamponata cu prosopul, ca sa nu se sparga bubutele. Cel mai eficient s-au uscat cu violet de gentiana. Pateaza, dar daca folosesti lenjerie alba iese foarte usor cu "clor". Stefy a avut si in par si la fundulet si la pasa... si... mi-e mai usor sa spun ca a avut peste tot. Si pe pleoape.... si a ramas si cu un semn in frunte.... Dupa varicela, o luna am luat tratament pentru imunitate, pentru ca boala asta face ravagii cu sistemul de imunitate si am evitat contactul cu persoane necunoscute ce puteau fi purtatori de.... diverse. A... si pentru mancarime am folosit Calamine... si chiar a dat rezultate. Am mai citit la fetele de la Iasi ca le-a preparat pasta de apa cu anestezina, la farmacie.
Iti trimit PM cu ID mess. Daca vrei mai multe detalii scrie-mi pe mess.

Poze din aprilie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

acum vad ca incepe sa faca febra...dar deocamdata e ok...

si vestea buna...Emma merge de/a busilea!!! Am fetita mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui flore26

acum vad ca incepe sa faca febra...dar deocamdata e ok...
si vestea buna...Emma merge de/a busilea!!! Am fetita mare!

Flore, cu Emma Gabriela( 29.10.2008) si Alessia Liane (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)

mah,sigur n-o umfli?daca nu faci film,nu creddumnezeuleeee ce te asteapta...,vai de tine o sa fie...
n-am inteles,are si Emma bubite deja?va tin pumnii sa iesiti cu bine din asta

..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Lavinia,
off ce mai trageti si voi.imi pare rau.mai zi de voi,ce-ati mai facut.acum esti la casa ta,nu te baraie nimeni si tot rar intriihai fa si tu un efort,o poza,o maslina ceva...

Ruxandra,
nu i-am facut nici o analiza.l-am vazut,deci exista!facem copro intr-o luna.dr din mine a decis.

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Danita,
sanatate multa mamei tale
.................................

intrebare intrebatoare.ce efecte negative,pe termen lung/scurt are faptul ca,Crinuta merge mai mult desculta pe gresie?ma seaca mama/soacra cu teoria..."n-o mai lasa desculta..." pai n-o las eu,se descalta ea.orice i-as pune,le da jos.nu vrea ea si nu vrea ea.eu n-o stresez ca nu mi se pare stresant sa mearga pe gresie cateva minute...,da' ma streseaza femeile astea doua
deci ,stres stres si iar stres...vreau sa-l elimin

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

intrebare intrebatoare.ce efecte negative,pe termen lung/scurt are faptul ca,Crinuta merge mai mult desculta pe gresie?ma seaca mama/soacra cu teoria..."n-o mai lasa desculta..." pai n-o las eu,se descalta ea.orice i-as pune,le da jos.nu vrea ea si nu vrea ea.eu n-o stresez ca nu mi se pare stresant sa mearga pe gresie cateva minute...

Eu, chiar si in august, daca umblu mai mult de 5 minute desculta pe gresie...ma cam inteapa a 2-a zi la ovariene sa fie coincidenta? sa aibe legatura?

Si Dani se descalta la greu...de-mi vine sa-i lipesc sireturile

Sanatate multa la puiuti

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput