Fulguleti de nov-dec 2006 (213)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

.. si noi am petrecut fain, la iarba verde.. o nebunie..o gramada de copii.. numarai vreo 7 .. era un iures continuu, nici unul nu dormi de amiaza, picara lati in masina. Dupa care seara ne cautam de capuse .. numa eu si M cu sange dulce.

.. aflai ca exista subiect cu capuse la parintii intreaba/raspund.. o prietena de-a noastra a ajuns ieri la Colentina cu muscatura de capusa de acu cateva saptamani.. tratament antibiotic+antiinflamatoare. Noi tre sa ne urmarim in urmatoarele saptamani.. simptomele ar fi ganglioni umflati, diaree, varsaturi, cefalee. Ce nu pricep.. am copilarit si la tara, am haladuit prin paduri la greu.. m-am jucat mereu langa gaini, si rate, si porci.. am smotocit toti cainii.. Ai mei copii la fel .. ma rog, mai putin partea cu tara.. deocamdata. Si nu tin minte ca sa fi fost vreo problema majora cu capusele.. Acu pe capusa cea veche ea a cules-o din parc.. in buric de Bucuresti. Cum asa? [omulet nedumerit]

edit: citit o leaca.. cica 1 din 8 capuse ar fi infecatata. Inca nu m-am lamurit daca inainte nu exista boala sau inca nu fusese diagnosticata.

www.desprecopii.com/info.asp?id=1306" target="_blank">boala Lyme in RO

Capusele care ne-atacara nu erau din acelea mari (cum stiam eu ca sunt ), ci probabil niste puiuti.. mici, mici. O leaca mai mare decat un purice.. lui M i-am gasit una la subbrat si una in par. Le-a ametit cu spirt si le-a tras cu penseta.. parca inca n-apucasera sa se bage bine.

Dia, dulce foc Alba ca zapada.. si ochelarista.. si pletoasaaa!!!

Danduso.. si pe G il spalam majoritar in cada mica de bb (de aia romaneasca neaosa)... din motive de lene.

Teodora de Anateo!

Da Kikineato.. unii e inebuniti dupa magnolii. Eu am gusturi mai nesofisticate.. o floare de liliac, un brat de lalele...

.. apropo de lalele.. cele din B sunt superbe acum.. galbene, si mov, si roz.. Pe cele rosii le am acasa.. trimis barbat la piata sa nu carecumva sa-mi vina fara ele..

de M (7) si G (2)

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Ah Ruxandrooooo! bine ca vii de dimineata si pui sare pe rana.
De cand am citit subiectul cu cc capusele (acu vreun an) am o obsesie. Mi-e frica. Garga atrage tot ce e purice, tantar de oriunde merge. Acu o sapt. avea vreo 20 de piscaturi, io le atrageam inainte nonstop, tot sange dulce. Am avut doar vreo 5-6 si io. Furam in weekend la bunica Mimi la curte si iar a agatzat ceva. Iar alte 10 semne, io vreo cateva de samanta. Problema e ca Garga face bubitele ca o alergie asa, se inflameaza stiu din anii trecuti. Se cam trez noaptea de la ele uneori si zice mami scarpina-ma, pupa ma, ma pisca puricelul/tantarul....dupa caz. Saracul nepotul meu are alergie asa mare ca facea puroi cand era mic :(. Am schimbat 3-4 lenjerii intr-o sapt, haine nu mai zic :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Uitai...m-a luat valul...si io zambile, liliac:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Adevarat a-nviat!

Cu scuze pentru intarziere:

Ktrinel
Luciaro
Lizzy
Teodora de Anateo
Multa sanatate si bucurii din plin!

Ruxandra, si eu la fel ca tine: lalele, liliac, zambile (bine, nu pun si freziile - preferatele :) ). Drept urmare sambata le-am spus baietilor sa ne aduca flori de la piata; cica "nu-ti aduc, ca mi le-ai cerut", dar pana la urma au venit cu lalele :).
Dar poze cu gramada de copii nu pui?

Dia, frumoasa foc Oana! A studiat manichiura iepurasului? :) Crema, gimnastica... se ingrijeste nu gluma :). Super!
Alba ca zapada!

Lacramioara, tin pumnii sa mearga bine tratamentul si sa nu fie nevoie de nicio interventie chirurgicala!

Kiki, ruxandra, nu m-am stresat niciodata cu gandacii de orice tip or fi fost. Ba chiar ii iau in mana si incerc sa-i conving pe bursuci sa testeze si ei (nu gustul :), doar textura). Habar n-am care-s capusele, dar o sa casc ochii.

Si-acum despre familia de bursuci: Am sarbatorit pe acasa (la noi si la socrii) si mi s-a acrit de-atata mancare (dulciurile nu se pun la socoteala :) ). Noroc cu motorizarile. Asa am mai alergat dupa bursuci si nu s-a depus chiar tot (dar un kg in plus tot am).
Ma laud cu voinicul: Victor merge pe bicicleta :). Am si dovada :).
De fapt ma laud cu toti trei bursucii de sarbatoare, ca-s frumosi, destepti si simpatici :).

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Uita-ma si pe mine, vesela si energica dupa 3 zile libere.... mai vin inca 3, sper de 1 mai si apoi nema vacanta pana in iarna..
Restante majore: LA MULTI ANI, Ktrinel, Luciaro si Lizzy
multa, multa fericire...
Vazut in goana pe Alba ca Zapada si pe biciclistul sef.. toata admiratia mea....
Citit despre capuse... mi-e groaza de ele ca nici nu stiu cum arata.. dar o colega este pe tratament de saptamana trecuta fiind muscata la locul muncii ... a vomat, s-a imflamat, nu mai stia cine e prim-ministru ; acum asteapta rezultatatul sa vada daca a luat bacteria sau nu..
Va las ca iarasi ma striga seful...

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

Si nu tin minte ca sa fi fost vreo problema majora cu capusele..

Ei na, s-au emancipat si capusele...

Gluma-i gluma, tata meu e vanator, l-a muscat o capusa, sub brat, s-a infectat rau, a ajuns la medic, s-a facut buba urata ca un furuncul infect.

Kiki eu pt muscaturi(Dani reactioneaza urat si la purec si la tantari) dau sirop Aerius, seara 2,5ml. Efect garantat, dispar mancarimile, rosetile, bubele, etc...

acs, dia aveti niste copii minunati si destepti

O zi buna sa aveti

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Am reascultat-o acu la radio.. am gasit-o..
de abia astept sa ajung acasa s-o pot asculta la nesfarsit..

www.youtube.com/watch?v=0DwJDsBFUKc&feature=related" target="_blank">Aproape liniste

de M (7) si G (2)

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Kikineata, da am mai auzit de copilasi care la orice muscatura de insecta reactioneaza mai puternic.. si pe mine ma iubesc tantarii.. si purecii .. pe barbat il cam ocolesc.

Acs, ce maaare este Victorila biciclistu'! Si ce dulce Ioana cu ochelari.. Au crescut si fetele.. nici nu mai stiu care e a mai rotunjoara .

Yagmur cum adica nema concediu pan la iarna???

de M (7) si G (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Adevarat a Inviat!
repede repede...
La multi ani Ktrinelu! Mai baga si tu un ochi aici, pls, daca nu sa arunci cu o maslina macar sa ne mai zici de frumusetea de fii-ta!
La multi ani Lucia! Te mai asteptam pe la noi cu o poza , doua cu Serban!
La multi ani mami de muschetari! Sa fii sanatoasa, voioasa si sa ramai la fel de sufletista!
La multi ani pt Teodora de Anateo...sper sa ne mai vedem prin parc
.
Am citit ceva ceva, admirat poze cu Alba ca Zapada, (si noi tot friptura de pui am servit...), Donia, am incercat si noi vanatoarea de oo (copiat metoda din pozele voastre), dar fara prea mare succes, adica dupa ce a gasit primul ou, nu a mai fost interesat decat sa-l tot arunce pe ala...
Si nu mai stiu de capul meu, vorba lui A-deju, unde-i timpul d'le, cine l-a furat?!!! (apropo, stiati ca exista o teorie super interesanta , ceva cu alinierea planetei cu centrul galaxiei, care zice ca ne apropiem de momentul zero, adica acum astea 24 de ore de fapt sunt vreo 16 si o sa fie si mai si pana in 2012. Nu stiu cat de reala e teoria asta, dar o groaza de oameni se plang ca NU MAI AU TIMP, si ma numar si io printre astia).
Fuseram la maica-mea de vineri, nu prea a fost grozav, adicalea Maria-sa a fost tare deranjat ca l-am scos din mediul lui si l-am dus intr-o casa cu 3 pisici (din care una l-a zgariat de 2 ori), plina cu oameni straini, unde nu prea avea pe unde sa alerge si unde nu prea avea voie sa puna mana pe nimik. Drumul de intoarcere a fost horror, bara la bara, 2 accidente pe drum care au blocatara circulatia, noaptea de inviere am ratat-o, ca cica ne-am pus in pat sa stam juma de ora si am adormit bustean...cam asta.
Acu' la munca, noroc ca-i mai calm pe aici, ca-s tare mahmura si nedormita...
Va pupez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

www.youtube.com/watch?v=0DwJDsBFUKc&feature=related" target="_blank">Aproape liniste

Ce frumos! Cred ca n-am mai ascultat-o de... vreo suta de ani, da' inca mai stiam versurile!
Si m-am bucurat sa gasesc pe acolo si www.youtube.com/watch?v=ymD7--ZG-JE&NR=1" target="_blank">O floare de asta vara, care, nu stiu de ce, intotdeauna mi-a adus lacrimi in ochi, atat de frumoasa mi se pare...

Citat:
citat din mesajul lui danutz
Donia, am incercat si noi vanatoarea de oo (copiat metoda din pozele voastre), dar fara prea mare succes, adica dupa ce a gasit primul ou, nu a mai fost interesat decat sa-l tot arunce pe ala...

Pai cum fara succes? Ca inteleg ca Rares s-a distrat tare bine aruncand oul ala

acs, ce mi-au placut bursucii motorizati, incolonati de la mic la mare Da' voi aveti un adevarat parc auto acolo...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput