Fulguleti de nov-dec 2006 (213)
Raspunsuri - Pagina 6
dandusa spune:
Adevarat a inviat!
La multi ani,Ktrinel,Lucia
Dia,
scumpa focccc Oana...,scumpaaaaaa tareeee
Dbunny,
pentru viermisori ii dau 'cina ch 9' si 'giardiophit' de la plant extract.in fiecare dimineata papa cu placere(culmea si bleah) seminte de dovleac,nesarate/neprajite.usturoi mai mult in mancarica,marar,morcov si altele.remedii naturiste.ieri a fost delir toatal...,a cerut sa manance de doua oriiiiii,ii era foameeee.nu pot sa constat decat ca acest tratament isi face efectul..,este prea mare coincidenta...si ma bucurrrrrr nespussssssssss
Kiki,
pastilutele albastre or fi alea cu 'z' zelten sau ceva de gegul asta?mi le-a recomandat dr ei prin telefon,fara analiza fara nimic...si normal ca m-am enervat si nu i-am dat.pe net am citit cum ca ar fi hepatotoxic,cam tare tratamentul pt varsta ei...asa ca am decis sa fac cu homeopate.
Iulia,
voi unde va spalati pana acum,daca aba ati inaugurat cada?
Roxanicaaaa,Ramsannnn,totul ok cu voi?
..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
Dbunny spune:
Pfiu da mare si frumoasa-i alba ca Zapada noastra!! Dia, mi se pare mie, sau i-a crescut parul mult Oanei? sta la pieptanat?
Dandusu ma bucur ca te bucuri nespus, ma bucur ca mananca carliontata, stiu cum e sa nu manance s-apoi sa linga farfuria...fericire totala, sa va tine mult si bine
Lizzucoooo sa te tine Dumnezeu sanatoasa si fericita multi multi ani, alaturi de muschetari iubiti...si baga si-o maslina...na
Ktrinel si luciaro La multi ani cu intarziere...e vina epurasului
a_deju mor de ras cand te citesc, tare dor mi-e sa aflu despre voi...fa cumva si intra mai des, chiar vreu sa vaz carliontii motanului
La noi vine Caillou la teatru de copii, stam pe ganduri sa-l ducem sa nu-l ducem...mi-e ca facem 55 de km pana la judet, platim fro 30€ intrarea, si Dani va sta la teatru exact 10 minute!
Iulia stefy interventie chirurgicala? vai da urate mi-s cuvintele astea...n-am stiu ca chiar asa de grav e...Tinem pumnii sa se rezolve fara...Miere pe stomacul gol ati incercat? o lingurita mica, in fiecare dimineata, dar miere pura...vezi de unde gasesti ca cea din comert e cacamaca...si nu mai fi asa cu cada, ca doar cine intra la voi in cada sa faca baie in afara de tine si sotul tau? sau stati mai multi in aceiasi casa?
Pop
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
kikineata spune:
Dandusa, scriu acum ca iar uit.
Deci pastilele alea de se dau in doza unica sau doua doze, zentel sau altfel de genul asta fac praf ficatul.Astea se dau in caz de extrema urgenta...zic io.
Noi am luat Furazolidon juma de pastiluta pe zi sau de 2 ori pe zi....am uitat ca-i demult vreo 7 zile.
kikineata spune:
La multi Ani, Pustoaico!
Lizzy iti doresc sa fii sanatoasa, fericita, iubita de muschetari si de seful "Primariei", sa fii mereu radioasa si zambareataasa cum simt io ca esti.
saryta spune:
La Multi Ani! draguta Lizzy multa sanatate, iubire si fericire!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
aka spune:
Adevarat a inviat!
la multi ani draga mea. sa fi sanatoasa si iubita de cei dragi tie. te pupam cu drag .
Teodora
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
Donia spune:
La multi ani Lizzy, sa fii sanatoasa, sa ai parte de multe bucurii si fericire alaturi de cei trei muschetari!
Dia, ce m-a distrat Oana cum isi trateaza celulita
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
ruxandra_sb spune:
La multi ani Diana!
de M (7) si G (2)
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)