Fulguleti de nov-dec 2006 (213)
Raspunsuri - Pagina 5
Dia1609 spune:
va invit s-o vedeti pe Alba ca Zapada la sebare
maine mai pun niste poze de zilele astea
va pup
Paste fericit! si sa va aduca tot ce va doriti
ruxandra_sb spune:
Hristos a inviat!
de M (7) si G (2)
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
kikineata spune:
Adevarat a-nviat, Ruxandro!
Paste fericit fetele cochetele!
La Multi Ani, Luciaro!Sa fii sanatoasa si fericita!
Dia, mi-a placut la nebunie Alba mica. Astept altele
A-deju stiam io. Cu alte cuvinte freci menta?? Ia pune mana macar si scrie mai des ca aici macar vezi rezultate. E negru pe alb pt. posteritate.
simo29 spune:
HRISTOS A INVIAT!
PASTE FERICIT alaturi de toti cei dragi voua!!!
Simo si David(9 noiembrie 2006)
danita spune:
ktrinel : LA MULTI ANIIIIII !!
Lucia: Duamna, sa traiti si La multi ani ! asa ma enervezi, suntem tot contra-timp si nu ne putem vedea .
a_deju : aterizam in zona , fereste-ti blana :))
donia: aloooo canada, trimit un cozonac facut cu P ?
dia: vazut Alba ca Zapada .... super -girl @!
Donia spune:
Adevarat a inviat!
Aseara am ajuns si eu la slujba si tare m-am bucurat! Iar azi dimineata a venit iepurasul si s-au bucurat si altii
Dia, e superba Alba ca Zapada! Mi-a placut sceneta (si cum ne-ai povestit-o si piticutii, cred ca a fost foarte fain sa vezi live... Era acolo si Ada, parca?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danita donia: aloooo canada, trimit un cozonac facut cu P ? |
Baga mare! Hai ca sunt la primire
Noi am facut doar pasca, impreuna cu Cristinel, a mesterit si el o bila din aluat, nu stiu daca sa o mananc sau sa o pastrez pentru posteritate...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
lizzy spune:
cu intarziere dar sper sa fie bine primit
La multi ani dragelor Ktrinel si Luciaro!
sa fiti iubite si fericite!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna
iulia-stefy spune:
Adevarat a inviat!
Noi am fost in formatie de trei la Inviere si a fost.... nebunie. Stefy explica la toata lumea cant tragea clopotul ca "bate cloposelul la ingelasi". Iar cand am aprins candeluta.... a fost.... jale pana nu i-am dat-o s-o tina ea.... nu am scapat. A fost foarte frumos si ea a fost foarte incantata. E prima data cand o ducem. Am crezut ca nu rezista, dar a rezistat, insa dupa ce am ajuns acasa si am mancat ceva, cand a pus capul pe perna.... dusa a fost. a picat franta.
Ieri am fost la nasii ei la gratar si au fost multi copii si asa frumos s-au jucat.... Cu greu am adus-o acasa.
La multi ani, Lizzy si Teodora!
Dia, am admirat-o pe Alba ca zapada.... Foarte frumoasa... si ea... si serbarea....merita un dulce...
Poze din aprilie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)