Fulguleti de nov-dec 2006 (213)
Raspunsuri - Pagina 4
Dia1609 spune:
a, si vreau si io poze!
unde au disparut pozele cu garga si ale ruxandrei??
si nu le-am vazut pe ale adinei... pliz, le mai pui inca o data?
donia, minunati iepurasii tai! si roxana ta .. ai luat jobul pana la urma? si noi prestam egg hunting, abia astept ziua de maine!
asiza spune:
oooo, lume noua cu ocaziunea venirii iepurasului ... Sa ne traiesti a_dejule...bine ca te-ai indurat de noi si ai dat si tu un semn de viata ca tare dor ne-a fost de tine. Io zic sa intri mai des ...si diaaaaaa, wow, sceneta zici...super tare! Si puneti niste poze, mai fetelor, pan' nu va pierdem iar pentru cine stie cat timp de acu' incolo!
Ktrinel, LA MULTI ANI fericiti alaturi de cei dragi!
Luciaro, LA MULTI ANI cu sanatate si bucurii!!!
Hai, fetelor, dati si voi ceva de baut, de mancare, o maslina, ceva, ca doar e ziua voastra si nu-i frumos sa ne tineti pe uscat ...
Gata cu pauza, fug la ale mele trebi ca mai am multe multe de facut pana diseara. Insa vreau sa va urez de pe acum Paste Fericit!
V-am pupat
adinazot spune:
Draga KTRINEL,LA MULTI MULTI MULTI ANI FERICITI!!!Ce imi doresc mie iti doresc si tie!!!
DIA,aici sunt!!!
A-DEJU,dar chiar imi era dor de tine,muuuuult!!!ma bucur ca sunteti bine si neschimbati!
PASTE FERICIT LA TOATA LUMEA!
saryta spune:
Ktrinel, LA MULTI ANI!
Luciaro, LA MULTI ANI! multa sanatate si bucurii!!!
Fie ca Lumina Sfinta a acestor sarbatori sa va aduca liniste in suflet, multa sanatate si sa va calauzeasca pretutindeni. Va doresc un Paste fericit!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
Donia spune:
LUCIARO SI KTRINEL, LA MULTI ANI, SA FITI SANATOASE, IUBITE SI FERICITE!
PASTE FERICIT, DRAGI FULGULETI CU PARINTI MINUNATI!
Sunt pe fuga ca plecam de acasa.
Dia, inca nu am aflat rezultate, pe saptamana viitoare.
a_deju, Dia, salutam aparitia. Vorba lui kikineata, detalii fetelor, detalii Si poze!
Pup pe toata lumea!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
iulia-stefy spune:
Fie ca Sfanta Inviere sa va aduca numai liniste in suflete, impliniri si multa sanatate. Sa aveti un Paste Fericit alaturi de cei dragi, plin de iubire si implinire!
Ktrinel, Luciaro, multi ani fericiti alaturi de cei dragi.
Donia, multumim. De frica am senzatia ca inca nu stie....
Dbunny, apa bea... mananca ciorbita.... Ii dau iar Duphalac, dar de data asta e de mai lunga durata tratamentul si cu doza in crestere....Daca nu merge incercam Debridat.... daca nu Dulcopic.... Investigatii la varsta asta nu se fac.... ca presupune 3 clisme in preziua investigatiei.... ceea ce la varsta asta duce la diaree si perfuzii. IS tinand cont ca interventia chirurgicala nu se face decat dupa 7 ani a zis ca nu are rost sa o chinuie acum..... Dansa era optimista si a zis ca sigur se va rezolva cu tratament. Vom vedea, oricum nu mai sunt atat de stresata.... parca o iau mai usor.
a_deju, ma bucur ca sunteti bine. Chiar imi era dor de voi.
Dia, ma bucur ca sunteti bine. Felicitari pentru Alba ca zapada.
La pranz i-am facut baie in cada.... mi-am facut curaj, am dezinfectat cada... stiti eu cu piticul urias..... A fost o nebunie.... s-a balacit.... a udat toata baia..... s-a dat pe tobogan, de pe marginea de sus a cazii, s-a intors pe burta pe spate.... a fost nebunie.....
Poze din aprilie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
doradora spune:
va dorim paste fericit si numai bucurii alaturi de cei dragi!
la multi ani sarbatoritelor de azi, sa fiti sanatoase si fericite!
asiza spune:
HRISTOS A INVIAT!!!
Fie ca Lumina Sfanta a Invierii sa va aduca liniste in suflete, sanatate si numai bucurii!