Fulguleti de nov-dec 2006 (213)
Raspunsuri - Pagina 19
mamaana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ruxandra_sb Mamaana mi-e dor de Isabel si Stephanie. La voi deocamdata toate bune.. cu noua gripa? de M si G |
de, e ok cu gripa, am auzit aseara comentarii la tv cum ca nu ar fi tocmai asa de grav cum se zice; vedem noi mai in colo
uite aici poze
m_monique spune:
ma bucur ca v-au placut pozele noastre.
andrei a crescut mare. incepe sa vorbeasca tot mai corect. inca sta tot la socrii, iar eu merg zilnic cu tramvaiul 41, si cu ioana in carucior, ca sa-l vad.
deja face progrese in renuntarea la scutece. e adevarat ca si socrul meu are un rol decisiv. socrul l-a invatat sa faca pipi la closet ca baietii. ii promite ca daca nu face kk pe el, ii cumpara o jucarie. cum face pe el ii i-a jucaria. azi mi-a spus soacra mea ca andrei a cerut singur la olita.
ioana e in perioada colicilor. azi a fost chiar o zi crunta. nici ioana nu vrea suzeta. in rest mananca bine, doarme binisor, are falcute.
eu ma simt nesperat de bine. sunt destul de sportiva, asa cum am fost toata sarcina (am pus doar 13 kg). mai am de dat jos vreo 5 kg, pana sa ajung la greutatea dinainte de sarcina.
Laura13 spune:
va tin la curent ... aseara a plans f putin. a adormit in 10 minute. de fapt nici nu a plans ... ci a marait. a dormit decent. dar azi dimineata s-a trezit la 7 si a vrut-o, nu i-am dat-o si a readormit. mare succes.
va tin la curent
pup ca vrea si el
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Dbunny spune:
Asiza La Multi Ani cu intarziere(am absenta motivata
). Sa-ti dea Dumnezeu fericire si sanatate ca frumoasa esti si-n interior s-n exterior.
Cum spuneam am absenta motivata, m-a luat o gripa nasoala pe la mijlocul saptamanii, da-mi trecu. Am sunat sa cer programare la medicul de familie, si cand mi-au spus ca daca banui ca am gripa tre' sa merg la urgente sa ma izoleze, sau imi trimit ei ambulanta acasa, am renuntat. In Spania sunt vreo 13 cazuri de gripa porcina, dar cica majoritatea-s vindecati deja. Nu pricep cum in Mexic au murit din asa ceva...si aici in 3-4 zile ii lasa acasa; 2 zile dureaza testele. in fine...
Am admirat poze de Stefanie si Isabel, is tot mai dulci, mai ales cu codite, Alesia de adinazot cu tatic cu tot,Alesia de Flore cautand oole iar cu tatic
, dolofana Ioana cu frumosul Andrei, Stefy buclucasa-n geanta, o droaie de copii minunati
Nu v-am spus nu?
Din 15 Mai is somera profesionala! noa, sefii inchid pe firme la greu, nu mai au bani, inchid si pleaca inapoi in UK. Mie-mi corespund fro 16 luni de somaj. Bine platite. Imi surade idea de numa, tocmai fiindca eu lucrez de cand Dani avea 4 luni, mai mult sau mai putine ore(orarul meu se modifica in functie de cum isi pieptana Dani parul
), dar tot plecata din casuta mea am fost. Acu'i randul meu sa stau dupa funduletul lui, sa ma dedic casutei noastre din plin
Lizzy, asiza, yagmur distractie placuta
Lizzy mi-a placut povestea cu piersicele-n cutie. Nu mai am niciuna, chiar si pe soacramea am scos-o de-acolo
Am zis ca macar sa profit si fa trag o dulceata de piersici...
Propun 2 teme:
1. mai folositi scaunul de masa? ala inalt...
2. unghiile la picioare? va lasa sa i le taiati? la noi iese cu scandal...nu-i place sa-l ating pe labute si pace!!!o fii gadalos... mai in somn, mai cu telefonu lu' tac'su in mana...si iaca asa pare cupilu un vultur
Am pus un filmulet cu Dani www.flickr.com/photos/dbunny/3485891326/" target="_blank"> pe bicla ,la inceput e intunecat, apoi se lumineaza imaginea.
Mai citesc din urma si revin...
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
ruxandra_sb spune:
Azi e zi mare.. se marita o minunata.

Danutz sa fie intr-un ceas bun! Sa va iubiti, sa fiti unul pentru celalalt si amandoi impreuna pentru familia voastra. Multa sanatate si fericire, si o viata lunga impreuna toti trei. Ne gandim la voi.
de M si G
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
Laura13 spune:
ruxandra noroc cu tine ca tii minte datele. ![]()
danutz sa va dea DD o viata lunga, fericita impreuna, sa va bucurati in fiecare zi unul de altul asa cum o faceti azi! Casa de piatra!
dbunny dani sta la masa din bucatarie, pe coltar de pe la un an si jumatate. si da, ma lasa sa ii tai unghiile, si de la maini si de la picioare. dar trebuie sa am mare grija si sa i le tai doar dupa o baie lunga, deoarece le are f tari si il deranjeaza un picut cand i le tai. dar ma lasa. bine ca ai scapat de boala. pupici
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
danutz spune:
Ruxandra esti de groaza!!!
La ora asta sunt cu verigheta pe deget deja si deja acasa!!!
A fost frumos, o slujba tare reusita, apoi de la ora 4 la restaurant, masa simpla cu prietenii nostrii si parintii lui Cata. Ne-a si plouat putin, fotograful insa nu ne-a lasat si tot ne-a bagat putin la verdeata. Poze pun dupa 18 mai, ca atunci le capatam si noi.
Intrasem pe fuga, sa va zic 'la revedere' pentru 2 saptamani, fiindca maine, in focul bagajelor, nu cred ca mai apuc sa intru...dar nu m-am putut abtine sa nu bag un ochi la poze, superbe toate...
Si sa-i zic cu intarziere LA MULTI ANI! Oanei!!!
Si ca sa faceti idee ce emotii am, va zic ca azi noapte am avut un cosmar...se facea ca eram in aeroport in Lisabona, si am realizat ca uitasem sa iau banii cu mine, de fapt tot portofelul, adica, bani ioc, carduri ioc si acte ioc...frumos nu?!!!
va pup si ne revedem peste 2 saptamani!
Dbunny spune:
Casa de piatra Danutz Sa aveti parte de o luna de miere de vis si de o viata minunata impreuna!!
Sa vii bronzata si cu multe poze![]()
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
Laura13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dbunny Am pus un filmulet cu Dani www.flickr.com/photos/dbunny/3485891326/" target="_blank"> pe bicla ,la inceput e intunecat, apoi se lumineaza imaginea. Mai citesc din urma si revin... Dbunny si Danielwww.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel I never said it would be easy, I only said it would be worth it... |
wowwww, ce viteza are!!!!! f fain, bravo dani!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi