Fulguleti de nov-dec 2006 (213)
Raspunsuri - Pagina 18
asiza spune:
Nici noua, nici noua nu ne pasa ca ploua!!! Tocmai am terminat de impachetat! Plecam la munte maine dimineata si stam pana duminica!
Multumesc mult fetelor care m-au felicitat cu ocaziunea imbatranirii mele cu inca un an! 
Va doresc un weekend minunat!
Donia spune:
asiza, distractie placuta! Sper sa prindeti totusi si ceva pauze de ploaie.
m_monique, foarte frumosi micutii, iar zmeul cu cravata e tare fain!![]()
kikineata, garga stie mai multa engleza decat Cristi... asta ca asta, dar cand am auzit-o cum zice "infasatel" am cedat nervos
, pana si eu am ceva probleme!
lizzy, dar voi ce chefuiti? Orice ar fi, sa va fie de bine gratarul!
Laura, si Cristi e tot pe acolo... l-am dus ia la doctor, nu i-a gasit nimic, facem totusi un coproparazitologic, ca am eu ceva suspiciuni si daca reusesc, si o urocultura. Nopti destul de grele, zile tot in brate... noroc ca mai are si momente in care rade vesel, de imi mai ridica moralul.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
lizzy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Donia lizzy, dar voi ce chefuiti? Orice ar fi, sa va fie de bine gratarul |
no reason
si asa ceva e .. ceva!!!azi pregateli, maine botez si masa, pt razvan, finutul meu. poimaine gratar si iarba verde la noi in curte. protagonistii vor diferi de la o zi la alta

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna
lizzy spune:
laura, donia, ceva ceva s-ar putea sa fie la nivelul digestiv... ca prea tine treaba asta. imi pare tare rau. la paraziti multi avea in sange eozinofile marite, agitatia de care ziceti si voi (ma rog la el era si boala constanta la nivel respirator) si mai facea eruptii trecatoare pe piele, mai mici sau mai mari, mai ales pe picioare si abdomen. e adevarat ca am ajuns o data la zentel si o data la decaris, dupa analize, concentratia de paraziti era prea mare. daca tot le-am dat bine macar ca a scapat de ei.
si daca nu e ceva digestiv, poate e totusi o etapa de sensibilitate emotionala, asa, de primavara ![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna
iulia-stefy spune:
Salutare!
Laura, de vreo doua-trei nopti si Stefy plange noaptea... nu am reusit sa aflu de ce... cred ca viseaza urat.... Acum vreo doua nopti striga in somn "unde sunt banii mei...", ca inainte de culcare nu si-a gasit pusculita. Ea doarme in patutul ei ... in camera cu noi. Nici nu stiu daca sa fac pasul sa o mut singura....in camera.
asiza, distractie placuta si sa aveti vreme buna.
Donia, multa sanatate lui Cristi.
lizzy, distractie placuta... ca vad ca v-ati pregatit serios.
Stefy acum isi consulta calutul si il intreaba: " esti speliat?....nu iti fac nimic.... doar ascultat un pic..."
Eu alerg intre Stefy si pus rufele ei cu Vanish... sa scot petele. Azi sunt libera.... Vreau sa mergem pe la 10 la Bucium la padure sa culeg flori de paducel... ca daca incep ploile se scutura.... Iar daca o sa fie vremea... urata o sa ne mai prajiturim putin.....Daca o sa fie bine... poate mergem la gratar.....
Poze din aprilie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Laura13 spune:
salutari mamici. stiu ca va fi activitate mica azi pe forum, dar trebuie sa va zic: azi dimineata, singur si buna voie, dani a aruncat suzeta la cos. acum a iesit sa duca cosul la container, ca mai tarziu vine masina de gunoi si duce suzeta la groapa de gunoi. cuvintele lui.
1. mi-e frica de ora de somn.
2. am inceput "mituirea". adica eu stau de acum cu el pana adoarme (i-am spus azi dimineata ca daca nu mai are suzeta la somn, stau eu cu el pana adoarme ... si era asa de fericit. ma tot intreba "stai mult, mult, mult???" si radea in hohote.). andrea ii aduce tricicleta care i-am promis-o mai de mult, tot ca rasplata ca a renuntat la suzeta.
3. mai am una, o suzeta, cu care nu stiu ce sa fac. sa o arunc sa nu ma tenteze? sa i-o dau daca o cere? (el stie ca avem doar una ...)
sper sa treaca repede perioada de acomodare fara suzeta, avand in vedere ca a aruncat-o singur. tineti pumnii? please.
incercam si noi o iesire la iarba verde, sper sa nu ne alunge ploaia.
pup.
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
ruxandra_sb spune:

La multi ani,
mamici minunate si muncitoare! ![]()

de M si G
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
ruxandra_sb spune:
Vacanta placuta Asiza&Yagmur.
Si fara ploi.
Petreceri frumoase nasico Lizzy & toata gasca.
je bine, copiii bine, ne pregatim de gratare si chef. nu-mi pasa ca ploua. .. esti mortala 
Felicitari Dani! 
Laura, eu as mai tine pe suzi-fantoma numai pt linistea mea. Probabil ca n-o sa mai aveti nevoie de ea.. da eu as sta mai linistita.. ![]()
Donia, pare rau..
Si G e mai marait.. plus ca avem probleme cu burtica.. care vad ca nu ne parasesc prea curand. ![]()
Monique frumosi copii mai facusi. Ioana este delicioasa si maricica. Iar Andrei un adevarat cavaler. Si tu arati splendid... nici nu s-ar zice ca esti prospata mamica cu a doua gagalice de nici o luna.
Mamaana mi-e dor de Isabel si Stephanie. La voi deocamdata toate bune.. cu noua gripa?
Lacramioara, simpatica Stefy in geanta. ![]()
Acs, mai avem muuult pan la patine cu rotile, bicicleta&co.. noi de abia reinvatam sa mergem.. ai avut dreptate cu recuperarea..
Am inceput sa iesim seara in H.
Dia, vreau poze de la Maramures!
Roxanicaaaaaaaaaaaaa!! Uhuuuu!!! Ne auzi???????
de M si G
flore26 spune:
Neatza!
LAURA bravoooo DANI!!!
...Eu, sincer, nu as arunca suzeta
Azi am scos/o prima data afara din casa dupa 10 zile...doamneeee, asa de bucuroasa era, s/a dus la toti vecinii, si/a controlat jucariile...draga de ea...Inca am emotii...ea mai are bubite doar ca sunt uscate si nu a cazut pojghita...am tot citit pe net de complicatii 

...meningita, si alte cele...plus ca m/a speriat o matusa de a mea care e invatatoare si a avut o eleva care din cauza ca a iesit prea repede afara cu varicela a facut un fel de encefalita ...ma rog poate o fi avut o forma mai grava de varicela, sau naiba mai stie...

...io sper sa nu pateasca Alessia nimic...Acum am bagat/o in casa, deci am stat vreo 10 minute
Am uitat...am un filmulet cu Alessia www.youtube.com/watch?v=TuPOH8nDvQ4" target="_blank">A VENIT IEPURASUL!
Laura13 spune:
a plans, a vrut-o, a cautat-o la locul ei, dar a adormit fara. sa vedem diseara. multumesc de fecitari si sustinere
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006