Fulguleti de nov-dec 2006 (213)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Danutz, sa fiti sanatosi, fericiti, sa va iubiti si sa va bucurati mereu ca v-ati gasit!

ieri botezul a fost f.ok, am un fin cuminte si dulce si ma iubeste sigur, asa ce cuibarea la mine in brate. slujba a fost frumoasa, cu doi preoti in loc de unul, dar de emotie nici n-am ascultat prea bine, nici nu mi-am dat seama cand a trecut! zau, parca a fost 5 minute! apoi am fost la masa, aici nu se tine petrecere cu dans, doar masa cu rude si prieteni, la restaurant, mai o poveste, mai o imbratisare... am fost la inaltime (ca de obicei ) si am socializat pe acolo la greu tare bine ne-am simtit. alin saracul mai mult dupa copii... pe marc pana la urma nu l-am mai dus, nu ar fi rezistat fara somn la pranz, ori noi am fost plecati de acasa de la 12 pana seara la 8...
culmea este ca am venit asa obosita de parca am dansat toata ziua. ce-i drept am stat mult in picioare, ba la mese, ba dupa copii (ca au fost mai multi, nu numai al meu 'al mare...), iar io si toacele nu suntem best friends

in fine, azi facem gratarul discutat cu forumiste DC de aici de-abia astept. vremea-i buna deocamdata, vor fi multi multi baietei, intre 2-5 ani

o zi nemaipomenita!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

danutz, felicitari, sa aveti parte numai de momente frumoase si sa va bucurati unul de altul! si o luna de miere pe masura sa aveti!

dbunny, io nu pot sa vad filmuletzul, nu se incarca
unghiile de la picioare; idem si la noi, nu-i place deloc... mai taiem cate una seara, si i=o lasam lui shrek s-o manance ... si asa, cam in 2 saptamani taiem la 10 degete, stam vreo 3-4 zile si iar o luam de la capat ...la maini nu avem insa probleme, doar la pcioare
cu scaunelul: nu-l ami folosim de cand a mers la gradi, adica din septembrie... de atunci vrea la masuta ca la gradi (avem masuta din aia de la ikea cu scaunele ) sau la masa mare in bucatarie (sau pe unde apucam, pe unde ne jucam, etc)

laura, felicitari pt suzeta, pana la urma nu a fost asa de greu nu? mai mare a fost teama ta . lui dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

noi nu reusim sa ne hoatarma cu concediul... vrem la mare si sigur si la munte.... da' parca la mare prima data ... si nu stim inca unde.... si acum cu nenorocita asta de gripa porcina parca nici nu-mi mai vine sa plec pe nu stiu unde....
voi pe unde va faceti concediile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Flore, mult o mai cautat Alessia ce-o adus iepurasul, dar o meritat in final efortul.

Mamaana, multumesc. Ce dulceata scumpa.. iti vine s-o mananci. Si ici care nazdravana e? Daca eram gata-gata sa ma laud ca le pot deosebi.. Stephanie mai blonduta decat Isabel.. acu iar nu-s asa sigura . Cum ii de fapt?

Adina, e pur si simplu perfecta! Si vaz ca mult mai razareata ca de obicei in poze.

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

ruxandra noroc cu tine ca tii minte datele.
As zice ca din contra.. incurcai sambata cu duminica

Dbunny nici eu nu pot vede filmul. Multa sanatate.. iar cu jobul nu pot sa zic ca-i asa rau.. de stat acasica, si daca-s si bine platite.. Unghiile de la picioare le taie tati si da, in general, il lasa. Eu il mai asist/ajut daca e mai marait. Si da, mai folosim scaunul de masa.

Drum bun Danutz.
O luna de miere minunata sa aveti!

Lizzy ce-mi place cum povestesti.. esti de nerecunoscut . Cum zisei.. si eu incerc. Daca tot sunt in depresie, macar sa fie una vesela.

Dia, si noi mai intai mare si apoi munte; incercam marea bulgareasca.

Kikineata sa zic ca tot n-am reusit? O inchis cineva istet calculatorul... ata e, astept next time.

Donia, cum mai sunteti? Cristinelu s-a mai linistit?

de M si G

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Mai mult am stat in casa... Am iesit vineri la padure... am facut bratari de flori... si ne-a fugarit ploaia...acasa. Sambata am iesit doar pana la supermarket....si ne-am prajiturit... am facut Islere, care incepand de ieri se cheama "prajitura Tom Degetel"... asa a botezat-o Stefy. In timp de lipeam cu crema banutii... ea mi-i dadea la mana... si eu ii spuneam povestea cu Tom Degetel....
Azi pe la 10 am iesit putin... am cautat melci si le-a cantat "MElc melc Cotobelc...." Si parca s-a dus asa repede timpul... Il vreau inapoi...

Laura, felicitari lui Dani. Vreo trei seri Stefy a cerut zuza dupa ce a dat-o si se mai ridica seara in fundulet si o mai cerea, dar apoi a renuntat.... si n-a facut prea mult caz pentru ea... MA gandeam ca o sa planga rau, dar a fost usor...

Ruxandra, multumim.

Flore, stai linistita, ca daca nu intra in contact cu persoane purtatoare de virusi, nu va avea nimic. Si pe mine au incercat sa ma sperie, cu diverse povesti, dar daca medicul a zis ca o pot scoate dar sa nu intre in contact cu persoane necunoscute.... care nu stiu ce virusi poarta...

Monica, felicitari lui Andrei si un Ioanei sa-i treaca burtica.

Adina, am admirat frumoasa domnisoara.

Dbunny, ma bucur ca acum esti bine. Multumim petru aprecieri.
Teme:
1. Inca mai folosim scaunul.... Uneori vrea la masa cu noi... alteori la locul ei.
2. Unghiile le taiem de obicei dupa baie... cand ea se uita la "Oraselul lenes"... Atunci ii poti face orice... e cu ochii lipiti de ecran.
Azi dimineata a fost invitat Sportacus la Antena1 si nu s-a dezlipit de langa TV pana nu s-a terminat....

danutz, casa de piatra si sa fiti fericiti multi ani impreuna. Distractie placuta.

Poze din aprilie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

Lizzy ce-mi place cum povestesti.. esti de nerecunoscut . Cum zisei.. si eu incerc. Daca tot sunt in depresie, macar sa fie una vesela.

Ce incercati domnule, ceva ierburi? Ziceti la tot poporul, sa ne mai inveselim si noi!

Cristinel pare a fi mai bine, multumesc, desi... probabil trece acum printr-o faza din aia de evolutie la care trebuie sa ne adaptam toti... e mai nerabdator, vrea totul acum, pe loc, merge greu cu explicatiile... dar trecem noi si prin asta.

danutz, felicitari si multa fericire in continuare! Si de abia astept sa enjoy Portugalia cu tine... de fapt, dupa tine

lizzy, ce forumiste? ceva secrete care nu trebuie sa se afle? hai ca daca scrii aici mic, mic, nu citeste toata lumea, secretul va fi in siguranta.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Va asteptam la capitolul 214!

Mergi la inceput