Fulguleti de nov-dec 2006 (213)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Danutz

Shoshika.. off. Imi pare rau ca esti intre ciocan si nicovala.. dar daca ar fi sa aleg intre imbolnaviri urate.. si trimis copil sa se refaca la socri, unde este bine ingrijit.. as alege varianta a 2a. Ei stau departe? Nu va vedeti in w-e? O sa treaca perioada asta.. si ar trebui sa fie si sezonul virozelor pe final..

Acs, deci v-o placut, ai? Si io zisei ca nu mai calc prea curand.. astept cu interes reducerile.

Yagmur, mie nu mi se pare dracu' asa negru . E adevarat scade venitul.. dar si timpul nepretuit de petrecut cu Luca e mai mult. Si cu o eventuala ajustare a bugetului eu zic ca iesiti chiar in avantaj.. mai ales Luca. Tu ce crezi c-ar alege el intre Fastrackkids si stat cu mami?
Normal, io gandesc cu mintea mea.. care-a mai cerut cate-o zi libera, sa mai stau cu pruncii, sa mai rasufle si mama. Ca daca acum nu, atunci cand?? .. c-o veni si vremea si-or fugi ei de mine

.. si aici m-am inspirat si de la Dbunny. Multumesc.

Laura, eu zic sa nu te stresezi cu suzi.. M a treminat repede cu ea, n-a dormit cu ea decat cand era bb mic, mic.. avea dintii de lapte drepti.. dar cei definitivi cresc total aiurea. Nu scapam fara aparat. Chestie mostenita.

Lizzy, multumim.

Kikineata, s-or gatat pozele cu Garga?? Ca nu vaz decat de vanzarea neamule..

de M si G

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Intrasem sa va zic ca e ziua mea ...da' mi-a luat-o Ruxandra inainte...Va pup, multam de urari si dau si eu un suc, un vin, o maslina...luati ca sunt din belsug ...

Va pup. Sper sa mai apuc sa intru azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Asiza
Sa fii sanatoasa si fericita! Sa ai parte numai de bucurii!

Shoshika, ma bucur ca ai scris! Cred ca iti e greu fara Tudor, dar daca lui ii e bine la bunici...
Sa va fie de bine mutarea in casa noua!

Kiki, super Garga! Maxima :).

Lizzy, multumesc pentru link.

Flore, nu le-am dat nimic pentru imunitate bursucilor, dupa varicela. Si vad ca-s bine :). Multa sanatate printeselor!

Ruxandra, cum se descurca M cu piciorul? A mai pus rolele in picioare? Maria a inceput sa se descurce binisor si ma gandeam ca poate ne mai intalnim in parc dupa 1 mai.

Yagmur, poate putin Debridat l-ar ajuta pe Luchita cu stomacul. Distractie placuta la munte!

Lacramioara, ce scumpa si smecheruta e Stefy! Si ai mei sunt innebuniti dupa pietricele. Nu scapam de ele nici in casa. Lui Victor ii plac bucatile de caramida (cred ca-l atrage culoarea).

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

La Multi Ani, Asiza! Un an frumos, sanatos, cu impliniri si o surioara pt. Denis

Soshika sa va fie de bine casutza. Insanatosire rapida lui Tudor.

Flore, esti tu o dragutza mey. Multam fain.

Lizzy, doar atat. Pe mine nu ma satisface, ma lipsesc de analizezle alea pt. un cuvant doua despre voi

Coana Ruxandra se putea? Ce-ti bagi nasu' unde nu-ti fierbe oala? am dat link mura-n gura si tu cotrobai. Hai ca am mai adaugat doua poze s-un film si ti le dau iar. Zi unde mai mergi sa ne vedem, sa te ia Garga la-ntrebari, sau mai bine sa-l ia pe Grigore :)
Filmul asta e cu decicatie pt. Dandusa, maine aveti tema la Abecedar :) Ai fost criminala!
na ca nu merge acu'. pun mai tarziu :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

La multi ani Asiza! multa sanatate.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

LA MULTI ANI, ASIZA!

Fetelor, va multumesc pentru incurajari si pentru urari! Stiam eu ca o sa fiti alaturi de mine...

Ruxandra, socrii sunt in Mehedinti... destul de departe, nu ne putem plimba prea des... am vrut sa merg in weekend sa-l vad, dar n-am vrut sa-l provoc pentru ca sunt convinsa ca ne facea rau la amandoi sa ne vedem... of, of, mai, mai!
cred ca la sfarsitul saptamanii asteia merg sa-l iau. inca nu sunt sigura...

va pup!
dupa-amiaza placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

asizuca sa cresti mare si sanatoasa, cot la cot cu frumosul de denis! hai te tzuc si vezi ca azi-maine viu iar pe la voi, de data asta cu jobu'

kiki zic numa atat. ei is bine, io cu treaba multa la birou. plus ca pe 2 e botez si pe 3 intalnire cu neshte mamici pe pasune la primarie deci bizi week. that's all

mai viu, nu ma dau la butoi fara sa zic ceva inainte! nu-nu, primavara asta s-au gatat motivele de butoi la mine! garantat!

ktrinel, donia, mamaana... sunteti ok in contextul international medical? respectiv swain flu sau cu s-o scrie? hai sanatosi sa fim...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

shoshi, stiu ca e normal sa-ti fie dor sa sa te intrebi ce te intrebi tu... io iara zic numa din ce stiu si traiesc. daca e sa aleg intre riscul de a se imbolnavi si distanta de mine... io pun sanatate pe locul 1. pana mai creste, cel putin. si daca doare... macar ma doare pe mine si nu pe el. strang din dinti, stiu sigur ca vom putea recupera timpul de petrecut impreuna.

danutz, fix fix asa a fost la civila la finii nostri. am fost noi cu ei, am mancat/baut dupa, la un italienesc si gata. bey si ce fain a fost!
io iti urez sa fie in cel mai bun mod cu putinta. sa nu se schimbe nimic din ce-i bun intre voi, sa se schimbe numa alea care are rost sa... si sa fiti fericiti si sa va iubiti on and on

hai pa, acum chiar ca plec

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

as scrie, dar nu stiu ce, asa ca mai bine nu mai scriu.
asiza sa ai parte de multa sanatate, fericire si tot ce iti doresti.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

MULTUMESC, LIZZY!

Mergi la inceput