Fulguleti de nov-dec 2006 (213)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

kiki parol ca nu e nimic in link, si eu tot la haine am ajuns...
lizzy deocamdata e ok, dar am inteles ca deja se pregatesc spitalele; am prins si sars-ul in 2003, ce sa zic, deocamdata e calm
la multi ani asiza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

asiza

noi bine, am avut o mini-vacanta la maramures, a fost f frumos, bine era dc nu se termina... anul asta pun poze :)

laura, oana a renuntat la suzeta de bunavoie de craciun, cand a fost cu gura plina de afte si nu putea sa-si inghita nici saliva.... vroia sa ia suzeta in gura sa se consoleze cu ea si nu putea ca o durea rau... si a aruncat-o de toti peretii si a spus ca a facut buba in gurita de la suzeta. si atunci am profitat de moment si am strans impreuna cu ea toate suzetele din casa si le-am scos pe balcon sa le ia mosu sa le dea la un bebe mic... si mosu i-a lasat in schimb o cicolata. si de atunci nu a mai cerut suzi. cat despre dinti, sunt de acord cu tine, dintii si muscatura se poate modifica de la o suzeta tinuta in mod prelungit. am 2 prieteni stomatologi, ambii cu copii mici purtatori de suzeta si care au spus ca nu credeau ca se poate modifica dantura la copii in halul asta de la suzeta, ziceau ca e un mit. dar ca dupa o anumita varsta, suzeta poate produce modificari... ei au vazut asta pe copii lor, unul de 3 ani si unul de 2 ani jumate... ambii mai folosesc suzeta acum si si in ultimele luni li s-a modificat f vizibil dantura. oricum, ei sunt relaxati, n-au fortat copii sa renunte la suzeta, au spus ca asta e, dantura se corecteaza ulterior. eu nu cred ca as fi fost asa relaxata. dar nici nu stiu cum puteti renunta la suzeta fara sa-l traumatizati pe dani... pana la faza aia cu aftele, credeam ca oana nu va dormi fara suzeta never-ever... va tin pumnii sa reusiti si sa fie bine pt dani... cel mai bine ar fi sa-l convigeti sa de a suzeta la un bebe si sa primeasca ceva in schimb... dc merge... daca nu, chiar nu stiu ce sa-ti zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

asiza, La multi ani fericiti, sa ai multa bucurie si dragoste in viata ta si sa iti mearga bine de tot alaturi de baietii tai!

Sunt pe fuga ca lui Cristi nu-i e bine, nu stiu ce are, dar doarme foarte prost, nu are febra, e suparici si plangacios si numai in brate stam toata ziua...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, asiza!
Sa fii fericita si iubita.

Yagmur, multa sanatate lui Luca. Noi lucram 6 ore pe zi cu salar 75%.... In invatamant am inteles ca s-au redus si acolo fondurile de salarii la 75% .... sotul meu e in invatamant....

shoshika, sanatate multa lui Tudor. Capul sus ca se vor rezolva... Sa va bucurati de casuta noua.

Flore, noua pentru imunitate dupa varicela, ne-a recomandat imunologul Septilin, o luna.....A zis ca fiind din plante nu are ce sa-i faca rau. Ma bucur ca e cam gata....

Lizzy, multumim.

acs, multumim. Daca mai apuc, mai pun niste poze....

Donia, multa sanatate lui Cristinel....

Poze din aprilie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

LA MULTI ANI DRAGA OANA!!!Scuze pt intarziere,ieri pur si simplu nu am apucat sa intru,am avut o zi super grea.In ceea ce priveste zoo,nu e mai nimic schimbat,nu arata prea bine...din pacate.

KIKINEATA,e mortala Garga,ce frumos pronunta ea cuvintele in engleza,o scumpete ce mai..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

N-am apucat sa pun celalat film asa ca pun ce am sa aiba treaba fetele care-s la job :) Pai....le tot trec pe privat inapoi
http://picasaweb.google.com/kikineata/2AniSi6Luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui kikineata

N-am apucat sa pun celalat film asa ca pun ce am sa aiba treaba fetele care-s la job :) Pai....le tot trec pe privat inapoi
http://picasaweb.google.com/kikineata/2AniSi6Luni#

apai draga, mai usor cu trecutu' inapoi ca unele e ardelence si se misca ca atare

deci amu ma duc sa le vaz ca astea cred ca nu am apucat!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

vreau sa stiu ce fac david si roxanica, bea si chinico. dar azi, va rog!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Deci ieri am vorbit de vreo 3 ori cu Asiza... dar ramoleala, bat-o vina.... deci LA MULTI ANI!!! si sper sa te tzuc in direct cat de curand (Luchita se pare ca nu are ceva viral, asa ca poate, poate venim la munte cu voi)
In rest ma enervez ca nu pot vedea filmuletele cu Garga (IT super vigilent ) si cam atat...
Ruxandra, mare dreptate ai... dar macar 2 luni aveam nevoie sa ma echilibrez financiar dupa somaj si apoi erau perfecte 4 zile; la noi e un pic frustrant faptul ca programul se aplica doar ptr TESA, romani,.. in rest cica mai aduc vreo 300 de straini.. nu are rost sa va bat pe voi la cap cu jobul meu, dar atat va spun: sa nu visati la vreo autostrada in urmatorii 10 ani
Eu am citit doar ultima pagina... dar pup toata lumea..Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput