Fulguleti de nov-dec 2006 (213)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

pai el zice ca e mare si ca suzeta i-a stricat dintii (da, sigur de la asta s-au stricat, nu avea de la ce altceva - nu are bibe sau altceva de genul asta), ca la gradi (unde abia asteapta sa ajunga) copiii stau fara suzeta ... dar degeaba. de asta ma gandesc serios sa o tai, ca sa nu ii mai placa (ma gandesc ca rupta nu o sa o mai suga nici macar el). ... offf, pe de o parte cred ca si eu am emotii, ca atunci cand e bolnav rau doar asta il mai linisteste ... si cand doarme fff rau noaptea (agitat, vise urate) tot asta il linisteste. cred ca am si eu emotii mari si e si mai greu. tre' sa luam o hotarare ... eu si tat'su, ca daca il intreb pe dani rezultatul e evident

eu cred ca el este cel mai in masura sa hotarasca...,chiar nu inteleg d e ce trebuie s-o faceti impotriva vointei lui...nu pot sa cred ca dintii i s-au adus in fata din cauza suzetei...sincer,asta chiar nu pot crede!
daca citesti si recitesti randurile subliniate,cred ca te vei razgnadi...si sper din suflet s-o faci!imi pare rau...,f rau ca-s acida si probabil vorbele mele te deranjeaza,dar jur ca nu stiu altfel cum s-o spun...cu il vei alina in momentele in care el n-o va mai avea pe suzi si va simti nevoia sa se linisteasca,te-ai gandit?

..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Danutz,
felicitariiii,sa fie intr-un ceas bun.sa fiti fericiti pana la adanci batranetiimi pare rau de toxiinfectie,sper ca esti mai bine
Asiza,
felicitari pt pampers,chiar ca santeti baieti mari.v-am admirat,frumosi foc!si mie mi-a placut poza cu piticii in portbagaj.

..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Laura, si pe mine m-a inspaimantata faza cu deplasatul dintilor. Am doi copii printre cunoscutii nostri la care mamele au zis ca lasa copilul in pace. si chiar au dintii iesiti inafara.... Si Stefy tot la somn o folosea... si asta doar in perioada eruptiei caninilor si a maselelor. Pana atunci nu i-a trebuit... Zuza.... am dat-o la o fetita mica.... mai bine zis ea a fost de acord sa o dam....si a mai cerut-o vreo 3 seri... dar pe urma a renuntat. Si la fel cum a zis si asiza ... o intrebam cine a dat suzeta... si raspundea ca Stefy... si apoi nu mai intreba... Si asta a fost cu mai putin de o saptamana inainte de a face doi ani. Important e sa vrea el sa renunte... Eu am mai incercat si mai inainte sa o iau si n-a fost chip... Acum a vrut ea sa o dea.... si asta a fost.

acs, chiar am avut nevoie de week-endul asta.... asa plin....dar ne-am relaxat... Iar pentru Stefy.... nu mai spun. A fost extraordinar.

Kiki, dar ce domnisoara frumoasa... si tu mami ce bine arati....

danutz, felicitari. Multa sanatate si sa-ti revii repede...

Stefy aseara se plimba cu manutele sub brat....Eu zic....Da-mi si mie cartea.... iar zice...."nu pot mami, am mainile ocupate"...
Si tot aseara... eram afara cu ea si cu inca o fetita.... si au umplut amandoua o sacosaica cu pietre.... Apoi se ruga de mami sa o duca acasa ca e prea grea......

Poze din aprilie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Buna dimineata,
Apar si eu fara sa citesc nimic din urma.....
La munca e ca naiba; dupa ce am inceput in forta si speram sa pun si eu un ban de o parte vara asta s-a gandit managementul ca TESA papa banii degeaba si nu fac productie asa ca ne reduc programul la 4 zile/sapt..... ; da, am timp de Luca, dar si salariu scade dramatic... in fine, vom merge la inot... cum stiu eu sa vad partea plina a paharului
Luca se simte asa si asa... adica are gaze multe, multe, plus cateva scaune ciudate, plus o voma ieri chiar cand se pregatea sa mearga la ora de prezentare la Fastrackkids... sper sa nu fie enterocolita pentru ca vineri plecam la munte cu prietenul nostru Denis.
In rest, e vesel, mult mai calm, crizele s-au imputinat, dar si eu sint mult mai calma desi vin obosita de la munca....
Cam atatea despre noi... nu stiu cat apuc sa intru, mai ales ca la programul de 4 zile cand revin la munca dupa vreo 4 zile de pauza va fi ca in infern....
Va pup cu dragYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

toate analizele medicale posibile, explicate frumos, cu indicarea valorilor normale pt copii:

http://www.focuslab.ro/Info/Explicatii_analize_medicale.aspx

am primit acu ceva vreme rezultatele de la imunograma lui marc. dr de la clinica a zis ceva de genul "nu sunt ingrijoratoare" (in mintea mea asta este egal cu "dar nici prea bune nu's"). am intrebat la medicul de familie, care nu le stie interpreta prea bine ca nu se prea fac... asa ca mi-am gasit singura raspunsul pe site-ul de mai sus. salvati link-ul, poate va trebuie vreodata

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

Buna dimineata!
Revin cu vesti despre noi:
- am reusit acum o luna sa ne mutam in casuta noastra; nu e terminata, dar locuim foarte confortabil doar in parter (momentan);
- drumul e cam greu pentru ca n-am masina si ne cam chinuim cu maxi-taxi; eu sunt intr-o vesnica alergatura (dus Tudor dimineata la cresa, alergat repede spre serviciu, luat Tudor de la cresa dupa-amiaza... ajung acasa seara franta...)
- lui Tudor ii era foarte bine la cresa pana inainte de Paste cand a racit cam uratel si m-am vazut nevoita sa-l "impachetez" si sa-l "expediez" la socri (glumesc, evident). bineinteles ca mi s-a rupt sufletul, dar n-am avut de ales, din moment ce ei nu au putut veni sa stea aici cu el, iar eu de la serviciu nu prea mai pot lipsi pentru ca am o colega care-mi cam face zile negre...
- astazi se face o saptamana de cand nu l-am mai vazut pe Tudor. ii e bine cu socrii si stiu ca se ocupa de el, mi-e foarte dor de el, dar stiu cat de rau il chinuim cu drumurile astea (cresa-casa, casa-cresa). e foarte obositor si pentru el, nu numai pentru mine...
- poze n-am recente pentru ca n-am mai facut...
- astazi e mai liniste la serviciu si am reusit sa citesc si eu din urma;
- acasa n-am internet momentan si doar la serviciu mai incerc sa va citesc (printre picaturi);
- mi-e dor de programul linistit pe care-l aveam cu Tudorica in perioada "de gratie" de 2 ani...

va pup si sper sa reusesc sa va mai scriu astazi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

LAURA noi suzeta nu avem ( la Emma), nu am avut nici la Alessia, dar sunt convinsa ca daca aveam ar fi supt la ea pana cand nu i/ar mai fi trebuit...nu te stresa...daca o mai vrea, inseamna ca mai are nevoie de ea...la fel m/am stresat si eu ( putin, dar tot stres e) cand a fost vorba de pampers...si nu l/a mai vrut ea...fara plansete, fara nervi, fara absolut nici o problema, pur si simplu mi/a spus intr/o dimineata " nu mai pune pampers ca io/s fetita male acu"...si gata... si sunt sigura ca o s/o rezolvati cumva

YAGMUR greu cu criza asta...cred ca toata lumea o simte...eu zic sa te bucuri din plin de Luca ...asa te si distrezi si uiti si de criza ...
ASIZA ce bine arata mama ta...ce tanara!...na, nu mai zic de familionu zambaret...ce ochelari v/ati tras...DEnis va eclipseaza pe amandoi ...
KIKI ma inebunesti cu toalele fetei...ba, cat de frumoase...cat de cocheta...na, stai ca am gresit...modelul e frumos, si de aia hainele sunt faine...
A venit Emma...va las...revin
ALESSIA e bine, incep sa se usuce...dar CE SA/I DAU ACUM PT IMUNITATE????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui flore26
ALESSIA e bine, incep sa se usuce...dar CE SA/I DAU ACUM PT IMUNITATE????

Nimic. Eu cred ca un copil care mananca cat de cat diversificat (da sanatos ), se bucura zilnic de muuulta joaca in aer liber si nu reactioneaza catastrofal la imbolnavirile uzuale nu are nevoie de ceva in plus.

Atentie la stimulente si suplimente.. sa nu faca (pe termen lung) mai mult rau decat bine. Cu mintea&informatia de acu n-as mai da nimic..

As mai tine-o un timp departe de oameni bolnavi/aglomeratie sa nu culeaga imediat altceva.

Ma bucur ca treceti usor prin varicela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani Asiza!!!

Hai sa ne traiesti mami frumoasa .. ca ptiu, ptiu aratoasa te mai facusi; faci concurenta lui Denis.

Felicitari si barbatelului pt scapatul de scutec!

de M si G

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)[/size=1]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

ASIZA multi pupici

Mergi la inceput