Fulguleti de nov-dec 2006 (213)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

ASIZA,super,felicitari!!!ma bucur mult pt voi,noi inca nu am reusit sa scapam!
FLORE,superbe sunteti toate trei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Na c-am reusit: poze recente

Adina, te pup...intrebare: s-a mai schimbat ceva la voi la ZOO de acum 4/5 ani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Ne-am adunat si noi acasa. A fost un week-end... super. Suntem franti de oboseala toti trei, dar a meritat. Am fost plecati la soacra mea, unde sta si cumnata mea cu nepotul care e cu 4 luni mai mic decat Stefy si duminica la sora mea unde Stefy s-a jucat cu nepoata mea de 9 ani.... A fost... super incantata si la soacra unde a avut cu cine se juca si la sora mea....la fel. Cu nepotul au fost vreo doaua incaierari.... de la jucarii, ca ce ii trebuia unuia ii trebuia si celuilalt.... dar s-au rezolvat usor si cu bine.... Nesperat de bine. Stefy a cedat fara rugaminti, doar i-am explicat ca e mai mic.... a cedat pana si cand s-au incaierat de la papusa ei adusa de iepuras.... ceea ce n-am crezut ca va face.
Cu Dara, nepoata, insa.... a lovit-o de vreo doua ori si s-a suparat.... s-a dus si i-a cerut scuze.... ca si cealalta tot copil e, chiar daca e mai mare....Dar s-au jucat asa frumos.... A chinuit pisicile.... a fost... La Barlad am fost cu amandoi la gradina zoologica.... vai ce au mai facut si pe acolo.... si in parc la leagane..tobogane..... Pacat ca s-a terminat....

dianav, multa sanatate.

acs, cantecul Caprei cu trei iezi... zice altceva, dar Stefy zice ce vrea ea si eu nu....ii impun.... mai ales ca e prea complicat...

Flore, multi ani impreuna. Ma bucur ca Alessia e mai bine. Tare dulci printesele....

asiza, felicitari lui Denis. Are mama baiat mareeeee
Frumosi ca intotdeauna.....

Poze din aprilie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Flore, felicitari si la cati mai multi ani impreuna! Cat de frumoase si zambitoare sunteti toate trei!

Asiza, arati super! Sunteti tare frumosi toti trei! Ce smecheras cu ochelari de soare! Poza cu baietii in portbagaj e mortala :). Felicitari lui Denis pentru renuntarea la pampersi!

Lacramioara zic si eu la fel: pacat ca s-a terminat weekendul. A fost atat de plin ca pare c-ar fi durat doar o clipa. N-am avut timp sa ne tragem sufletul.

Ruxandra, am ajuns la Decathlon si ne-am super-motorizat, plus imbracat sportiv. Cred ca nu ma mai duc prea curand acolo, ca altfel voi fi nevoita sa-i trec pe bursuci la cura de slabire :).

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici.

unde sunteti? iarasi scriem din ce in ce mai putin ... sau cel putin asa pare.

m-am delectat in dimineata asta cu poze, flore, asiza superbe ... pozele ca pozele, da' modelele ... o minunatie. copii frumosi si mamici luminoase. zau, aratati tare bine amandoua.
asiza bravo denis pentru renuntarea la pampers. baietel mare si destept. vroiam sa te tot intreb si tot am uitat ... cum l-ai convins sa arunce suzeta la cos? ca tare m-am saturat de ea. adica peste zi nu o cere. doar la nani. dar peste noapte, se trezeste, o vrea, dupa care se joaca cu ea prin somn vreo ora, chiar doua cateodata. iar eu nu dorm deloc in parioada asta de zdranganit. si nici el nu prea doarme ca se tot trezeste de la zgomot. dintisorii din fata deja i-au iesit destul de mult in afara, tot de la suzeta. si nu reusesc deloc sa il conving sa o dam/aruncam. ma gandeamm la un moment dat sa i-o tai si sa ii spun ca s-a stricat, poate asa renuntam la ea. si sa nu imi spuenti sa il las pe el sa renunte cand va fi pregatit, ca zau ca ne apuca 15 ani. daca l-ati vedea cum face cand ii propun sa o dam ... NU, ca e al lui, nu o dam la nimeni, e al lui si o pupa si o iubeste . so ... as cam avea nevoie de idei/ajutor/sfaturi ... cum sa scapam de ea.

aseara a fost tare dragut copilul meu. a iesit din baie, infasurat in prosop, pe pat. eu m-am asezat langa el la minutele de pupacit de seara. si florin prin camera. la care dani ii spune lui florin: "tati, iubeste-o si tu pe mami". vine florin ma pupa. la care dani: "acum, amandoi iubiti-ma pe mine". si ne-am pupat si imbratisat o gramada toti trei (el, care nu prea sta). si tare bine a mai fost.

weekend-ul a fost si pentru noi scurt. pana la urma ieri am iesit la iarba verde, apoi prin copou, in aer curat. si ne-am gandit noi, desi stam cam prost cu banii, sa mergem de 1 mai pe undeva pe la "munte", adica pe aici prin zona, inspre piatra neamt, tg. neamt, manastiri, rezervatia de zimbrii ... sa vedem ce cazare gasim, frumoasa si cat mai ieftina. tare mult mi-ar placea. dar trebuie sa mai facem niste calcule.

gata, trec si eu la treaba.

pupici.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13
cum l-ai convins sa arunce suzeta la cos?

pupici.

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Laura, nu l-am convins eu, s-a convins singur . Il stii pe Mihai? varu-so care tot apare prin poze, care e mai mare cu 9 luni decat el si pe care-l iubeste tare mult Ei bine, la noi Mihai e element de referinta! Adik sa nu te gandesti ca fac comparatie sau ii zic lui ceva de genu' "uite Mihai asa si pe dincolo, iar tu...bla bla". Nu. pur si simplu il vede pe Mihai ca face la olita sau i-am zis eu asa in treacat ca Mihai si-a aruncat suzeta la gunoi ca e baiat mare si basta...a stat si s-a gandit in capsorul lui vreo 2/3 luni la chestia asta...Aveam doua suzete. Una a aruncat-o si s-a laudat ca face ca Mihai, apoi a vazut ca chiar nu mai apare suzeta, i-am zis ca i-au dus-o gunoierii la groapa mare de gunoi si s-a gandit ca n-a facut o miscare prea inteligenta ca a aruncat-o. Stia ca mai are doar UNA si alta de cumparat nu mai este. Asa ca s-a mai iubit cu suzeta aia vreo luna pana intr-o dimineata cand a decis c-o arunca la gunoi (eu dormeam, nici macar nu l-am vazut cand a aruncat-o). Si a mai cerut-o apoi vvreo cateva zile. Ii spuneam ca n-o am, il intrebam cine a aruncat-o??? Si el, razand pe sub mustata, "Denis". Si n-a plans deloc. Evident ca-l laudam ca e baiat/fotbalist mare , dupa caz!

Acuma, incearca si tu sa tai putin suzeta aia si sa-i spui ca s-a stricat si da-i-o asa. Vezi cum reactioneaza. Mai poti incerca faza cu "baiat mare" daca vrei...sau asteapta pana la o sarbatoare importanta, ceva, gen Craciun, cand o dati la Mosu' s-o duca la un bb in schimbul unui alt cadou...oricum, treaba cu "nu-l fortza" o stii si tu si eu subscriu la asta , asa ca n-o mai pomenesc ...

Dintisorii crezi ca de la suzeta s-au strambat? Ca am inteles ca i-o dai doar la somnic, ceea ce in mod firesc n-ar trebui sa-i afecteze dentitia. Doar la copiii care stau tot timpul cu suzi am inteles ca se poate intampla asta la un mom dat.

Cam asta a fost la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Fetele pun poze noi cu garga si la sfarsit sunt trei filmulete. Abilitatile mele sunt cam proaste dar pt. inceput e bine. Intr-un film la un moment am filmat-o cu capu-n jos dar era inainte de somn, figuranta normal ca vrea mereu aparatul si de aia n-o pot filma, maraita un picutz si evident rusinata. Asa ca e doar un 50% din potentialul ei . Dar revin io cu altele curand

http://picasaweb.google.com/kikineata/2AniSi6Luni#

Ma duc sa citesc si io ceva. M-am vopsit roz . N-am poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui asiza

Citat:
citat din mesajul lui Laura13
cum l-ai convins sa arunce suzeta la cos?

pupici.

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Laura, nu l-am convins eu, s-a convins singur . Il stii pe Mihai? varu-so care tot apare prin poze, care e mai mare cu 9 luni decat el si pe care-l iubeste tare mult Ei bine, la noi Mihai e element de referinta! Adik sa nu te gandesti ca fac comparatie sau ii zic lui ceva de genu' "uite Mihai asa si pe dincolo, iar tu...bla bla". Nu. pur si simplu il vede pe Mihai ca face la olita sau i-am zis eu asa in treacat ca Mihai si-a aruncat suzeta la gunoi ca e baiat mare si basta...a stat si s-a gandit in capsorul lui vreo 2/3 luni la chestia asta...Aveam doua suzete. Una a aruncat-o si s-a laudat ca face ca Mihai, apoi a vazut ca chiar nu mai apare suzeta, i-am zis ca i-au dus-o gunoierii la groapa mare de gunoi si s-a gandit ca n-a facut o miscare prea inteligenta ca a aruncat-o. Stia ca mai are doar UNA si alta de cumparat nu mai este. Asa ca s-a mai iubit cu suzeta aia vreo luna pana intr-o dimineata cand a decis c-o arunca la gunoi (eu dormeam, nici macar nu l-am vazut cand a aruncat-o). Si a mai cerut-o apoi vvreo cateva zile. Ii spuneam ca n-o am, il intrebam cine a aruncat-o??? Si el, razand pe sub mustata, "Denis". Si n-a plans deloc. Evident ca-l laudam ca e baiat/fotbalist mare , dupa caz!

Acuma, incearca si tu sa tai putin suzeta aia si sa-i spui ca s-a stricat si da-i-o asa. Vezi cum reactioneaza. Mai poti incerca faza cu "baiat mare" daca vrei...sau asteapta pana la o sarbatoare importanta, ceva, gen Craciun, cand o dati la Mosu' s-o duca la un bb in schimbul unui alt cadou...oricum, treaba cu "nu-l fortza" o stii si tu si eu subscriu la asta , asa ca n-o mai pomenesc ...

Dintisorii crezi ca de la suzeta s-au strambat? Ca am inteles ca i-o dai doar la somnic, ceea ce in mod firesc n-ar trebui sa-i afecteze dentitia. Doar la copiii care stau tot timpul cu suzi am inteles ca se poate intampla asta la un mom dat.

Cam asta a fost la noi!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 2+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

sarut mana.
pai el zice ca e mare si ca suzeta i-a stricat dintii (da, sigur de la asta s-au stricat, nu avea de la ce altceva - nu are bibe sau altceva de genul asta), ca la gradi (unde abia asteapta sa ajunga) copiii stau fara suzeta ... dar degeaba. de asta ma gandesc serios sa o tai, ca sa nu ii mai placa (ma gandesc ca rupta nu o sa o mai suga nici macar el). ... offf, pe de o parte cred ca si eu am emotii, ca atunci cand e bolnav rau doar asta il mai linisteste ... si cand doarme fff rau noaptea (agitat, vise urate) tot asta il linisteste. cred ca am si eu emotii mari si e si mai greu. tre' sa luam o hotarare ... eu si tat'su, ca daca il intreb pe dani rezultatul e evident

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Salut,
Multumesc din suflet Ruxandra si Laura!!!
A fost extrem de simplu si oarecum amuzant. Ne-am prezentat la starea civila, noi insurateii impreuna cu cei 2 martori, la ora stabilita, totul a durat cam 5 min, ne-au dat certificatul si...gata. Am mai stat putin pe afara (cam 10 min) sa facem niste poze si sa bem un pahar cu sampanie si apoi acasa.
Facand comparatie cu prima mea 'cununie', a durat ceremonia cam 20 min ca ne-a tot citit din codul familiei, alai mare, familioanele reunite in par,stat o ora numai cu felicitari si pupaturi, apoi acas inapoi tot cu alai, cu lautari si chef pana la ziua. Phiuu
.
Lasand la o parte evenimentul in sine, ieri am bolit toata ziua, probabil o toxinfectie alimentara ceva, cu tot tacamul: greata, diaree acuta, frisoane, febra, crampe si dureree ingrozitoare de cap. Azi a trebuit sa rezist toata ziua la munca, cu toate ca vad cam negru in fata ochilor...
In alta ordine de idei:
Felicitari Oana pentru scapatul de pampers, inca odata mi-ai demonstrat ce face puterea exemplului (de unde sa iau si eu un baiatel mai mare?)
Felicitari Flore pentru mersul de-a busilea al Emmei (acum sa te tii alergand dupa 2 )
...si nu mai stiu...ah, ma cam ingrozeste ce zic astia de gripa porcina!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui kikineata

Fetele pun poze noi cu garga si la sfarsit sunt trei filmulete. Abilitatile mele sunt cam proaste dar pt. inceput e bine. Intr-un film la un moment am filmat-o cu capu-n jos dar era inainte de somn, figuranta normal ca vrea mereu aparatul si de aia n-o pot filma, maraita un picutz si evident rusinata. Asa ca e doar un 50% din potentialul ei . Dar revin io cu altele curand

http://picasaweb.google.com/kikineata/2AniSi6Luni#

Ma duc sa citesc si io ceva. M-am vopsit roz . N-am poze

daca asta-i 50% din potentialul ei...,lasa restul pt cand om ajunge si noi la 50% ai vostrii
minunataaaa...m-a terminat cand am auzit-o ca o pisca furnica...

..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput