Fulguleti de nov-dec 2006 (213)
Raspunsuri - Pagina 12
Donia spune:
Laura, pe-aici sunt da' nu prea stiu ce sa zic... sunt obosita, aeriana si stresata, las' ca maine incepe o noua zi, un nou week-end...
danita, ma gandesc la voi!
flore, felicitari si La multi ani, sa urmeze inca multi, multi de acum inainte!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
ruxandra_sb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Donia Si m-am bucurat sa gasesc pe acolo si www.youtube.com/watch?v=ymD7--ZG-JE&NR=1" target="_blank">O floare de asta vara, care, nu stiu de ce, intotdeauna mi-a adus lacrimi in ochi, atat de frumoasa mi se pare... |
.. eu n-o mai retineam.. da am ascultat-o de cateva ori de cand ai zis-o.. si-mi place din ce in ce mai mult..
Da, Laura.. ieri fu unul din evenimente, da nu al mai important. Cum a fost cu iesirea voastra?
Flore, felicitari si la mai mare! Tot asa sanatosi si frumosi.
de M (7) si G (2)
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
ruxandra_sb spune:
Astia au inebunit?!
modificarea varstei minime de pensionare
.. aproape toti barbatii din jurul nostru, peste 60 de ani -in caz ca mai traiesc- sufera (sau s-au stins) de boli urate.. cancer de diverse tipuri, diabet, boli grave de inima, Alzheimer.. nu cred ca unul este cat de cat sanatos sau in putere..
.. ceva se intampla cu generatia asta..
de M (7) si G (2)
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
doradora spune:
o cafeluta cineva?
treaba cu gresia e dificila, pt ca:
-sosetele cu talpa antiaderenta sunt prea groase si transpira
-in papucei transpira-cei tip botosei
-pe ceilalti, ca ai mei, ii pierde din picioare
-cu sosetele simple aluneca
morala? cand cu sosete, cand cu papucei, cand desculta, asta e situatia! riscuri sunt, pt ca gresia e rece si nu e incalzita, nu pot decat sa sper ca sunt mult mai rare cazurile cand merge desculta. ii atrag atentia, dar cata vreme nu am gasit o solutie multumitoare pe care sa i-o ofer, ce pretentii pot sa am? ma gandisem inclusiv la niste sandalute de casa, dar nu poate sta toata ziua in incaltata!
ruxandra_sb spune:
[omulet zgaltait, scurt da bine]
.. si de abia ce ma pusesem si eu sa rasfoiesc o revista pan ce mi se-ntorc barbatii..
de M (7) si G (2)
dandusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxandra_sb [omulet zgaltait, scurt da bine] .. si de abia ce ma pusesem si eu sa rasfoiesc o revista pan ce mi se-ntorc barbatii.. |
la noi nu s-a simtit nimic...,noi astia mari adica.Raducu a simitit cu siguranta,pt ca statea la orizontala in jurul orei respective.s-a speriat de groaza si cu greuuuu am reusit sa-l calmam.ne uitam la el si nu intelegeam ce are???cand am deschis tv-ul si am vazut...am inteles.
ba' da' noi s anu simtim nimic???incredibil...
..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
dandusa spune:
am inteles cum sta treaba cu gresia,multumesc
..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
Laura13 spune:
salutari mamici.
noi ne-am zgaltait rau de tot, eram in mall ... mi-au tremurat mainile 1/2 h dupa aceea.
doradora dani are sosetele subtiri, cu bucatele de cauciuc lipite pe talpa, f faine si nu transpira deloc.
ruxandra am iesit fara probleme, chiar nici macar un singur marait. am vb cu bona, zice ca nu se simte bine, iar, ca e aeriana, dureri de cap, sange din nas si tensiunea. a avut probleme si in feb, a stat internata o sapt ... poate de asta o fi mai "apatica" si cum dani simte imediat ... o sa mai vad, mai vb cu ea.
donia stiu frezii, dar la noi au aparut lacramioarele, miros demential, iti trimit virtual un buchet, sa iti insenineze ziua. si sper sa iti revii cat mai repede.
danita cum e mama ta?
ne-am distrat vineri cand am iesit ... adica cand am ajuns acasa, m-am dus la dani, care era ud fleasca ... uitase bona sa ii puna pampers ... ... care sa o aleg?
la iasi e frumos si eu stau in casa si fac mancare . baietii s-au dus la targul de animale, sa mai traga dani niste catei de coada
pup mamicile, we placut.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
asiza spune:
Am intrat sa va dau o veste MAREEEEEE : am scapaaat de pampers!!! facem la olitaaaa! ...si a fost extrem de simplu. potty trainingu' a durat fix o zi, zi in care a facut pe el de vreo 4 ori si de vreo 2 ori la olita. si de atunci se cere de fiecare data azi am avut un accident cu kk la chilotei doar. l-am "mirosit" ca e pregatit si nu m-am inselat. ii mai pun scutec doar la somnul de noapte. sunt tare mandra de el .
povestiri de azi:
eu: "Denis hai la mama sa te usuce pe cap!:
el: "nu viiin. fac flutulasi. nu te aud!"
tac-su: "Denis te rog nu ma mai stropi!" (erau la baitza)
el: "Nu te stopesc. Ploua!"
Flore, am admirat printesucile. Chiar si Denis si-a adus un scaunel si s-a uracat pe el in picioare "sa vada mai bine fetele" de la el citire.
Acs, vazut si "bursucii motorizati". Super dulci. Tare drag imi e de ei!
Sper sa pot reveni si eu cu poze! Va pup