INSEMINARE [36]

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Dankutza, nu te simti vinovata pt paracetamol! Cumnata mea a luat antibiotice, nestiind ca era insarcinata, si acum are o fetita minunata de 13 luni. Asa ca nu-ti fa griji.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Ce ma bucur ca totul e ok Dankutza draga!!!!!!!peste 2 luni aflii ca-i fetita!!nu?asta vrei? Si stai calma.un paracetamol si o picatura nu strica la nimic.Tu nu ai luat deloc Utrogestan luna asta?
Eu am luat Tegreen 97(ceai verde capsule) si acum am aflat ca nu e bun intr-o eventuala sarcina.E decafeinizat ce-i drept,dar voi ce stiti despre asta?eu iau oricum suplimente nutritive(lifepak),omega3.de astea i-am zis la dr si a zis ca e ok dar de ceai verde am uitat sa-i spun,nu stiu de ce.

pupici

Mergi la inceput

Cosicel,ai treaba!!!!TREBUIE trecuta Dankutza pe prima pagina la REUSITE!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korina spune:

Carla-eu nu iau utrogestan,am ramas natural de data asta.Am aceleasi simptome dureri,greata,pofte...Testul l-am facut in prima zi de intarziere a mens.
[blue]Dankutza-[/blue]vezi,stiam ca o sa fie bine,multa noroc acum si sanatate.Si ai mai si cerut sa te scoata de pe prima pagina.......
Eu in schimb sunt tare suparata,trebuia sa merg vineri la eco sa mi se confirme ca totul este ok,iar astazi mi-au spus ca au anulat intalnirea de vineri pt ca nu ei sunt cei care trebuie sa-mi faca eco,pt ca am ramas natural si nu din inseminare,nenorocitii astia,le dai o carca de bani si apoi te lasa balta.Am prins un rendez-vs tocmai pe 1 iunie la un doctor ,si pt eco tot atunci,dar pana atunci mai este f. mult.Ce n-as da sa fiu in tara sa merg la medic cand am eu chef.Simt ca ma zbat ca pestele pe uscat aici,azi toata ziua am dat zeci de telefoane si nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Crisa multumesc mult. Te pup. Sa se ia si la tine.

Carla multumesc. Presiune in burtica si chiar in ovare simt si eu. Nu am luat nici un Utrogestan. Nu vrea Cezara. Si ea si Bechir sunt de parere ca sarcina trebuie sa lupte singura primele 2-3 luni. E si asta un punct de vedere. Eu fac cum zice Cezara. Stiu ca are dreptate. Cel putin in cazul meu. Sper sa fie fetita, ca Cezara o va chema.

ancamac multumesc frumos.

sensibila esti o scumpa.

Cosicel poti sa ma treci la reusite? Promit sa stau naibii cuminte in robrica de reusite de data asta.

Va pupic pe toate

Mergi la inceput

Dankutza-cand a fost prima zi a ultimei menstr la tine?ai 5 sa pt din prima zi a ultimului ciclu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Korina data ultimului ciclu este 12 martie. Daca e sa ma iau dupa aceasta data ar insemna ca am 6 saptamani. Maine, implinesc 6 saptamani. Dar eu nu ovulez la 14 zile, cu nici un tratament. Am ovulat in ziua 18 a CM. Stiu sigur. De aici, este un mic decalaj intre asa zisa 6 saptamani de sarcina si doar 5 gasite de Cezara. Conform unui calculator de sarcina as avea 5 saptamani si 3 zile. Ceea ce este mai apropiat de realitate.

Imi pare rau ca ai probleme. Imi dau seama ca iti este foarte greu sa rezisti pana in iunie. Din fericire, in Romanica si cel mai tampit medic ginecolog are un eco in cabinet si te poate lamuri.
Eu cred ca tu ai gemeni. Ai valoarea de Bhcg foarte ridicata, semn ca ai folosit indigoul.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M_Alexa spune:

Dankutza, FELICITARI !!!!!
Ti-am urmarit postarile toate zilele astea dar n-am avut timp sa mai si scriu. Ti-am tinut pumnii din umbra
Eu...ma simt rau. Bebele e cam neastamparat. Am greturi mereu, nu mai pot manca, vomit mai mereu,sunt obosita, mi-e somn si n-am chef de nimic.
Doctora mea n-a fost in tara si am vb cu ea la tel. Mi-a zis sa iau acid folic si utrogestan.
Am refacut saptamana trecuta Bhcg si avea valoarea 7805 mUI/mL.Fetele de la lab. m-au intrebat de ce am revenit, am probleme cu sarcina?!!
Joia trecuta am fost la doctor si m-a cam dezamagit. Parca nu crede deloc in mine si ca as avea sanse de reusita....M-a dezamagit rau!!!
Cica nu are incredere in sarcinile provenite din sperma proasta... Pai daca era asa proasta se mai prindea? Ma rog, m-a cam speriat. Mi-a spus ca nu vede "butonul embrionar" ci doar "vezicula vitelina". Maine am iar programare la eco dar mi-e si frica sa ma duc.
Parca de cand a aflat ca sunt insarcinata a devenit indiferenta. Mereu vin suparata de la ea. Daca continuam cu inseminarile sau chiar FIV era bine ca ne jumulea de bani. Asa, nu mai suntem interesanti pt dna.
Nu stiu ce sa mai cred, sunt confuza.
Sa vedem ce zice maine si......poate schimb medicul.
la toate!

"Rasul este ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa iti vezi de drum"

Mergi la inceput

Dankutza-intre noi sunt cam 6 zile diferenta,mie mi-a venit pe 6 martie,iar valoarea de la bhcg cam exgerata cred eu,d-asta vreau sa vad care este treaba,ce este acolo si sa nu fie extrauterina
Alexa-este cam "suie" doctora ta,normal ca nu mai esti buna cand nu mai o sponsorizezi,asta mi s-a intamplat si mie aici,am ramas slava domnului natural si am scapat sa fac Fiv...,deci peste tot vorbeste banul.Mai bine o schimbi,si mergi la cineva care nu te cunoaste,macar asa poti primi anumite sfaturi si nu numai vorbe urate si descurajari.

Mergi la inceput

M-alexa,eu zic sa schimbi medicul pt ca asta e adevarul,pt ei (mai ales medicii din Romania)nu mai e de interes sa ramanem gravide ca isi mai pierd o clienta dupa cateva luni,dupa ce naste.E foarte important sa ai incredere in medicul care il supravegheaza pe bebe.Eu de aceea am Dr in Ungaria si acolo voi naste.Iar cu vezicula vitelina,ai vazut ce zice Dankutza,deci,ar fi ok...
Dar cate saptamani ai?si inainte de test ce simptome ai mai avut?Bafta muulta!!!!si nu-ti fa griji.daca sperma nu era buna nu se forma nici un embrion,sau nu se implanta...ciudata e doctorita ta....in fine...Sa ai grija de tine si de bebe!!!!!

Mergi la inceput