INSEMINARE [36]

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Of mai Dankutzo...ce ma bucur pentru tine...sincer..din toata inima!!!
Off fetelor...ce emotii am abia astept sa vad daca s-a prins ceva!
Va pup ,
Crisa

http://tt.lilypie.com/E085m4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Korina,cum se poate ca cei din Canada sa se comporte asa?aici la noi mai inteleg....pai nu poti sa mergi nici la maternitate,la urgente,sa vezi ca totul e ok?Bafta multa!!!!

Test negativ si azi.Cred ca fac un Bhcg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Dankutza - felicitariiiiii sa faci ce ai promis si sa stai cuminte.

Repet anuntul daca are cineva nevoie de 1-2-3 fiole de pregnyl 5000 care expira la sf lui iunie 2009 sa ma contacteze. Le dam gratis si cu drag. Sunt foarte norocoase.

In asteptarea unui ........
Dr Anca Moisa
1 IAD nereusita 30.01.2009
1 IAD reusita 02.03.2009 - avort menstrual la 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

dankutza FELICITARI!!!!!!!!!!!!
Ma bucur din suflet pt tine si sunt convinsa ca vei duce sarcina pina la capat fara pb si vei tine in brate peste 9 luni pe micuta Cezara!!! Sa dea Domnul sa te urmam cit mai multe la odisee!
Korina, M_Alexa sarcina usoara in continuare si bebei sanatosi!!
carla , te asteptam si pe tine cu vestile bune, sunt convinsa ca asa va fi nu are cum sa fie altfel !!!
Crisa tin pumnii
iaia, valorile tale pt FSH si LH par super OK, probabil ti a gasit prolactina marita pentru asta se da bromcriptina , din cite stiu eu.

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

fetelor am fost sa fac Bhcg,e gata diseara....asa emotii am.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CrisaS

De ce spui asta? Da-mi si o explicatie..daca zici asta.
Pai femeile care raman insarcinate fara stimulare...cum dumnezeu raman?
Eu chiar nu pricep..insa..m-ai ''linistit''..acum nu mai sunt stresata:))))))))))))))))
DA MI-A FACUT FARA STIMULARE CA EU CAND M-AM DUS LA MEDICUL ASTA DEJA ERAM ZIUA 12..SI AVEAM FOLICUL DE 16...SI AM CONTINUAT SA MA DUC MI-A LUAT SANGE SI ECOGRAFIE SI A DECIS ZIUA INSEMINARII.
Va pup,
Crisa

Draga mea, ma ierti, nu am vrut sa te sperii. M-am luat si eu dupa povestile dr. tutunaru, ca mai citeam ce raspundea el la paciente pe situl lui reclama. Sigur ca in cazul tau, inseminarea ti-a crescut considerabil sansele, si se merita sa incerci.
Nu te lua dupa capul altora (al meu de data asta) si gandeste-te la lucruri placute, fa ce iti place mai mult zilele astea pana la ziua Z si incearca sa te relaxezi, sa nu cauti simptome si alte semne.
Eu am devenit asa superstitioasa, nici macar test de sarcina nu imi mai cumpar, ca daca imi fac, a doua zi sau chiar in ziua aia imi vine. Si de fiecare data cand imi vine pana merg la prima ecografie tot mai sper prosteste ca poate e menstruatie peste sarcina.
Nu vreau sa fii suparata pe mine, iti tin pumnii si ai sa vezi ca in curand ne vom muta la odisee si apoi vom schimba poze cu bebici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

DANKUTZA, felicitari!! Sa fii sanatoasa si tu si bebicul, ma bucur din toata inima pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Fetelor, nu e totusi bine sa bagam toti doctorii din Romania in aceeasi oala.
Eu am facut doar 2 luni de tratament cu doctorita mea ... cu prima luna in care am facut analize si m-a monitorizat s-au facut 3.

Nu pot sa spun decat ca era mai fericita decat mine cand i-am dus testul pozitiv (dupa doar 2 stimulari si o IA), ba mai mult mi-a mai dat ea unul sa-l fac pe loc si tipa de la usa WC-ului 'Esti gata, esti gata?"
Eu eram cam sceptica si nu credeam, in timp ce ea ma lauda la toata lumea ce bine si repede a reactionat organismul meu.

Sa nu credeti ca se astepta la asa reusita, deja imi spusese de fete care facusera si 10 IA pana reusisera sau de altele care n-au reusit deloc si au trecut mai departe la FIV.

Sunt convinsa ca si Cezara Dankutei se bucura de reusita ei si n-o trateaza cu spatele.

Din pacate reactia de dupa nu depinde atat de cat de bun doctor esti ci cat de om esti.
Din fericire pot sa spun ca mai exista si oameni prin spitalele noastre....trebuie doar sa-i gasim.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Atat e de mare burtica 29+ Robert Constantin
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

carla_2008 - iti tin pumnii sa fie super bun rezultatul de la beta

Si da aveti dreptate, in spitalele si clinicile din Romania mai sunt si oameni si pe lista asta o pot adauga pe Dr mea de care sunt f multumita. E foarte sufletista si merge si duminica daca are cineva nevoie de o IA sau de monitorizare. Si marti, a 2-a zi de Pasti a mers la cabinet

In asteptarea unui ........
Dr Anca Moisa
1 IAD nereusita 30.01.2009
1 IAD reusita 02.03.2009 - avort menstrual la 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Sensibila, cu doctorita ta am avut eu o "discutie" in Giulesti.
Ea pregatise totul pt. inseminarea mea si o chemase pe doctorita mea.

M-a chemat, mi-a zis unde a pus totul si mi-a inmanat supozitorul sa mi-l bag.
Degeaba incercam sa-i zic ca eu, de emotii, dadusem in diaree, ea insista ca "se baga in c.rulet".
Nu stiu de ce pricepuse ca-s atat de tuta incat mi-ar trece prin cap sa-l inghit.
In final am renuntat la explicatii (oricum nu reuseam sa ne intelegem), m-am dus si l-am bagat, rugandu-ma fierbinte sa nu ma fac de rusine sus pe masa.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Atat e de mare burtica 29+ Robert Constantin
Asa arat eu acum

Mergi la inceput